kada su počeli sa blokiranjem na ekranu se ništa nije pojavljivalo sem da user/pass nisu ispravniDa li se mts oglasio zvanicno zbog cenzure na drugim mrezama?
Koliko cesto moram da uplacujem kredit da bi mogao da gledamNa računaru možeš da koristiš jer imaš njihov net. A mislim da možeš i preko pripejd kartice da koristiš iris go na telefonu jer se ne tarifiraju mobilni podaci, skida nešto inicijalno, par mb ili šta već kad se učita aplikacija što može biti problem ali generalno ne troši nikakve ni megabajte ni gigabajte tokom gledanja sadržaja.
Pa morali bi da mi omoguce uslugu za koju placam 5k mesecno i na netu mobilnog operatera cije usluge koristim takodje. SBB je ogranicio odredjene kanale. Hocu recimo RTS da gledam na Iris Go, za to placam i MTS-u i RTS-u. Da ne govorim o kvaru koji su imali nedavno i vise od 15h smo bili bez svih usluga. Hoce li umanjiti racun zbog toga? Hoce li mi umamjiti racun jer ne mogu da gledam Iris Go na telefonu sa Yettel netom? Pa da onda tek razmislik i o trosku da imam i mts broj.kada su počeli sa blokiranjem na ekranu se ništa nije pojavljivalo sem da user/pass nisu ispravni
sada je druga situacija - piše da korisnik nije na mts netu i da pozove njihov korisnicki centar...
štite ogromnu investiciju i uvek postoji aplikacija za druge mreže ( to je radio i SBB)
Sve to što pišeš je sasvim u redu ali u pravnoj državi.Pa morali bi da mi omoguce uslugu za koju placam 5k mesecno i na netu mobilnog operatera cije usluge koristim takodje. SBB je ogranicio odredjene kanale. Hocu recimo RTS da gledam na Iris Go, za to placam i MTS-u i RTS-u. Da ne govorim o kvaru koji su imali nedavno i vise od 15h smo bili bez svih usluga. Hoce li umanjiti racun zbog toga? Hoce li mi umamjiti racun jer ne mogu da gledam Iris Go na telefonu sa Yettel netom? Pa da onda tek razmislik i o trosku da imam i mts broj.
Cek drzava nam nije pravna, i moze da radi ko sta hoce?Sve to što pišeš je sasvim u redu ali u pravnoj državi.
60? Teško.Да ли се зна хоће ли можда ускоро мтс на Ирис го да омогући гледање у 60fps, ово сад им је баш негледљиво, види се сецкање док је на ЕОНу скроз другачије?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari