100% su mu odmah obrisali post...
Koga ne mrzi da pogleda, tenk je totalno broken.
Najveci exp na wotreplays.
![]()
SMV CC-56 XP:2280 Dmg:5303 Frags:8
World of Tanks replay on wotreplays.com. StainlessFrenkywotreplays.eu
Zavisi kad si ga igrao, juce je master bio na 1530 base exp, to je ozbiljan exp i za vece tireve.Malo njih jos igra. Dobio master posle 3. partije.
Nije broken, zavisi od mape i od tima.
I ostane vas 3 posto su paradajzi pretvoreni u kecap na njih 10 koji rokaju sa svih strana... bok, pozadi... MM je broken. Negde procitah da MM znaci "match manipulation" a ne "match making"Kompletna igra je broken.
P.S. gg, wp...kidanje (iz moje perspektive, svako vozilo "u rukama" dobrog igrača je broken/op)
Svi znamo da MM nije zasnovan na skilu igraca i prema tome nije problem u MM, problem je u samoj igri, igra je dobila na kompleksnosti tokom ovih 12 godina i tako se napravila ogromna disproporcija izmedju onih koji su top igraci, onih koji su osrednji i noobova.I ostane vas 3 posto su paradajzi pretvoreni u kecap na njih 10 koji rokaju sa svih strana... bok, pozadi... MM je broken. Negde procitah da MM znaci "match manipulation" a ne "match making"![]()
Hvala! nemam ga, tako da ostaje "žal" zauvek.Pa ako si odigrao sa njim barem jednu partiju onda mozes da pogledas listu na WG site.
![]()
World of Tanks player statistics
worldoftanks.eu
Када прочитам овако нешто увек се сетим ове моје партије.... jer i monkey moze da drzi W (osim ovih sto igraju arty, oni ni to ne znaju).
Šta mislite koja grafika bi bila optimalna za 4K full gaming u WOT-u? Trenutno sam na GTX1060 3GB, izvlačim nekih 15-20 fps. Planiram neki upgrade u bliskoj budućnosti a WOT je jedina referenca, ostalo ne igram.
Cekaj, hoces da mi kazes da onaj ko je juce dosao da igra i danas vec ima t10 tenk u garazi zna za:
-vrste municije, kako se koja ponasa, normalizaciju, overmach, rikoset itd.
-double bush, spot mehanizam.
-side scrap, reversal side scrap, armor angling...
-500 tenkova i gde su im week spotovi
-50+ modela opreme, bounty opremu, epic opremu
-direktive
-consumables
-field modifikacije
-skillove i perkove posade, koja im je funkcija i cemu sluze
-mali milion stvari koje su ubacili tokom godina a koje su bile prvo samo u modovima.
Za ovo gore sto sam nabrojao polovina trenutnih igraca nije ni cula (a to je samo deo koji sam se setio), od preostale polovine vecina je cula ali ne zna cemu sluzi i kako se koristi. O tome ja pricam kad kazem na kompleksnost a ne na konkretan gameplay jer i monkey moze da drzi W (osim ovih sto igraju arty, oni ni to ne znaju).
A sto se ubrzanja tice, nije se ubrzala nego ima vise noobova pa poginu odma.
Ako se dobro sećam, prošlo je ipak 10 godina, 2012. posle IS-3 je išao IS-4, a kada su razdvojili sovjetsku granu teških tenkova je IS-4 je postao tier X.
• IS-4 will be substituted for Object 252.
Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot. Undistributed experience will remain on Object 252, however can be transferred to a new IS-4 on demand.
No additional refunds are planned.
Draft Procedure of module substitution for IS-4:
If a player had IS-4’s engine researched, the same engine will be researched for both the new IS-4 and Object 252 (or the analogue of this engine if changed).
Radios, turrets, and suspensions will be treated in the same way. IS-4 and Object 252 will have the same modules installed as those previously mounted on old IS-4 or their analogues if changed. Guns, if changed, are likely to be treated in the same way.
Prvo napises da se ne slazemo a onda u tekstu potvrdis sve ono sto i ja pricam.Frenki, slažemo se da se ne slažemo.
Definicija kompleksnosti u slučaju WoT-a je kao bikini. Da, ima baš mnogo novih, dodatnih stvari, od kojih si dobar deo i sam pomenuo. No, veći deo toga je zapravo uticao da igra bude jednostavnija, lakša, prostija za igranje i sasvim sigurno širi spektar igrača danas može da je igra nego što je to bilo pre 10-12 godina.
Prvo napises da se ne slazemo a onda u tekstu potvrdis sve ono sto i ja pricam.
Sto se ovog dela tice, ti govoris iz svog ugla, tebi je sve to dobro doslo i pomoglo u igri ali stavi se u poziciju nekog ko sad instalira igru, za njega je ovo gore sto sam nabrojao (a sto je opet samo deo) spansko selo. Ova igra odavno nije "udjem u igru i kliknem battle", treba mi bre pola sat da sredim tenk kad ga kupim, da bi mogo da ga igram kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari