Rado bihh, ali zatvorena je, moraću sutra... a stvarno mi treba to sto sam narucila 😭Ako mislis da je u lokalnoj posti idi i licno preuzmi......![]()
Bila sam malopre, kazu nema jos... vrv je jos u glavnoj 😔Ako mislis da je u lokalnoj posti idi i licno preuzmi......![]()
Nije još, na trackingu piše da je "departed" iz Poljske za Srbiju 11.07.![]()
Početkom januara sam sa Alija naručio 10-ak paketića sa bezvezarijama od po nekoliko dolara. Pola ih mi nije stiglo, ali mi je Ali vratio pare... Osim za jedan paketić, koji je jedini išao preko Mađarske. Tada o tom putešestviju preko Mađarske nisam znao ništa, ali sam video probleme u najavi.Meni ovi sto idu preko madjarske sad već masovno ne stižu, otvaram dispute, Ali team me otkaci, jer na fake madjarskom trackingu piše da je “at local delivery center”
U minusu sam ~30€, jer Ali team više ne prihvata ništa… samo šalju da proverim u posti… tako da prelazim na Joom, Banggood i Gearbest… oni me još nisu zeznuli…
11107 Beograd 11Koje mesto/opstina u Srbiji ?
Vidim da si u međuvremenu rešio problem, ali ne bi bilo loše da malo proučiš aplikaciju Track Checker pa ćeš manje da paničiš.Preko aplikacije "Track Cheker" pratim pakete sa Alija za dva paketica mi stoji - 7/7/22 (HU)Arrive at local delivery office
za jedan7/11/22
a za cetvrti mi juce izbacilo da sam ga dobio i izbrisalo se iz aplikacije.
moje iskustvo 14-21 dan,Pozdrav svima,
Zna li neko koliko se u proseku čeka dostava preko Royal Maila – International standard za Republiku Srbiju? (bez postupka carine)
Prošlog meseca sa Royal Mail trekingom mi je stiglo za 12 dana, u pitanju je dokumentacija. Ovaj pošiljalac poslao bez trekinga da bi uštedeo, iako sam insistirao da bude sa praćenjem makar ja platio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari