Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Prilozi

• 20220807_214954.jpg
    20220807_214954.jpg
    36.9 KB · Pregleda: 58
  • 20220807_215017.jpg
    20220807_215017.jpg
    61.6 KB · Pregleda: 59
Koliko vidim, bice za badava sledece godine S22U Exynosa kad izadje S23U Snap 😁

Teško, S21U i sada drži cenu, a S22U je suštinski Note pa će bolje držati cenu. Mesec avgust, a S22U je i sada preko 900 evra i skuplje sa legalnom garancijom. Ima ljudi koji su više nego zadovoljni sa S22U Exy verzijom. Stoga cena S22U će pasti manje ili isto kada izađe S23U kao što je pala cena S21U kada je izasao S22U.

Jel neko ovde stavljao Whitestone Dome staklo?

Ako jeste, koja uputstva ste pratili, jel imate neki savet...?

P.S. Jel neće ono da zezne ugrađeno staklo na telefonu? Jel može kasnije lepo da se skine, da ne ostavi tragove/oštećenja/ogrebotine?

Ja mogu da kazem da je poprilicno "nalego" i da sad radi fino. Samo kameru jos u nocnim uslovima da ispeglaju i to je to

Jel neko ovde stavljao Whitestone Dome staklo?

Ako jeste, koja uputstva ste pratili, jel imate neki savet...?

P.S. Jel neće ono da zezne ugrađeno staklo na telefonu? Jel može kasnije lepo da se skine, da ne ostavi tragove/oštećenja/ogrebotine?

Zvanično uputstvo, u suštini prosto je i perfektno leži u kombinaciji sa Spigen maskom.
Kad se skida zagreje se fenom i ne ostaju tragovi. U suštini ne mora ni da se zagreje, može samo karticom ili nekom tankom plastikom da se skine :)

Poslednja izmena:
Skinuo sam noktom bar 4 komada do sada bez ikakvog grejanja i nikad se ništa nije videlo. Uvek mi bilo zanimljivo kako sav lepak ode sa staklom?!?

Hvala obojici :)

Nešto me strah da ga loše postavim, a treba da stavim na 2 uređaja.
Mada u svakoj kutiji ima za 2 pokušaja, znači ukupno 4

P.S. Koliko sam video i Spigen Neo Hybrid i dbrand Grip idu uz Dome staklo.
:unsure:

Mislim da nema potrebe za sitničarenjem, ako se na moj post odnosi, jer se u kontekstu u kome sam napisao "resetovao" umesto "restartovao" zna na šta se odnosi, a i to nije suština.
I napisao sam zašto nisam odneo telefon na servis, jer problem nije uvek očigledan i predvidiv, a svakako bi prvo vratili telefon na fabrička podešavanja, što mogu i sam.
Nije sitnicarenje nego objasnjavanje novim, mladim clanovima pojam 2 terminologije koje nisu iste. Svakako bi u ovlascenom odradili i dodatna testiranja telefona, a ne samo factory ali dobro, svako kako smatra da treba.

kad je onaj momak pitao da li se nekom resetuje tokom poziva, ja se javih jer mi se dan pre toga desio bug i posle toga osuli paljbu po telefonu kao da je najvece smece ikad.
Imam ga 3-4 nedelje, to je jedini put da mi se bilo sta desilo, znaci jednom se reset tokom poziva i to je to, bez ikakvih problema za ovih metar dana.

Prica mala svakog dana, od Ultra-e je boli glava🤣🤣🤣. Salu na stranu, sve radi kako treba, nema problema osim sto se pogube Viber notifikacije, ali to pripisujem ipak samoj apk, ne Samsungu.

Ja 5 dana ne mogu da se smislim da li ići na plus ili na ultra... Sjedine stran esuoer mi je sto je plus kompaktniji ali strah me da mi ne bude zao kasnije što nisma uzeo ultra :/

Ja sam imao takvu dilemu za Tab S8, ali sto se telefona tice, Ultra.

@Webb боље сачекај 23 серију, ако можеш, прешишала их је конкуренција лепо, ако не направе бум са 23 ћао поз.

^ nece 23 jos 6 meseci miniumu, a kavo je stanje sa cipovina i inflacionom verovatno ce kostati 3000e ...
Verovatno misli da Apple koji belezi veliki rast prodaje telefona.

Ma Apple standard priča, kupovali bi ljudi i da zalepe logo na jabuku.

Ali ko hoće da čeka s23, bolje onda da uzme s21u pa s23u, nema svrhe uzimati s22u pa odmah za 6 meseci s23u. Sem ako nekome pare nisu problem ni malo, onda s22u pa s23u pa preorder s24u odmah u maju

Sad je samo problem logistika i inflacija :LOL:

Ja sam mislio da uzmem obicni S22,ali sto vise vremena prolazi kontam da cu sacekati S23 /plus/ ultra da vidim kakav i koliki (ako uopste bude) pomak naprave i onda cu se odluciti za 22 ili 23

U najavi ce telefoni biti skuplji, tako da sam proceni. Ako imas dovoljno sredstava, S22 Ultra model. Ako pak ides i na S21 Ultra, neces pogresiti. Male su razlike.

Sve od tehnike sto bude dolazilo će biti skuplje, inflacija je u celom svetu tako da će nove serija da li Z, S23 ili Iphone 14 dosta biti skuplje nego do sada. Takođe i skok dolara će dodatno podići cene.

Vrh Dno