Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ni jedna nova apk nije instalirana, samo poslednji update. I evo sada se nije restartovao ali ne cujem sagovornika. Da ja ovako odrzavam svoje servere i mrezu, na keca bih popio otkaz.

Sve stock tj samo fabricke aplikacije?

Ne nego apk koje su do sada bile instalirane na telefonu.

A da probaš za početak Reset network settings u General management > Reset pa ako to ne popravi stvar onda Factory Data Reset?

Ne znam, toliko sam isfrustriran da mi sada dođe da prežalim novac koji sam dao za telefon i da sa uživanjem gledam kako se raspada na delove.

Postoji na internetu dosta postova u vezi poziva, wifi i bixby rutina. Odgovor je manje-više isti za sve bagove. Klasika

Definitivno je zabod posle ovog update-a. Instaliram sada dostupne update-e aplikacija i vidim da ih sporije instalira nego ranije. Ranije je stvarno letelo kada krene preuzimanje i instaliranje.

Daću ti s21 za taj tvoj, ne moraš ni da mi doplatiš! Garantujem da nigde ne štuca i ne resetuje 🤗🥳

Nema greške kada je zmaj u pitanju :). Samo je problem ekran tj. veličina samog uređaja :).

Potajno necu da dajem velike pare za nesto sto velika firma ne moze da sredi vec mesecima. Ako osnovna funkcija ne radi kako treba, a to je primanje poziva i odgovor na isti, nemam sta dalje da pricam.
Mislio sam da sam bio dovoljno ironican da se shvati da se zezam, ali vidim da je trebalo da udarim i zvezdicu sa objasnjenjem.

Nema potrebe ništa da udaraš.

Da pitam ovde, ali tiče se generalno One UI 4.1.Da li može da se setuje promena wallpapera za home screen i lock screene u skladu sa dark modom?

Konkretno, setovao sam da se dark mod pali od 17h do 7h narednog dana. Želim da mi se automatski promeni wallpper za home i lock screen u 17h, a u 7h kada se ugasi dark mod da se automatski setuje drugi wallpaper za home i lock screen.Da li to može sa good lock modulima da se setuje?

Malo pre se sreo sa drugarom koji je u Nemackoj a uzeo telefon kod nas jos u junu. Nikad ni jedan problem nije imao do sad. Ima obican S22

S23 Ultra će imati isti dizajn kao i S22 Ultra. Pitam se, po čemu će se razlikovati 🤔
Bolja/Osetljivija olovka
Baterija
Chipset izmene
Mozda osvetljenost ekrana
Jos brze punjenje
Dosta magle
Jos malo magle

I tako to je moje nagadjanje. Same ol'

Ova S22 serija je težak promašaj. Nažalost, nisam uspeo da zamenim svoj S22+ za OnePlus10 Pro.

Nakon meseci korišćenja, konkretno S22+, došao sam do zaključka da je ovo odličan uređaj - pod uslovom da je cena po izlasku maksimalno 600€.

Radi se o telefonu koji više ne radi nego što radi. Reset prvih mesec dana po izlasku, stalna zabadanja, nedobijanje punjača uz telefon, ekran od 120hz koji nije uvek 120hz, prejadan vibracioni motor. O Exynosu da ne pričam, instalacija aplikacija traje večnost. Za gaming neupotrebljiv telefon.

Jedina dobra stvar je bluetooth konekcija koja se nikada ne prekida i baterija koja mi regularno da oko 7-8h SoT a čak i ne gledam da istu štedim.

Ovo je najgora kupovina telefona koju sam ikada napravio a imao sam zaista dosta uređaja. Ljudi koji brane Samsung nisu mi najjasniji; "par updatea i sve će leći na svoje mesto". Slažem se, ali onda nije realno da cena bude 1.000€ već upola od toga. Ako sam dao toliki novac, onda je razumno da se telefon ponaša kao uređaj te klase i to od trenutka kupovine.

Rastasmo se danas S22 Ultra i ja. Expresno, za 15 minuta po postavljanju oglasa. Da su mogli bolje, mogli su. Da li su želeli...teško. 1:1 kada uporedim, bacio sam pare za "upgrade" S21 Ultra na S22 Ultra.

Rastasmo se danas S22 Ultra i ja. Expresno, za 15 minuta po postavljanju oglasa. Da su mogli bolje, mogli su. Da li su želeli...teško. 1:1 kada uporedim, bacio sam pare za "upgrade" S21 Ultra na S22 Ultra.
Sta palniras da uzmes sad?

Da, S22 Ultra je bas na losem glasu, uzasan premium uredjaj kojeg niko nece da ga kupi :ROFLMAO:

Zavisi za koje pare je prodan, ako je ispod cene sigurno je otišao u tako kratkom roku.

Za 15 minuta si prodao telefon koji zakucava, baguje, restartuje se, ima problema sa baterijom i pozivima?
Pa jel taj kupac čitao oglas? :)
Prag tolerancije problema u radu za toliko datog novca je razlicit od osobe do osobe.

S22 Ultra. 29,08,2022 posle ažuriranja na uređaju ne radi proksimetar ,senzor blizine. Kazu u servisu problem je softverske prirode.. rešenje vraćanje unazad ili čekati dok ne izadje nova zakrpa?
Snezor se ponasa kao da ste prislonili tel. ka licu odmah nakon uspostave veze.. uzasno iritira jel morate otključavati tasterom .. nakon restarta radi par min i ponovo zakuca.. dali ima neko isto problem posle ove zakrpe od 29.8.2022?

Što ažurirate telefon ako sve radi dobro? Uvek poprave jednu stvar, a zeznu bar 2. 😂

Nazad
Vrh Dno