Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Jel vam radi danas Iris?

Ja kad ga pokrenem dobijam sledeće poruke...

Autorizaciju radim sa mojmts username/passom koji sam koristio sve vreme do sada i koji su mi zapamćeni na telefonu...

Prilozi

• SmartSelect_20220902_144427_iris GO.jpg
    SmartSelect_20220902_144427_iris GO.jpg
    41.4 KB · Pregleda: 60
  • SmartSelect_20220902_144404_iris GO.jpg
    SmartSelect_20220902_144404_iris GO.jpg
    41 KB · Pregleda: 60
@marko_ns @renne Od pamtiveka poznati Android TV 9 gremlin (ili samo EON Box gremlin?) gde kada se pali VPN odmah rokne Ethernet/LAN konekciju. Rešenje: Split tunneling na jednu-dve-tri aplikacije koje će biti dodeljene da prođu kroz VPN.

@marko_ns @renne Od pamtiveka poznati Android TV 9 gremlin (ili samo EON Box gremlin?) gde kada se pali VPN odmah rokne Ethernet/LAN konekciju. Rešenje: Split tunneling na jednu-dve-tri aplikacije koje će biti dodeljene da prođu kroz VPN.
Preko split tunneling znači dodelim kojim apps da prolaze mimo VPN? EON app samo?

Preko split tunneling znači dodelim kojim apps da prolaze mimo VPN? EON app samo?
Tako je, sad zavisi kakva tačno Split tunneling podešavanje ima taj CyberGhost, kod nekih VPN app moraš da dodaš koja da prođe kroz VPN a kod nekih moraš suprotno, da ukloniš koje da ne prođu. Kod ExpressVPN-a sam samo dodavao EON a kod Nord sam morao da uklonim sve sem EON. I to je to.

Tako je, sad zavisi kakva tačno Split tunneling podešavanje ima taj CyberGhost, kod nekih VPN app moraš da dodaš koja da prođe kroz VPN a kod nekih moraš suprotno, da ukloniš koje da ne prođu. Kod ExpressVPN-a sam samo dodavao EON a kod Nord sam morao da uklonim sve sem EON. I to je to.
Ovde je fora da ugasiš protection na svemu sem Iris go i evo radi.

Nord radi na MiBoxS-u ali EON nece .. probao split tunnel u oba pravca tj. sve apps dodao u trusted sem iris-a , nece .. onda samo iris i opet nece .. samo mi prekine vezu sto krene da se konektuje 😳

Da li bi neko pristao da se menja eon nalog za mob i iris tv go? Nisam primetio da se na forumu priča o tome.

Jel ovo IrisGo ne radi kod nas što smo na Yettelu, bez obzira što ga imamo u box paketu?

Kakvi slepci, uzimaju nešto što su promovisali da se dobija uz paket prilikom zaključenja ugovora! Već mi se javlja povratak na SBB, naročito jer su zasr*li i sa HBO max

Jel moze neko da pošalje link gde skinuti Iris app za EON box?
Iris mi izbacio da ima novija verzija ja ga obrišem jer nema ono kao na telefonu auto update i radim search i cvrc nema app uopšte.
Koliko je osakaćen android za EON Box, nema ni HBO max app

Jel moze neko da pošalje link gde skinuti Iris app za EON box?
Iris mi izbacio da ima novija verzija ja ga obrišem jer nema ono kao na telefonu auto update i radim search i cvrc nema app uopšte.
Koliko je osakaćen android za EON Box, nema ni HBO max app
Ima i Iris smart i Hbo max na EON boxu. Uvek i bili. A inače i update radi automatski.

Ljudi, zanima me da li može na tv-u gde je sbb kablovska, preko eona ući u plej prodavnicu, instalirati iris i gledati ga? Pošto mi drug to imao i rekao da su skoro onemogućili ljudima koji imaju sbb da instaliraju iris.

Hvala. Jel može neko da mi da savet kako najpovoljnije da izvučem da imam kod kuće i arenu i sport klub. Konkretno, imam kod sbb-a eon premium paket, obnovio sam ga pre nekih 6 meseci. Nemam generalno zamerki na njihov rad, jedino je čroblem ta arena koju nemaju a na sk više nema šta da se gleda. Do sad sam kupovao arenu cloud, ali kada na 4500 pretplte dodam sad i 1500 za arenu, to je 6000 mesečno, što je previše. A Iris su onemogućili, imao sam od ortaka korisničke podatke pa mi je to do sada bilo repenje. Samo ako može nekim pojednostavljenim rečnukom, jer optimizaciju wifija, ipv6 i takve termine ne poznajem 😊

Kupi neki proveren vpn.
Edit: rešio sam tako eon kod mene i taman Iris radi kod sestre. Ne znam sada cene, vidi šta ti se najviše isplati. Probaj prvo na mesec dana. Pa ako si zadovoljan uplatiš na duže.
Slučajno poslao pa editujem.

Klik TV je najjeftinija opcija za Arenasport kanale za 399 din mesečno.
Jedina mana što nema Smart TV aplikaciju ali radi chromecast

Na spisku kanala Klik TV-a nema Arena...
Imaju sve Arene Premium 1-3, obične 1-8, čak i hrv, bih i slo.
Na spisku nemaju većinu kanala, a imaju još hrpu tipa Superstar i sl.

IMG-20220905-101307.jpg

Izgleda su blokirali Iris i u RS na Mtel mrezi. Kod mene ne radi, ili ne radi bar trenutno

Samo neka blokiraju - razlog više da se u novembru kada istekne dvogodišnja ugovorna obaveza pozdravimo... A znam da nisam jedini...

Zanimljivo kako će zbog nečega što im ne donosi neki novac na mesečnom nivou da ostanu bez korisnika i u mom slučaju 4,5k mesečno - i njima je to normalno ...

Jeste, kada spustiš sajt do kraja dole, piše Copyright Telekom Srbija, tako da su oni vlasnici sada ove aplikacije. :)

Meni n LG kada pustim aplikaciju radi onaj kanal koji je poslednji gledan. Kad hoću da prebacim na drugi onda samo učitava i stoji crnl ekran.

Vrh Dno