Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Pročitao sam sve, ali vidim različita iskustva. Imam MTS optiku i televiziju razvedenu na tri TV-a. Dobro sve radi, ali me zaintrigirala ova ponuda momaka koji su bili da mogu 12 meseci po 1 dinar da dobijem od Yettela. Ako bi mogao neko od korisnika da mi uporedi kvalitet neta i televizije ako su televizori povezani kablom sa ruterom. Da ne pređem na Yettel radi uštede pa se posle nerviram oko seckanja, baferovanja itd. Hvala.

Ljudi ce bezati svakako cim neko da dobru ponudu kao Yettel sada. Politika svih za stare korisnike znaci mnogo slabije pogodnosti, poput mesec dana za 1din i sl.
Slazem se za app, treba da je upotrebljiva pre nego
sto krene, ali 7 meseci od pustanja usluge da nije moguce plasirati app je stvarno smesno. Jos pritom, tv ponuda je mrsava, doplacuju se hbo kanali, nema cinemax-a, nema radijskih kanala, itd.
I baš, baš loše radi Hipernet TV aplikacija na boksu... Epg spor, sporo prebacivanje kanala, ispadanje iz mreže... Moraju odraditi jedam dobar boost inače odoše svi iz ovoga.

Slažem se da čitav taj Launcher/Hipernet TV app na boksu radi jako jako loše. I ako je super izmišljen i dobro dizajniran, ta aplikacija radi mnogo loše.

Čim prođe promocija 12m za 1 din moraće ponuda da se poveća jer će morati. Iostati konkurentni . Za sada nemaju potrebu jer je promo i dalje aktuelan. Međutim kad promo prođe moraće nešto da se menja kako bi ostali konkurentni.

kažu da traje do kraja meseca

Vidim da je ubrzana aplikacija u odnosu na web, što je za svaku pohvalu
i da napomenem, da hipernet tv radi preko web browera na lg televizorima, kao i preko Edge-a na xboxu

I baš, baš loše radi Hipernet TV aplikacija na boksu... Epg spor, sporo prebacivanje kanala, ispadanje iz mreže... Moraju odraditi jedam dobar boost inače odoše svi iz ovoga.
Zdravo, razumemo u potpunosti koliko neke sitnice mogu loše da utiču. Svakodnevno radimo na unapređenju svih naših usluga, da li si svoju smetnju prijavio kolegama?

~Nemanja A.

Zdravo, razumemo u potpunosti koliko neke sitnice mogu loše da utiču. Svakodnevno radimo na unapređenju svih naših usluga, da li si svoju smetnju prijavio kolegama?

~Nemanja A.
Pa svi imamo tu istu "smetnju" da aplikacija radi presporo, dosta se o tome pisalo ovde.
Da li da vas zatrpamo mejlovima, hoce li to da ubrza aplikaciju?
Nadam se da je Yettel TV tim shvatio sta je najveci problem> nema aplikacije za android uredjaje (osim stb-a) i prespor rad same aplikacije u istom tom stb uredjaju.
A posle ovoga idu i ostali problemi koje smo svi mi ovde navodili.. Ova dva bi trebalo da budu prioritetna za resavanje, kao sto je pre par meseci bio nedostatak EPG-a.

Poštovani Yettel,
Kao Vaš korisnik, pored rešavanja tih tehničkih problema (koji su nam svima zajednički, a samim tim sistemski), kao i nedostatak aplikacija za iOS i Android, predložio bih da Vaša lista TV kanala bude osvežena sa nekim novim i ređe viđenim stanicama. Specijalizovanim prvenstveno.
Svi mi, nešto mlađi, sve manje svog vremena provodimo uz TV uređaje. Lično, ono što me navede da uključim televizor jesu upravo takvi programi i kanali.
Mislim da bi takve televizije bile pun pogodak, a ne brdo kolažnih. Za to je dovoljno nekoliko domaćih i regionalnih.
Stanice poput: NBA tv, MTV Live, Mezzo, Arte, Bloomberg Adria, Kuvo, Museum tv, Luxe, Pro7 i slični za početak. Sportski, muzički, filmski, obrazovni, kanali za odrasle koje drugi nemaju u ponudi.
Vaš najjači paket bi takođe morao da sadrži HBO i Cinemax, kao i HBO Max pretplatu.

