To su piratski kanaliJa koliko sam shvatio ti kanali nisu zvanicini. Ili su neki interni nekih kablovskih operatera ili iptv kanali. Tu se jedan film vrti na jednom kanalu po nedelju dana, možda I više. Negde sam video da u uglu piše koji je film trenutno.
Može ako čovek zna , lako je nekom reći može ovako ja dok sam uspeo da pokrenem IPTV trebalo mi je dobrih 5-6 pokušaja a za KODI bolje da ne govorimА може и да се пребаци текстуални документ са адресама на бокс, и потом само отвориш фајл и прекопираш адресу.
instaliraj si ott navigator na mob, na njemu upiši liste i onda backup a na boxu restorePozdrav svima. Nov sam u ovoj oblasti, instalirao sam OTT Navigator na EonBox našao neku listu i onda pola sata prepisivao linkda bih shvatio da su kanali bez veze i u 480p. Našao sam neke druge, malo komplikovaniji url, trista puta sam ispravljao dok nisam upisao kako treba. Kako upisujete te glomazne linkove, sa daljinskim je stvarno mučenje?
За КОДИ имаш апликацију за телефон КОРЕ. Само треба да упариш коди и даљинац и после је све лакше. Имаш опцију да пошаљеш текст на коди.Može ako čovek zna , lako je nekom reći može ovako ja dok sam uspeo da pokrenem IPTV trebalo mi je dobrih 5-6 pokušaja a za KODI bolje da ne govorim![]()
Hvala na svim savetima. Što se tiče daljinskog on ne bi ni radio da nije uparen sa BOX-om . A što se tiče Kodi -ja gledao sam razne recenzije na yt i kako sam uvideo da mnogo podataka treba a malo se nudi prešao na dru gu aplikaciju .За КОДИ имаш апликацију за телефон КОРЕ. Само треба да упариш коди и даљинац и после је све лакше. Имаш опцију да пошаљеш текст на коди.
Али, као што рече @Antara - најлакше је повезати физичку тастатуру![]()
Ne znam koji Tvviet koristiš, ali ovaj koji ja koristim nije štucnuo poslednjih godina.Ni ovaj veseli TvViet nije najstabilniji iako ga nesto hvale. Rijetko poveze 5min da ne krene stekati...Kakvi li su ostali onda ako je ovo dobro...
Ja imam neku divlju listu sa Francuskom 4k sekcijom u kojoj je 33 4k kanala.Od tih 33 osam je sportskih (bein,canal+.rmc).Ako ti ne smeta Francuski jezik moja sugestija je da potražiš te Francuski orijentisane liste jer izgleda da imaju dobre kanale.Da li ima neka lista generalno koja u sebi ima 4k sportske kanale stabilno?
Препродавац? Хмммм... Занимљиво. И то си закључио на основу ЕПГ-а? А није ти пало на памет да некога мрзи да ради комплетно свој ЕПГ него му је лакше да за неке канале убаци свој ЕПГ, а за неке преузме готов, јер му се тагови канала поклапају?Tvviet sam ja koristio i radio mi je super. Jedina mana je što se svi kanali restartuju u 5 ujutru i pukne epg servis. To je zato što je reseller, jer vidim da epg ne ide sa istog izvora kao lista. Sve ostalo je radilo baš baš dobro. Sada sam na besplatnoj hakiranoj listi od nekog globalnog operatera, tako da samo menjam korisnika kada istekne uplata, a lista sa kanalima ostaje ista...
Reseller ?? Druze mislim da pricas napamet...da je tako kako si napisao imali bi ljudi stalno probleme kao sto ih vecina ima koji koriste reseller liste.Tvviet sam ja koristio i radio mi je super. Jedina mana je što se svi kanali restartuju u 5 ujutru i pukne epg servis. To je zato što je reseller, jer vidim da epg ne ide sa istog izvora kao lista. Sve ostalo je radilo baš baš dobro. Sada sam na besplatnoj hakiranoj listi od nekog globalnog operatera, tako da samo menjam korisnika kada istekne uplata, a lista sa kanalima ostaje ista...
Kod mene Mi box S na wifi radi super...vodafone net+asus rt-ac66u ruter.Ovo za VietTV mozda je do mog wirelessa i(li) Mi box-a. Na drugoj lokaciji i na telefonu radilo je dobro.
Nesto mi ovaj Mi Box S ne uliva povjerenje nekog kvaliteta, tipa da ima stabilan wifi i ostale stvari, mozda grijesim.
https://www.amazon.com/RTS-Planeta/dp/B07Z3PZGJR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari