Не знам човека, па реко да проверим, за сваки случајHahahah pa ovo i dete vidi da je sarkazam. Vojkanu se pomutio um od stresa pa bih mu oprostio da se ja pitam 🤣
Opa, čekaju se utisciS22 in da house, ubačen poslednji update pa ćemo videti se ponaša.
Takođe! 💪Ja kada budem prodavao s22 ultra staviću veću cenu jer se ne restartuje, nema nikakvih problema, a sot od 6 do 8h![]()
Mislio sam da sam bio dovoljno ironican da se shvati da se zezam, ali vidim da je trebalo da udarim i zvezdicu sa objasnjenjem.Potajno necu da dajem velike pare za nesto sto velika firma ne moze da sredi vec mesecima. Ako osnovna funkcija ne radi kako treba, a to je primanje poziva i odgovor na isti, nemam sta dalje da pricam.
Pa hoće , taman leto 2023 isto koliko se sad prodaje S21U.Pa nije bas tako. Naveo si da ce polovni biti najnize 900-950 (covek sad javio nov za 980 uzeo), a evo ti i polovan sa a1 racunom, kao nov, za 840e, i to 256GB verzija, sto je solidno nize od 900-950. Tek ce to ici dole.
Pogledajte prilog 353776
Ako u evropi dođe sa snapdragonom, razlikovaće se po njemu 😅Pitam se, po čemu će se razlikovati 🤔
Bolja/Osetljivija olovkaS23 Ultra će imati isti dizajn kao i S22 Ultra. Pitam se, po čemu će se razlikovati 🤔
![]()
Samsung Galaxy S23 Ultra Äe imati prepoznatljiv dizajn kamere
Iako je možda prerano za inforacije o Samsung Galaxy S23 Ultra telefonu, najnoviji detalji stižu od strane poznatog dojavljivaÄa, pod nadimkom Ice Universe.www.b92.net
Sta palniras da uzmes sad?Rastasmo se danas S22 Ultra i ja. Expresno, za 15 minuta po postavljanju oglasa. Da su mogli bolje, mogli su. Da li su želeli...teško. 1:1 kada uporedim, bacio sam pare za "upgrade" S21 Ultra na S22 Ultra.
Prag tolerancije problema u radu za toliko datog novca je razlicit od osobe do osobe.Za 15 minuta si prodao telefon koji zakucava, baguje, restartuje se, ima problema sa baterijom i pozivima?
Pa jel taj kupac čitao oglas?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari