Stock
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.09.2018
- Poena
- 655

Samsung's One UI 5 opens up a whole new settings menu just for Wi-Fi
One UI 5 is opening up a whole new world of Wi-Fi diagnostics for Samsung device owners

Obriši sočivo, evo kako kod mene izgleda, slikano pre par minuta S22UVerovali ili ne, fotka meseca pre 5 minuta, 100x. Prvi put da se ovako desi, uopšte nije mogao da fokusira i izoštri. 30x je ok, ali ovo..
Pogledajte prilog 351689
Ja nemam zaista problema sa S22 Ultra.Osim Nemanje Z da li jos nekom S22U radi bez greske?
Takodje.Osim Nemanje Z da li jos nekom S22U radi bez greske?
Jel neko ovde stavljao Whitestone Dome staklo?
Ako jeste, koja uputstva ste pratili, jel imate neki savet...?
P.S. Jel neće ono da zezne ugrađeno staklo na telefonu? Jel može kasnije lepo da se skine, da ne ostavi tragove/oštećenja/ogrebotine?
Nije sitnicarenje nego objasnjavanje novim, mladim clanovima pojam 2 terminologije koje nisu iste. Svakako bi u ovlascenom odradili i dodatna testiranja telefona, a ne samo factory ali dobro, svako kako smatra da treba.Mislim da nema potrebe za sitničarenjem, ako se na moj post odnosi, jer se u kontekstu u kome sam napisao "resetovao" umesto "restartovao" zna na šta se odnosi, a i to nije suština.
I napisao sam zašto nisam odneo telefon na servis, jer problem nije uvek očigledan i predvidiv, a svakako bi prvo vratili telefon na fabrička podešavanja, što mogu i sam.
Ni ja nemam nikakvih problemaOsim Nemanje Z da li jos nekom S22U radi bez greske?
Ни ја немам никаквих проблема. Али зато ни немам S22UNi ja nemam nikakvih problema
Nema više nikakvih problema sa čipovima, ima ih i previše.^ nece 23 jos 6 meseci miniumu, a kavo je stanje sa cipovina i inflacionom verovatno ce kostati 3000e ...
Verovatno misli da Apple koji belezi veliki rast prodaje telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari