Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima, da li neko moze da mi kaze da li na HBO ima Two and a half men, video sam da ima Big Bang.... da li ima jos neki sitkomi pored Friends, i da li ima neke starije serije, neko napisao da je dodat The West Wing
Da, od ovih koje si pobrojao sve su tu, sitkomi, friends, two and a half men, big bang theory...onda sopranovi, the wire, westworld, the west wing... A kačio sam se na US vpn da bih gledao i south park, verovatno ima jos svasta nesto na americkom katalogu

Da, od ovih koje si pobrojao sve su tu, sitkomi, friends, two and a half men, big bang theory...onda sopranovi, the wire, westworld, the west wing... A kačio sam se na US vpn da bih gledao i south park, verovatno ima jos svasta nesto na americkom katalogu
Hvala na odgovoru.

WBD je postao takav haos od kompanije, da je to zalosno. Otkazali su i sve originale sa TNT i TBSa, navodno planiraju da u potpumosti ugase i Adult Swim (prebacice sve na HBO Max). Pricalo se da ce i Discovery+ i HBOMax spajati u novu platformu sa novim imenom (WarnerMax).

Da li je moguće da je HBO noćas sklonio The Mayans seriju?
Sinoć, noćas posle 00h gledao prve 2 epizode, sad nema serije...

To je onaj problem o kojem pričamo, kad kažemo da fali Leaving Soon kategorija, koja postoji na USA verziji Maxa.

Kako gledaš HBO, preko nekog od naših provajdera ili imaš nalog?

Zabrinuola me poruka od @marko_ns u vezi serije koja je nestala.

Jel imaju obicaj da drze neko vreme seriju na gledanju pa da posle nekog vremena nestane iz kataloga ili sve sto se nalazi trenutno u katalogu da se nece brisati ili menjati.

Da li je moguće da je HBO noćas sklonio The Mayans seriju?
Sinoć, noćas posle 00h gledao prve 2 epizode, sad nema serije...
dešava se i sa drugim serijama https://forum.benchmark.rs/threads/hbo-max.485545/post-6639011
meni se desi da mi HBO kaže da ne može da nađe materijal a ja pustio play istog nakon malo duže pauze. znači, u browser-u gledam neku epizodu, pauziram, tu je i dalje, posle 15+ minuta pritisnem play i kaže da ne može da nađe. vratim se na HBO početnu stranu i nema te serije pa moram da je tražim preko pretrage. inače, pojavi mi se srija na početnoj kad ponovo odem na HBO stranu

Taman kad sam pohvalio Max, počelo ovo ludilo sa Discovery WB integracijom i skidanjem serija iz kataloga i to originalne HBO serije, čak i neki max Originals naslovi su skinuti, jer Discovery želi da ih prodaje drugim servisima i zarađuje na njima... Užasan potez.

Ono sto znam da je bilo na HBO Max je Sex and the City film prvi i drugi deo sada ih nema.

Taman kad sam pohvalio Max, počelo ovo ludilo sa Discovery WB integracijom i skidanjem serija iz kataloga i to originalne HBO serije, čak i neki max Originals naslovi su skinuti, jer Discovery želi da ih prodaje drugim servisima i zarađuje na njima... Užasan potez.
Sve ima svoju publiku ali čisto sumnjam da je publika više zainteresovana za discovery sadržaj nego za hbo/wb... barem na našem području. Dok se drugi servisi okreću ka eksluzivnosti svog sadržaja oni rade suprotno, prodaju sto više mogu drugim servisima... Nek prodaju DC dizniju i tu su završili..

ovo verovatno neće moći jer Dizni već poseduje Marvela
uzeo sam kao slučajni primer koliko discovery group ne zanima razvijanje hbomax koji je bio u dobrom naletu ka prikupljanju novih korisnika sa kvalitetnim sadržajem, sad em sto su obustavili filmove i serije evropske produkcije, takođe su zaustavili i dalju ekspanziju hbomax streaming platforme ka novim tržištima sve dok se ne napravi unificirani streaming servis u 2023 sa discovery sadržajem https://tbivision.com/2022/07/05/ex...streamer-for-france-as-hbo-max-roll-out-ends/

To je Universal-ov film, tako da to ide na SkyShowtime.

pojavio se ALF :)

Ja sam sinoć počeo i oduševljen sam. Skroz sam zaboravio kako izgleda humor koji nikoga ne vređa ili nema aluzije na sex. Naravno, obožavao sam Alfa kad sam bio dete.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno