Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja koliko sam shvatio ti kanali nisu zvanicini. Ili su neki interni nekih kablovskih operatera ili iptv kanali. Tu se jedan film vrti na jednom kanalu po nedelju dana, možda I više. Negde sam video da u uglu piše koji je film trenutno.
To su piratski kanali

Pozdrav svima. Nov sam u ovoj oblasti, instalirao sam OTT Navigator na EonBox našao neku listu i onda pola sata prepisivao link :) da bih shvatio da su kanali bez veze i u 480p. Našao sam neke druge, malo komplikovaniji url, trista puta sam ispravljao dok nisam upisao kako treba. Kako upisujete te glomazne linkove, sa daljinskim je stvarno mučenje?

Bilo koja aplikacija za tu namenu na telefonu npr Google tv, guglaj. Ili priključiš fizičku tastaturu.

А може и да се пребаци текстуални документ са адресама на бокс, и потом само отвориш фајл и прекопираш адресу.

А може и да се пребаци текстуални документ са адресама на бокс, и потом само отвориш фајл и прекопираш адресу.
Može ako čovek zna , lako je nekom reći može ovako ja dok sam uspeo da pokrenem IPTV trebalo mi je dobrih 5-6 pokušaja a za KODI bolje da ne govorim :p

Pozdrav svima. Nov sam u ovoj oblasti, instalirao sam OTT Navigator na EonBox našao neku listu i onda pola sata prepisivao link :) da bih shvatio da su kanali bez veze i u 480p. Našao sam neke druge, malo komplikovaniji url, trista puta sam ispravljao dok nisam upisao kako treba. Kako upisujete te glomazne linkove, sa daljinskim je stvarno mučenje?
instaliraj si ott navigator na mob, na njemu upiši liste i onda backup a na boxu restore

Može ako čovek zna , lako je nekom reći može ovako ja dok sam uspeo da pokrenem IPTV trebalo mi je dobrih 5-6 pokušaja a za KODI bolje da ne govorim :p
За КОДИ имаш апликацију за телефон КОРЕ. Само треба да упариш коди и даљинац и после је све лакше. Имаш опцију да пошаљеш текст на коди.
Али, као што рече @Antara - најлакше је повезати физичку тастатуру ;)

Za TiviMate (mada trebalo bi i za Kodi da radi, nisam probao):

1. Posaljete sami sebi liste na FB mesendzer sa laptopa/kompa,
2. telefon povezete sa boxom kao remote preko Google Home,
3. kopirate liste koje ste sami sebi poslali iz mesendzera na telefonu, paste u odgovarajuca polja na boxu.
4. profit

За КОДИ имаш апликацију за телефон КОРЕ. Само треба да упариш коди и даљинац и после је све лакше. Имаш опцију да пошаљеш текст на коди.
Али, као што рече @Antara - најлакше је повезати физичку тастатуру ;)
Hvala na svim savetima. Što se tiče daljinskog on ne bi ni radio da nije uparen sa BOX-om . A što se tiče Kodi -ja gledao sam razne recenzije na yt i kako sam uvideo da mnogo podataka treba a malo se nudi prešao na dru gu aplikaciju .:):p

Hvala na savetima. Lakše je telefonom, ali na kraju sam koristio scrcpy, meni je i dalje najlakše sa kompa.

Ni ovaj veseli TvViet nije najstabilniji iako ga nesto hvale. Rijetko poveze 5min da ne krene stekati...Kakvi li su ostali onda ako je ovo dobro...

Ма каквих 5 минута?!?! Мени штека свака 2 минута.

Ni ovaj veseli TvViet nije najstabilniji iako ga nesto hvale. Rijetko poveze 5min da ne krene stekati...Kakvi li su ostali onda ako je ovo dobro...
Ne znam koji Tvviet koristiš, ali ovaj koji ja koristim nije štucnuo poslednjih godina.

Ja neki koji sam imao je baš slabo radio.

Tvviet sam ja koristio i radio mi je super. Jedina mana je što se svi kanali restartuju u 5 ujutru i pukne epg servis. To je zato što je reseller, jer vidim da epg ne ide sa istog izvora kao lista. Sve ostalo je radilo baš baš dobro. Sada sam na besplatnoj hakiranoj listi od nekog globalnog operatera, tako da samo menjam korisnika kada istekne uplata, a lista sa kanalima ostaje ista...

Da li ima neka lista generalno koja u sebi ima 4k sportske kanale stabilno?
Ja imam neku divlju listu sa Francuskom 4k sekcijom u kojoj je 33 4k kanala.Od tih 33 osam je sportskih (bein,canal+.rmc).Ako ti ne smeta Francuski jezik moja sugestija je da potražiš te Francuski orijentisane liste jer izgleda da imaju dobre kanale.