@Yettel Srbija razmatrate li Netflix, Disney+, ili platforme poput Cineseum i MojOff kao dodatne usluge ili u paketima? Kad vec ovoliko cekamo na Hipernet TV app za mobilne uredjaje, da li je u planu neki promo period za Web nalog da se malo testira usluga?

@Yettel Srbija razmatrate li Netflix, Disney+, ili platforme poput Cineseum i MojOff kao dodatne usluge ili u paketima? Kad vec ovoliko cekamo na Hipernet TV app za mobilne uredjaje, da li je u planu neki promo period za Web nalog da se malo testira usluga?
Netflix možeš da instaliraš, ali je problem upravljanje- ne prihvata komande sa daljinca. Neki workaround je da ubodeš tastaturu i miša. Aplikacija osim toga radi ko zmaj..

A predlog da dodaju netflix i Disney u paketu /kao pretplatu podržavam.. to bi bio pun pogodak ☺️

Mala je verovatnoća da se doda Netflix i Disney+ u paketu. Skupo bih ih to koštalo da ostvare saradnju sa njima i bili bi prvi na Balkanu koji to imaju u paketu.

Mala je verovatnoća da se doda Netflix i Disney+ u paketu. Skupo bih ih to koštalo da ostvare saradnju sa njima i bili bi prvi na Balkanu koji to imaju u paketu.
Prvi su uveli i Deezer, a ostale digitalne servise. Tako da tu ne vidim problem :) Naravno da bi sa Netflixom i/ili Disney+ bili skuplji paketi, ali ako bi se lokalizovali prevodi, dodala domaca sinhronozacija za crtace, bolje placati skuplji paket. Takodje, ne verujem da je cena HBO max 6.99eur i za Yettel.

Jeste cena HBO Max 810 dinara za Yettel korisnike koji nemaju uključeno u paket

Lepo zamisljeno ali rezolucija se sama spusta,puca konekcija,sporo prebacivanje.... par puta zvao call centar ali niko do sad nije zvao iz tehnicke podrske... ocaj

Namesti u stb rezoluciju na HD, ne na auto, pa vidi da li će da se menja rezolucija.
Meni se nikada nije to desilo sa rezolucijom.
Pad rezolucije je uglavnom vezan za kvalitet signala koji se na optici ne menja. S obzirom da ti 'puca', proveri kablove..

Pustena je aplikacija za LG televizore. Koliko sam video jos uvek nema na Google play (sem one verzije za box) i App store-u. Cudi me da nisu najavili ovde...Testiracu malo pa javljam utiske.

Radi neuporedivo bolje nego na samom boxu
Ovo je odlično, samo da ne ureknem

Odmah bug
Traži ponovno logovanje posle isključenja tv-a

Kod mene nije, menja bukvalno momentalno Oled C13

Ja nemam taj problem sa logovanjem nakon gasenja TV-a ali prebacivanje kanala traje najmanje 10 sekundi. Neupotrebljiva aplikacija Jako lose i traljavo uradjeno...Moje razocarenje u Yettel se samo uveceva...

Vidim da je povučena aplikacija sa store-a

Verovatno je ovo neka beta verzija koja je greskom postala dostupna korisnicima. To objasnjava zasto je tako ocajna.
Ako je baš toliko loša pre će biti da je to neka Closed Alpha verzija koja je greškom otišla javno kao što kažeš. Izgleda da smo i od Bete daleko..

Inače jel app izgleda kao Hipernet Box TV app ili kao ona koju ima Mađarski Yettel? Možeš videti na Play Store na sličicama kako ta izgleda, a ne bi baš bilo fino da to bude Smart TV app pored one koju ima Hipernet Box koja izgleda zaista solidno.

Izgledao kao na boxu

Ako je baš toliko loša pre će biti da je to neka Closed Alpha verzija koja je greškom otišla javno kao što kažeš. Izgleda da smo i od Bete daleko..

Inače jel app izgleda kao Hipernet Box TV app ili kao ona koju ima Mađarski Yettel? Možeš videti na Play Store na sličicama kako ta izgleda, a ne bi baš bilo fino da to bude Smart TV app pored one koju ima Hipernet Box koja izgleda zaista solidno.
Izgleda isto kao na boxu samo malo ogoljena. Od sekcija na gornjem delu ima 3 kategorije, ne znam tacno koje...

Vrh Dno