Jedino što mi pada na pamet je da deinstaliraš aplikacije koje ti prave problem i opet ih instalirao. I obavezno sa Galaxy store skini Good Guardians aplikaciju i App Galaxy App Boostet. I odradi optimizaciju .
Sto se tice optimizacije, hvala na savetu iako nemam problem sa radom bilo cega osim fb-a. Cak sam i malo preterao, pa sam bas mnogo aplikacija stavio u deep sleep i savetovao bih ljudima da vode racuna sa tim, jer sam slomio svasta ne razmisljajuci. Npr. stavio sam kalkulator u deep sleep uradim neka sabiranja, izadjem da nesto proverim i racunica vise nije tu posto je instanca pokretanja kompletno oribana iz memorije i etc. Iako baterija kida iz mog iskustva, izvlacim po nekoliko dana bez punjaca.
Sto se fb-a tice od njihovih proizvoda sam digao ruke, jer su mi slomljeni na sve strane. Ne rade na telefonu, ne rade na kompu, ne rade na tabletu. Ako je facebook jednostavno ne radi. Sa druge strane, ostali metini proizvodi koje su kupili ili overtejkovali, tipa insta, wa i slicno, rade kako treba. Jedini njihov inhouse projekat koji deluje da mi sljaka po ps-u je react node kombinacija u ovom trenutku, a i tu se nisu bas pretrgli sa kvalitetom dokumentacije.
Cisto komentar usput, telefon je bas superiska, osim temperatura kada se igraju igrice. I to je malo nezgodna prica. Naslusao sam se uzduz i popreko i ovde i na yt da ce one ui da krene da lomi performanse soca cim temperature krenu da rastu. KOD MENE TO NIJE SLUCAJ! Soc siba kao da je sve okej, a telefon ide na preko 40 stepeni nakon 45 minuta igranja igrica, lolova, codova i slicno. Voleo bih da postoji neki vid kontrole tu, te bolje je da igra krene da secka nego da ti baterija ide na 42 stepena(sto znaci da antene vrv idu na 60). Ne znam sta bih tu mogao da uradim osim da fleshujem fush kernele sa xda-a, ali sa tim imam bas losa iskustva. U radu izvan igrica, cak i kad snimam i slikam duze telefon se ne zagreva uopste, to ponasanje je vezano samo za igre. Tako da,
AKO NEKO PLANIRA DA KUPI OVAJ TELEFON ZA IGRICE, NAJTOPLIJE SAVETUJEM DA NE RADI TO, ALTERNATIVNO IGRANJE MOGUCE SAMO AKO UZMETE ONAJ NEKI STONI VENTILATORCIC ZA 3,4 SOMA I DRZITE TELEEFON NA RESETKI DOK IGRATE.
I ako neko izbunari Gcam za sd, najlepse bih ga zamolio da podeli, zaista bi znacilo, jer vec postaje glupo. Toliko dugo cekam vec da da^ imam vise slobodnog vremena vec bih seo sam da kopam kako da ga portujem.