Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Ćao ljudi, da vam javim da sam probao Surfshark mesec dana i bio je okej. Radio je posao svuda(Netflix, EON, itd.) sem na HBO Max-u preko TV-a. Probao sam sa njihovom podrškom da rešim problem ali nisam uspeo. Zatražio refund i uzeo NordVPN za 3,09$(plan od dve godine) i sada mi radi i HBO Max kako treba, a i ostale aplikacije. Tako da topla preporuka. Ako neko ima još bolji VPN da preporuči, nek mi javi(dok još mogu da iskoristim refund i ovde 😁)

Ćao ljudi, da vam javim da sam probao Surfshark mesec dana i bio je okej. Radio je posao svuda(Netflix, EON, itd.) sem na HBO Max-u preko TV-a. Probao sam sa njihovom podrškom da rešim problem ali nisam uspeo. Zatražio refund i uzeo NordVPN za 3,09$(plan od dve godine) i sada mi radi i HBO Max kako treba, a i ostale aplikacije. Tako da topla preporuka. Ako neko ima još bolji VPN da preporuči, nek mi javi(dok još mogu da iskoristim refund i ovde 😁)
Evo ja koristim Surfshark i provereno radi HBO Max vec par dana bez prekida. Koristim android TV aplikaciju na Sony TV-u. Treba samo da se u aplikaciji izabere jedna od ovih drzava:
  1. Connect to either Latham, Kansas City, or Houston.
  2. Once connected, visit the HBO Max and enjoy various HBO Max TV shows and movies from anywhere.

Ista priča. HBO Max ne radi na android boxu preko Surfsharka. Nabavio sam ExpressVPN i on radi bez broblema.
Po mom iskustvu nisam našao jedan VPN a da radi besprekorno sa svim striming servisima. ExpressVPN recimo zeza sa Disney+, Surfshark radi savršeno.
Oba umeju da zezaju sa BBC iplayerom.

Cao, ako mogu da pitam samo, gde ima da se uzme NordVPN za 3,09$(plan od dve godine)?
Cao, ako mogu da pitam samo, gde ima da se uzme NordVPN za 3,09$(plan od dve godine)?
Ja vidim samo za 4.99...

Ja vidim samo za 4.99...
Izvinjavam se na brzopletosti, hteo sam napisati 3.99 na 2 god. :)

Ista priča. HBO Max ne radi na android boxu preko Surfsharka. Nabavio sam ExpressVPN i on radi bez broblema.
Po mom iskustvu nisam našao jedan VPN a da radi besprekorno sa svim striming servisima. ExpressVPN recimo zeza sa Disney+, Surfshark radi savršeno.
Oba umeju da zezaju sa BBC iplayerom.
Meni HBO MAX ne radi ni sa expressVPN-om ni sa Nord-om ni sa SurfShark-om :(

EON, iris SMART i RTS Planeta rade bez problema sa svim iznad pomenutim!

Poslednja izmena:

Ja vidim samo za 4.99...

Izvinjavam se na brzopletosti, hteo sam napisati 3.99 na 2 god. :)
Bukvalno sam kucao na google-u discount code for NordVPN i izašao mi je ovaj kod: DAILYMAIL koji ti nudi to za 2 godine. A imaš i druge kodove koji ti daju jeftinije za jednu godinu, ali ovo je kao najbolje ;)

Malo sam vec pisao o njemu Fastestvpn cini mi se da nije los a i moze hbo max usa probao i radi Screenshot_20220422-180109.jpg

^ Fastestvpn može Netflix usa provereno.
Može i naš Hbo Max u inostranstvu, čak i u zamljama gde Max još nije zaživeo, tipa Nemačka (isto 100% provereno).

Mada za 12e lifetime nalog za 5 uređaja svakako se isplati.
Takođe, stalno nešto sitno unapređuju, jedino onaj automatski login da srede, da ne moraš svaki put čukati user i lozinku.

Moje iskustvo a ima ga po dosta sa VPN raznim.
Expressvpn je ubedljivo naj bolji za sve, ali i naj skuplji na zalost.
Te price da nesto ne otvara su na bazi servera, ako nece jedan probas drugi pa treci dok ne provalis koji radi.
Streaming servisi i VPN provideri se igraju macke i misa vec dugo, jedni blokiraju a drugi otvaraju nove servere i tako u krug.
Nije samo poenta da otvori neki strim vec i da ga bez trzanja izgura do kraja.
Tu se meni jedino Expressvpn pokazao kao kvalitetan.
Naj jeftiniji je Surfshark pa Nordvpn i oni rade posao i to su uglavnom tri koje ja koristim.
Razmisljajte i o bezbednosti vpn ne samo jel radi i kolko kosta, makar ja.

Da li ste razmišljali da podignete svoj vpn u americi? Postoje VPS serveri.
npr https://servercheap.net
Ovo je najjeftiniji američki koji sam našao. 3usd mesečno najmanji paket ili 30usd ako je na godinu dana.
unmetered network i 1gbps link (navodno). Trebalo bi da je sasvim dovoljno za wireguard sa sve enkripcijom.

Ja sam za netflix kod njih podigao smart dns i to je radilo, mada sam odustao na kraju.
Vidim da iskače i neki kupon od 15% popusta YES15 (ne radi za najjeftiniji server, ne znam uslove)

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo Private VPN na akciji 3 godine za 65 evra pa posle se placa 12 meseci 65 evra.Je l mogu ja to da otkazem kad prodju 3 godine i onda ponovo da uzmem na akciji?

Ja sam uzeo Private VPN na akciji 3 godine za 65 evra pa posle se placa 12 meseci 65 evra.Je l mogu ja to da otkazem kad prodju 3 godine i onda ponovo da uzmem na akciji?
Naravno da mozes.

Kupio sam Windscribe na 3 godine, tacnije do 29.11.2024 god, sve je radilo ok, dok nisi poceli da blokiraju VPN u Rusiji.

Sad mi je beskoristan, kaci se samo na Server u Gani, meni treba Srbija, zbog EON-a.

Ako neko hoce da se menjamo, (a da nije VPN sa spiska dole ) ja cu mu dati Windscribe a on meni svoj, da probam da li radi u Rusiji.

Ovi su Blokirani u Rusiji.
  • Proton VPN
  • VPN Proxy Master
  • VPN-Super Unlimited Proxy.
  • Browsec
  • Betternet
  • Nord VPN
  • VyprVPN
  • HolaVPN
  • ProtonVPN
  • ExpressVPN
  • KeepSolidVPN Unlimited
  • SpeedifyVPN
  • IPVanish VPN
  • Opera VPN
  • X-VPN
  • TunnelBear
  • Browsec
  • Melon VPN
  • Windscribe
  • VPN RedCat.

Express VPN je radio do pred kraj godine. Znači i njega su blokirali...

Pa zar ne možeš da iskoristiš multi hop? Konektuješ se prvo na server u Gani, pa sa njega na Srbiju (iz browsera)?
Probao sam to, tako mogu da se zakacim samo na kompu, a meni treba 90% zbog gledanja EON-a na android tv smart boxu.

Poceli su pre 2-3 nedelje da blokiraju jedan po jedan,

Cyberghost. Imaš jedan dan probu pa vidi da li ti radi. Mislim da su Rumuni u pitanju.

Nema mullvad trial, 5evra mesečno je flat rate. Ja bih takođe predložio ili da ubaciš nešto na lokalnu mrežu tipa rpi itd. ili da recimo nađeš na lowendtalku najjeftinijeg provajdera vpsa u Srbiji, pa tu selfhostuješ vpn.

Nazad
Vrh Dno