Apsolutno se ne razumem u telefone 😭😭😭samo želim da ako menjam, želim da menjam za bolji od ovog p30 pro?A to zbog cega da uzmes jedan ili drugi...vise je stvar licnog izbora. S21 FE ima kamere sa S22 serije, a S22 serija ima mali napredak u odnosu na S21 seriju. Ja bih pre isao na S21 Ultra model ako hoces neki flagship koji ce ti trajati duze vreme.
Hvala puno@simonamakeup88 kamere su dobre na s21 fe, po netu se moze naci da su senzori s21 fe isti kao na s20 fe, ovo uzmi sa rezervom nisam strucan mnogo u tome, ali neces dobiti neke bas primetnije razlike u odnosu na P30 pro u fotografiji. To je moj utisak.
Stavi kisobran, okreni ring light u njega i imaces 10x bolje svetlo.koristim i ring light...
bi ja ali u kešu nemamS21 Ultra i uzivaj.
Te fotografije imaju kratak rok trajanja. Ko ih ne vidi u prvih 24h ili nekoliko dana, kasnije, uglavnom, više nije bitno.Zahteva, ali krajnji proizvod ne može da se poredi. Ako hoće ozbiljnije fotke neće je ni jedan telefon oduševiti.
Pa to je i meni (koja sam, kompletni duduk bilo čudno kada je lik počeo da me ubeđuje da pređem na s21 fe, a toliko znam da moj p30 pro ima bolju memoriju 8/256 pa mi je bilo bzv da pređem na lošije, ali ja bih baš samsung da kupim, zato onda mislim da ću s22 plus... 256 giga@simonamakeup88 nemoj ocekivati puno od s21 fe. Tacno je da ima jak procesor, Ram memorija je 6GB, sto i nije bas za pohvalu obzirom na cinjenicu da ima A12, neke prednosti u odnosu na P30 pro neces primetiti, licno nemam ni utisak da sam presao sa P30 pro na s21 fe, i gubis na autonomiji baterije i to dosta, osim ako ti na P30 pro nije oslabila.
Licno sam se pokajao zbog ulozenog novca na s21 fe, nisam dobio nista, ali eto hteo sam da promenim telefon.
Senzori kamere na s21 fe ne pripadaju seriji, bar se tako istice na XDA forumu, potrudicu se da ti ostavim link, vec su isti kao kod s20 fe.
Na tvom mestu istrazio bih jos koje modele i brendove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari