Šta je novo?

Huawei telefoni - problem sa pojedinim wireless mrežama

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Ovih dana iskusio sam neobičan problem. Naime, pojedine wireles mreže su bile dostupne na mom P20 Pro ali sa uzvičnikom pored imena i bez internet protoka. Ovo nije prvi put da sam primetio takav problem na Huawei telefonima. Nisam hteo factory reset da radim, pa sam se pomučio da nađem rešenje za problem koji se često dešava. Potrebno je samo instalirati aplikaciju Toast Source i problem će biti rešen. Na rešenje sam naleteo na linku koji postavljam. Po instalaciji programa i konekciji na problematičnu mrežu, možete ga slobodno deinstalirati.

Ovo kačim kao poseban thread kako bi svi vlasnici Huawei/Honor telefona mogli da vide i reše problem

Pozdrav! Ja imam jos veci problem. Kupio sam P50pro i postoji problem sto nece da se nakaci na ruter koji ima sifru iako se ukuca ispravna sifra. Huawei porice ovaj problem, te sam po drugi put poslao telefon u servis i zapretio ako ne otklone problem, sledi tuzba. Sta vise, naisao sam na korisnike van nase zemlje koji se susrecu sa istim problemom kao i ja. I kada se otkljuca mreza, i nakaci telefon, konekcija je jako jako slaba. Pa me zanima da li si mozda imao ovakav problem kao ja? Unapred hvala

Ne znam, ja sam gore naveden problem imao samo sa P20 Pro. Ali otkako sam na njemu uradio factory reset, nema taj problem.

Nazad
Vrh Dno