Šta je novo?

Kućna multimedija TV 55" do 100 000rsd

• Začetnik teme Začetnik teme todort
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

todort

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2007
Poena
305
Kupovina televizora 55 inča isključivo za filmove preko provajdera, kompjutera,usb-a.Gledao sam lg55 883pb i po preporuci dobar.Samsung kd 55q60a..,hisense u8GQ,TCL55C728 . Koji je po vašem mišljenju najisplativije hvala.

Procitaj malo review
trenutno ih ima na akciji, pogledaj eponuda sajt - Hisense 55U8GQ
Ja sam na kraju pazario sony kd55x85j na akciji za 99000, al je otisla cena u nebesa i sada je dosta skuplji, ovaj hisense mi je bio drugi izbor, pogledao ga u radnji, odlican odnos cene i kvaliteta ttenutno najbolja akcija je 85500

da 48 je malo,55 baš odgovara,samo da li je realno dati 10k više za brend samsung,lg u odnosu na hisense ili tcl na primer.
Moje licno misljenje je da nema potrebe. Ono sto ima potrebe je da odes u radnju gde ima izlozeno i da vidis. Sony KD-X85J je bio 99000 na akciji, u istoj radnji Hisense 55U8G tada 85000. Iako na papiru hisense cak ima i bolje performanse i mogucnosti. Na oko mi je sony bio bolji + je presudilo sto ima native Google TV sto je jako dobra stvar. Nacice se pametni i reci😛a mozes za 100e da kupis mi tvbox, GoogleTV stick, amazon stick... sta god, ali je meni uvek bolje jedan uredjaj manje.
Znaci idi negde poslgedaj sve samsung, LG, Hisense i TCL i vidi sta ti najbolje pase. Realno 10k na ovakvu kupovinu nije mnogo a mozda ti bas samsung najbolje lezi.
LG nisam razmatrao zbog WebOS jer nemas mogucnost da instaliras brda stvari koje mozes na cist android TV.

Sony ima najbolji operativni sistem koji tv moze da ima. Hisense po to pitanju je na dnu lestvice.
Kvalitet slike naravno moze da se podesi na oba uredjaja, zato najbolje poneses usb sa remux filmom ili necim drugim i pustis na oba. Cackas malo podesavanja.
10K dinara je smesna cifra kad je u pitanju kupovina tehnike na duze staze.

Nazad
Vrh Dno