Šta je novo?

Samsung galaxy watch 46mm

pocoboi

Poštovan
Učlanjen(a)
23.02.2022
Poena
50
Dobio sam ponudu za ovaj uredjaj od coveka kome verujem za 40e. Je li to dobra cena za takav uredjaj u dobrom stanju ? Zanima me zna li neko kakva je kompaktibilnost sa drugom android uredjajima koji nisu samsung jel sve fukncionise kako treba i slicno ?

Poslednja izmena:
Za 40e uzimaj slobodno. Nema problema sa drugim uređajima, svoj nikad nisam vezao na Samsung uređaj i opet radi bez problema. Jedino mi Viber/Whatsapp pozivi ne rade, tj ne zvoni sat kad zvoni telefon kad te zovu na Viber/Whatsapp nego samo stigne poruka na sat o propuštenom pozivu.

I galaxy s2 classic vredi 40e a kamoli to. Svaki Samsung sat odlično radi, koliko vidim, samo znaj da baterija malo smara.

Šta ne više od toga? Meni traje 3-4 dana baterija.
To za jedan dan važi za nove satove(GW 4). Na prvoj generaciji je najbolja baterija.
Obzirom na to da je polovan i da je baterija vec verovatno prosla dosta ciklusa, zato sam rekao.

Nema veze, i moj je polovan isto
Ne degradira tako brzo baterija na satu, njega puniš jednom u 3-4 dana, dok telefon puniš jednom ili dva puta dnevno..

Baterija moze po tri dana bez problema.
Ukoliko ti je mobilni Huawei sa EMUI 12 , od te ljubavi nema nista! :)

Može sigurno 3 dana, 46mm GW star 2 godine i 10 meseci, završim treći dan sa 30ak %, a gomila notifikacija svaki dan stiže. Jedino je namešteno da svaku noć od 23h do 07h ujutru bude u DoNotDisturb modu.

Šta ne više od toga? Meni traje 3-4 dana baterija.
Sve zavisi i od toga kako koristiš sat, šta si uključio/isključio od opcija, AOD, BT, GPS, osvetljenje, itd. itd. Meni je GW (manji 42mm) sa mojim korišćenjem trajao do dva dana plafon...

Sad kad je reverse wireless charging postalo normalno, mislim da nije neki problem da baterija traje i 24h. Jedino ko nikad ne voli da skida sat, to mogu da razumem. A znam nekog ko nikada bas ne skida, samo na kupanju i to je to. Onda 2 dana trajanje nije opcija :)

Evo kupio cackao ga danas skoro ceo dan pao je na 66 posto tako da moze lagano dva dana i jos malcice preko. Stvarno sam zadovoljan satom pogotovo cenom za koju sam ga uzeo, hvala puno svima na odgovorima inace.

Trajace to jos duze dok prodje pocetno cackanje i ustalis upotrebu, verovatno ces nesto sto ne koristis i pogasiti i bice jos bolja baterija.

Nazad
Vrh Dno