Za masku preporucujem ovu i njene varijacije (drugacije sare, karbon varijante i sl): https://m.aliexpress.com/item/1005002622154760.htmlPar dana na S21 FE, za sad super zadovoljan telefonomU odnosu na Mi A2 sa koga sam prešao, nebo i zemlja razlika u svakom mogućem smislu
Za sada nemam problema sa baterijom, telefon koristim normalno kao što sam i do sada, nisam primetio ništa loše sa tog aspekta.
Koje maske za telefon koristite i zaštite za ekran koristite? uzeo bih nešto da zaštitim telefon, samo nisam siguran šta je dobar izbor (uzimao bih šta je dostupno kod nas, bilo prodavnice bilo KP, ne čeka mi se dostava sa AE/ebaya)
Ja samo gledam koliko cesto punim telefon i to obicno bude nakon 3 dana da li sa 5 ili 7 sati sot-a. Uzmi prvi dan i gledaj youtube na 20% osvetljenja u kuci, povezan na wifi i imaces 10 sati sot-a sigurno ali ces verovatno taj dan puniti telefon. Isto tako, koristi Facebook (gutac baterije) napolju sa ukljucenim mobilnim podacima, los signal, suncan dan, ekran na max osvetljenu, sljustices isto bateriju za jedan dan a imaces 3 sata SOT-a.Sot jeste merilo, kako ces drugacije da znas...😅 Dobar je sot onda, ne trosi u standby bateriju... Hmmm videcu mozda ga uzmem makar da ga isprobam.
Beli?Svidja mi se zasad telefon, videcu dal ce me zadovoljiti. Ako ne, vec je devojka bacila oko na telefon![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari