Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Radi hot spot. Nelogicno mi da imam mts karticu i net, a da ne radi irisgo preko hot spot-a.

Popodne oko18h proverio kod matorog na SBBu radi Iris na LGu...

Pozdrav, da li neko ima IRIS SMART na Mi boxu.. i da li znate koji VPN radi za sve kanale ...koristim Surfshark i ne sljaka, isto je i bez njega, mogu samo da gledam domace/srpske kanale (sem kad je liga sampiona, onda ugase i Arenu)..

da li je neko uspeo na sbb netu da osposobi iris go...instalirao bi tv aplikaciju ili preko kompa.

da, rečeno više puta na više tema
VPN i vozi

Probano sa Nord Vpn ali ne radi...jel mora placeni ili?
da li neko moze da napise malo detaljnije.
Hvala

Ne postoji neplaćeni Nord
I radi savršeno sa Nordom

Zašto bi se mts uopšte oglašavao zbog, kako kažeš cenzure na drugim mrežama? Pa kompanija samo štiti svoj interes od onih koji koriste njihovu uslugu, a to ne plaćaju.

pa nije bas tako..ja ako sam korisnik box paketa interneta i televizije i fiskong i placam uslugu oni mi blokiraju istu da ne mogu da koristim na mobilnom ili na racunaru (ajde to i da prihvatim) jer nemam i postpaid ...pa ako vam vec placam box 3 koji ste sami ponudili i stavili uslugu iris go zasto bi morao da imam i 4 dodatak tj mobilni broj

Na računaru možeš da koristiš jer imaš njihov net. A mislim da možeš i preko pripejd kartice da koristiš iris go na telefonu jer se ne tarifiraju mobilni podaci, skida nešto inicijalno, par mb ili šta već kad se učita aplikacija što može biti problem ali generalno ne troši nikakve ni megabajte ni gigabajte tokom gledanja sadržaja.

Da li se mts oglasio zvanicno zbog cenzure na drugim mrezama?
kada su počeli sa blokiranjem na ekranu se ništa nije pojavljivalo sem da user/pass nisu ispravni
sada je druga situacija - piše da korisnik nije na mts netu i da pozove njihov korisnicki centar...
štite ogromnu investiciju i uvek postoji aplikacija za druge mreže ( to je radio i SBB)

Na računaru možeš da koristiš jer imaš njihov net. A mislim da možeš i preko pripejd kartice da koristiš iris go na telefonu jer se ne tarifiraju mobilni podaci, skida nešto inicijalno, par mb ili šta već kad se učita aplikacija što može biti problem ali generalno ne troši nikakve ni megabajte ni gigabajte tokom gledanja sadržaja.
Koliko cesto moram da uplacujem kredit da bi mogao da gledam

kada su počeli sa blokiranjem na ekranu se ništa nije pojavljivalo sem da user/pass nisu ispravni
sada je druga situacija - piše da korisnik nije na mts netu i da pozove njihov korisnicki centar...
štite ogromnu investiciju i uvek postoji aplikacija za druge mreže ( to je radio i SBB)
Pa morali bi da mi omoguce uslugu za koju placam 5k mesecno i na netu mobilnog operatera cije usluge koristim takodje. SBB je ogranicio odredjene kanale. Hocu recimo RTS da gledam na Iris Go, za to placam i MTS-u i RTS-u. Da ne govorim o kvaru koji su imali nedavno i vise od 15h smo bili bez svih usluga. Hoce li umanjiti racun zbog toga? Hoce li mi umamjiti racun jer ne mogu da gledam Iris Go na telefonu sa Yettel netom? Pa da onda tek razmislik i o trosku da imam i mts broj.

Pa morali bi da mi omoguce uslugu za koju placam 5k mesecno i na netu mobilnog operatera cije usluge koristim takodje. SBB je ogranicio odredjene kanale. Hocu recimo RTS da gledam na Iris Go, za to placam i MTS-u i RTS-u. Da ne govorim o kvaru koji su imali nedavno i vise od 15h smo bili bez svih usluga. Hoce li umanjiti racun zbog toga? Hoce li mi umamjiti racun jer ne mogu da gledam Iris Go na telefonu sa Yettel netom? Pa da onda tek razmislik i o trosku da imam i mts broj.
Sve to što pišeš je sasvim u redu ali u pravnoj državi.

Ja ne mogu da podesim u podesavanjima da mi zapamti da hocu da gledam preko 4g stalno mi se vraca na wifi! Kako to resiti?

jel radi iris go bez problema u cg i bih?

Radi na mtel-u u CG.

Iris radi na mtel mreži van Srbije, ali ne radi na SBB.

Supernova radi na SBB, ali ne radi van Srbije (osim vraćanja u nazad)

Veceras nisam mogao preko hotspota da pustim iris smart, dok je na telefonu preko istog interneta iris go radio normalno. Da li je jos neko imao isti ili slican problem?

Pozdrav, kako se oslobdjaju slotovi na Iris go app. Želim da izbrisem neka dva uredjaja ali nikako ne mogu da provalim kako?

Treba sam da ti ponudi koji želiš da "pregaziš", ako nisi prekoračio 3 uređaja mislim da ne može da se briše.

Да ли се зна хоће ли можда ускоро мтс на Ирис го да омогући гледање у 60fps, ово сад им је баш негледљиво, види се сецкање док је на ЕОНу скроз другачије?

Да ли се зна хоће ли можда ускоро мтс на Ирис го да омогући гледање у 60fps, ово сад им је баш негледљиво, види се сецкање док је на ЕОНу скроз другачије?
60? Teško. :ROFLMAO: I od 50 su daleko za duplo. :D

Radi Iris Go na SBB netu sa Cyberghost VPN isto.
Sad jos da podesim Mi box sa VPN jer glupi EON box ne podržava VPN izgleda

Kako može box da ne podržava vpn

Nazad
Vrh Dno