Tvviet sam ja koristio i radio mi je super. Jedina mana je što se svi kanali restartuju u 5 ujutru i pukne epg servis. To je zato što je reseller, jer vidim da epg ne ide sa istog izvora kao lista. Sve ostalo je radilo baš baš dobro. Sada sam na besplatnoj hakiranoj listi od nekog globalnog operatera, tako da samo menjam korisnika kada istekne uplata, a lista sa kanalima ostaje ista...
Препродавац? Хмммм... Занимљиво. И то си закључио на основу ЕПГ-а? А није ти пало на памет да некога мрзи да ради комплетно свој ЕПГ него му је лакше да за неке канале убаци свој ЕПГ, а за неке преузме готов, јер му се тагови канала поклапају?
`Нако питам, нема везе ни са једном листом. Узгред, ја сам човек сељак. Шта ја ту има да читам када ће ми шта бити занимљиво на ТВ-у. Сад сам узео да шалтам канале - ако ми се нешто свиди онда гледам, ако не онда идемо даље. Знам да је неки спортски догађај у толико и толико сати, остало ме не интересује.
Али не кажем да је лоше гледати тако. Исфорсирао сам да се одради сталкер портал тако да људи могу да гледају и врађају садржај кроз ЕПГ. И што је најбоље, све више корисника прелази да тако гледа.

Poslednja izmena:
Reseller ?? Druze mislim da pricas napamet...da je tako kako si napisao imali bi ljudi stalno probleme kao sto ih vecina ima koji koriste reseller liste.
Ja sam u 7-mom mesecu produzio viet na jos godinu dana i imam dva naloga kod njih jedan za sebe na dva tv-a xiaomi mibox s i siptv,a drugar na siptv.
Drugi nalog koristi brat na dva tv-a siptv i calac mag box 322(mag 520 crko sam od sebe).. i veruj mi nikada nismo imali problema da lista prekida ne radi ili slicno a sve to na razlicitim platformama radi.
Ako se i desi da neki kanal ne stima to se brzo resi.Sto se tice restarta to je tacno da oko 5 ujutru nestanu kanali ali to je mizerno na 2-5 minuta.S
Da epg nije perfekt sve ali u globalu 90% sam zadovoljan i ako ovako nastave ostajem jos dugo veran ovoj listi.
bd-vej imam i dve strane liste koje sam ovde dobio od nasih drugara sa foruma i tu ponekad pogledam strane kanale i mogu ti reci da i kod njih ima problema.
Tako da svako ima izbor sta ce uzeti platiti ili gledati free liste.Ne hvalim svoju listu nego samo prenosim svoje utiske o listi koju koristim duze od godinu i to bez vpn.
Pozdrav.

Ne želim nikog da reklamiram, pre nekih 6 meseca sam testirao iptv listu sa sajta supernova i bila je okej. Da li neko ima iskustva sa tom listom odnosno nalog pošto imaju neke standard pakete od 8.90 i premium od 10.90?

Ovo za VietTV mozda je do mog wirelessa i(li) Mi box-a. Na drugoj lokaciji i na telefonu radilo je dobro.

Nesto mi ovaj Mi Box S ne uliva povjerenje nekog kvaliteta, tipa da ima stabilan wifi i ostale stvari, mozda grijesim.

Ovo za VietTV mozda je do mog wirelessa i(li) Mi box-a. Na drugoj lokaciji i na telefonu radilo je dobro.

Nesto mi ovaj Mi Box S ne uliva povjerenje nekog kvaliteta, tipa da ima stabilan wifi i ostale stvari, mozda grijesim.
Kod mene Mi box S na wifi radi super...vodafone net+asus rt-ac66u ruter.

Istekla mi je kineska lista i za moje potrebe je radila posao. Prodavac je nestao kao i većina sa Alija. Server je bio sunatvpro.net. Sa ovim "divljim" listama problemi. Prekidaju baš kada ne treba, kao danas u poslednnjim krugovima F1.
Potrbe su mi da budu stabilni UM i exyu kanali, bez "jakih" stranih sportskih i 4K kanala. Molim na PP kontakte i linkove ka prodavcima tih lista. Smorilo me guglanje i testiranje kineskih lista. Naravno, i cena igra ulogu.

Evo sad pogledao Slovenija BiH na Vietu, na stabilnom wirelessu i telefonu, i stvarno nije sjecnulo. Izgleda da mi je kuci slab signal wifi-a, da je do toga problem, a ne do liste. Eventualni problem sa vezom mi box s zanemarujem jer covjek iznad napisa da mu radi OK.

Jeste 'poskupa' lista za nase uslove, ali mislim da vrijedi. Meni vrijedi samo ono 'nezatamnjivanje' kanala, a ne sta vise, imas sve na jednom mjestu, do 3 uredjaja sa jedne IP.

Zbog zatamnjivanja kanala i ne zelim ni jednog ovog legalnog operatera, kuci sam uveo samo internet.

Ma *** 12eur, ko bi se cimao zbog toga, i stalno moljakao nekoga. Meni je bitno da radi uvijek i da je stabilno, a ne da bacam grah hoce li raditi kako treba.

Iz istog razloga sam i ja uzeo tvvviet preksinoc. Imam SBB eon aplikaciju ali šta vrijedi kad je RTS blokiran kod mene u Bosni. Pokušavao preko svih vpn i nema šanse da proradi eon jer je blokiran za sve ove eon naloge koji nisu za druge mreže. Jedino još ostaje da probam supernova aplikaciju ako nadjem nekog da prodaje pa da probam ide li ona preko vpn

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno