Blaham
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2010
- Poena
- 435
Evo ja skinuo VPN Pro za dž, ako nekom treba https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appntox.vpnpro
Svaki se skida za dž. Pitanje je da li i radi za dž?
Evo ja skinuo VPN Pro za dž, ako nekom treba https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appntox.vpnpro
Meni vrši posao, samo sam hteo da podelim sa ostalima. 😀Svaki se skida za dž. Pitanje je da li i radi za dž?
Evo ja koristim Surfshark i provereno radi HBO Max vec par dana bez prekida. Koristim android TV aplikaciju na Sony TV-u. Treba samo da se u aplikaciji izabere jedna od ovih drzava:Ćao ljudi, da vam javim da sam probao Surfshark mesec dana i bio je okej. Radio je posao svuda(Netflix, EON, itd.) sem na HBO Max-u preko TV-a. Probao sam sa njihovom podrškom da rešim problem ali nisam uspeo. Zatražio refund i uzeo NordVPN za 3,09$(plan od dve godine) i sada mi radi i HBO Max kako treba, a i ostale aplikacije. Tako da topla preporuka. Ako neko ima još bolji VPN da preporuči, nek mi javi(dok još mogu da iskoristim refund i ovde 😁)
Ćao ljudi, da vam javim da sam probao Surfshark mesec dana i bio je okej. Radio je posao svuda(Netflix, EON, itd.) sem na HBO Max-u preko TV-a. Probao sam sa njihovom podrškom da rešim problem ali nisam uspeo. Zatražio refund i uzeo NordVPN za 3,09$(plan od dve godine) i sada mi radi i HBO Max kako treba, a i ostale aplikacije. Tako da topla preporuka. Ako neko ima još bolji VPN da preporuči, nek mi javi(dok još mogu da iskoristim refund i ovde 😁)
Cao, ako mogu da pitam samo, gde ima da se uzme NordVPN za 3,09$(plan od dve godine)?Ćao ljudi, da vam javim da sam probao Surfshark mesec dana i bio je okej. Radio je posao svuda(Netflix, EON, itd.) sem na HBO Max-u preko TV-a. Probao sam sa njihovom podrškom da rešim problem ali nisam uspeo. Zatražio refund i uzeo NordVPN za 3,09$(plan od dve godine) i sada mi radi i HBO Max kako treba, a i ostale aplikacije. Tako da topla preporuka. Ako neko ima još bolji VPN da preporuči, nek mi javi(dok još mogu da iskoristim refund i ovde 😁)
Ja vidim samo za 4.99...Cao, ako mogu da pitam samo, gde ima da se uzme NordVPN za 3,09$(plan od dve godine)?
Izvinjavam se na brzopletosti, hteo sam napisati 3.99 na 2 god.Cao, ako mogu da pitam samo, gde ima da se uzme NordVPN za 3,09$(plan od dve godine)?
Ja vidim samo za 4.99...
Meni HBO MAX ne radi ni sa expressVPN-om ni sa Nord-om ni sa SurfShark-omIsta priča. HBO Max ne radi na android boxu preko Surfsharka. Nabavio sam ExpressVPN i on radi bez broblema.
Po mom iskustvu nisam našao jedan VPN a da radi besprekorno sa svim striming servisima. ExpressVPN recimo zeza sa Disney+, Surfshark radi savršeno.
Oba umeju da zezaju sa BBC iplayerom.
Bukvalno sam kucao na google-u discount code for NordVPN i izašao mi je ovaj kod: DAILYMAIL koji ti nudi to za 2 godine. A imaš i druge kodove koji ti daju jeftinije za jednu godinu, ali ovo je kao najboljeCao, ako mogu da pitam samo, gde ima da se uzme NordVPN za 3,09$(plan od dve godine)?
Ja vidim samo za 4.99...
Izvinjavam se na brzopletosti, hteo sam napisati 3.99 na 2 god.![]()
Hvala puno. probacuBukvalno sam kucao na google-u discount code for NordVPN i izašao mi je ovaj kod: DAILYMAIL koji ti nudi to za 2 godine. A imaš i druge kodove koji ti daju jeftinije za jednu godinu, ali ovo je kao najbolje![]()
E svaka cast, hvala. Nasao sam 2-year plan ($3.29/mo)Hvala puno. probacu![]()
E svaka cast, hvala. Nasao sam 2-year plan ($3.29/mo)
Pozz
Pa postavio sam ja kupon kod DAILYMAIL, kucaš na guglu samo taj i taj vpn i kupon kod i izađe ti sto kupona, probaš neki i vidiš da li radi i da li je popust dobar, pošto ne daju svi kodovi isti popust!Što nepostavi link![]()
Meni HBO MAX ne radi ni sa expressVPN-om ni sa Nord-om ni sa SurfShark-om
EON, iris SMART i RTS Planeta rade bez problema sa svim iznad pomenutim!
Naravno da mozes.Ja sam uzeo Private VPN na akciji 3 godine za 65 evra pa posle se placa 12 meseci 65 evra.Je l mogu ja to da otkazem kad prodju 3 godine i onda ponovo da uzmem na akciji?
Probao sam to, tako mogu da se zakacim samo na kompu, a meni treba 90% zbog gledanja EON-a na android tv smart boxu.Pa zar ne možeš da iskoristiš multi hop? Konektuješ se prvo na server u Gani, pa sa njega na Srbiju (iz browsera)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari