I onda nas banujuEto vas dvoje platite jedan OTT paket pa šerujte![]()
![]()
Opa, ovo izjednačava sa yettelovom ponudom. Da sam znao prošle nedelje, mogao sam tražiti i ja.Ostavili danas ispred vrata, Petrovaradin(Novi Sad) nude 14m po 1 din
jer tako pise u ugovoru.I onda nas banuju
jer delimo račun 😂😂
Kako beše najednostavnije i najbrže uspostaviti kontakt sa SBB da se vidi šta nude na konkretnoj lokaciji (jeste NS, ali nije Petrovaradin, i da u ulazu pored SBB od pre godinu dana postoji i optika koju je razvukao MTS a koristi je i Yettel, dakle ima konkurencije)?Ostavili danas ispred vrata, Petrovaradin(Novi Sad) nude 14m po 1 din
S obzirom da ti to nude, jesi li već njihov korisnik?Poruka na društvenim mrežama, okvirno "istekla mi je ugovorna obaveza, molim vas da moj kontakt prosledite kolegama iz službe prodaje kako bismo eventualno postigli dogovor o daljoj saradnji..." Nešto tako formuliši.
To što je MTS optika na adresi ne znači automatski uvek padanje SBB-a na kolena. Kod mene u ulazu su: MTS optika, Yettel optika, Orion optika, SBB optika, Beogrid/SBB, Supernova, pa neće da čuju u SBB za više od 4-6 meseci za dinar. Sve zavisi od strategije kompanije na određenoj lokaciji, npr. važno im je da ih ne istisnu iz dela Novog Sada ili da se održe u Nišu. Dokaz su te neverovatne ponude koje smo viđali u Nišu i Novom Sadu, u Beogradu nikad.
Pa i ja sam...Da ***, ti si faktički postojeći korisnik, zato ti ne nude više od 6 meseci.
Ne bi trebalo, ali svakako je tako. Sve u svemu, srećno i javi ovde šta si dobio kao ponudu.Pa i ja sam...
Ta priča "stari si korisnik, zato ti ne nudimo ništa" ne bi tebala da prolazi kod korisnika kad na lokaciji korisnika imaju konkurenciju... Bar kod mene neće proći...
Hvala @DonVlad kontaktiraću ih pa da vidim šta nude...
Je li to nagoveštaj neke strategije, tipa "stan na dan"?Ja sam dobio 15 meseci po 1 dinar pre tri meseca na 10km od centra Beograda![]()
Možda je fora u "na suprugu" ?Ja mislim da mora proći 6 meseci kako bi ponovo postao novi korisnik. Tako je bar bilo u mom slučaju (prošle godine sam se oko toga raspitivao)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari