liman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.05.2008
- Poena
- 395

Uvek sam govorio da su Englezi majstori za špijunske serije, od ambijenta i atmosfere do priče i glume.

Poslednja izmena:
u prve dve sezone pogotovo. u 4. su radili na neka dva nova tipa čudovištaCini mi se da su se u pocetku i vise oslanjali na urbane mitove i legende, tj istrazivanje istih kao svojevremeno u X-files, a kasnije sve vise odlazili u drugu krajnjost.
Dobra je serija, odgledao je u cugu.... U pravu si za ocenu, a kraj je vise nego dobar ( i neocekivan )Suspicion (Pod senkom sumnje), sa Umom Turman u glavnoj ulozi.
Postavljen prevod za prvu epizodu
Pogledajte prilog 348947
Počeo sam da prevodim ovu seriju i za sada deluje prilično zanimljivo.
Ne znam kako će se priča razvijati do kraja, ali ovih par prvih epizoda, obećavaju.
Nisam je odgledao celu pa ne mogu da dam konačnu ocenu (prevodim i gledam, jednu po jednu epizodu), ali za sada mi nije jasno zašto je ocenjena sa 6.1/10, jer ja bi joj dao minimum 7.5/10. Nadam se da nisu us..li kraj, pa je to rezultiralo lošom ocenom, mada kakav god da je, bolja je od mase hvaljenih. Produkcija i glumci su odlični, što se i očekuje od Apple-a, pa ako vas ne mrzi i nemate šta pametnije, počnite da gledate, baš me interesuje još nečije mišljenje.
BTW Nisu baš toliko pričljivi, pa očekujem da ću izbacivati prevod svakih dan, dva.
Dakle, brzo će biti prevedena, tako da ću dati sve od sebe, da svako veče pred spavanje, odgledate po jednu epizodu.
Nema nigde prevod za 2 sezonu...
Od kud znaš?Načekaćemo se na zadnju sezonu ST, minimum 2 godine a vrlo verovatno i duže.
Te od sat i kusur sam i izgurao bez nekih problema, tj nije mi bio problem, ali dva i po sata je bas previse po mom misljenju.Dobro, ima nas raznih... meni se bas svideo taj format i uzivao sam u tih skoro dva i po sata poslednje epizode. Razumem da mozda vecini to tako ne odgovara, ali meni se svidelo.
Isto tako mi se svidjao i format epizoda Sherlock-a sa Cumbertatch-om, koje traju po sat i po.
EDIT: Verovatno mi se ne bi svidelo da je pola tog vremena iskorisceno da se "vestacki" produzi epizoda ali ovde je sve bilo na mestu.
Od ranije su planirali 5 sezona a pre emitovanja četvrte su to i potvrdili. Puna kapa, moglo je da se završi i posle ove da su hteli. Pa ovi bi već uveliko bili tinejdžeri i više od toga da ima više od pet sezona. Reče jedan od glavnih glumaca da nemaju ni u naznakama kada će početi snimanje poslednje sezone, razmak od dve godine za neko buduće emitovanje je neki minimum pa može se desiti da izađe realno neke 2024-25 godine. Kako god se okrene glavni junaci više nisu ''klinci'' u tom slučaju.Od kud znaš?
Da li su objavili tačan datum kada izlazi ta sezona?
I kako znaš da je poslednja da posle nje više neće snimati?
Druga sezona mene nije tako odusevila kao prva.The Morning Show (sezona 1)
Već kačena i pominjana ovde pre par godina, i konačno došla na repertoar. Jako prijatno iznenađenje i definitivno zaslužuje visoku ocenu kod mene, te se s nekom zebnjom spremam za drugu sezonu jer verujem da neće biti tog kvaliteta iz više razloga.
I dalje ne znam šta je to u meni prelomilo da bacim pogled na ovo. Da li je to sama radnja serije, mada verujem da su svi jutarnji programi sveta waste of time, mada sam ubeđen bio da se u pozadini krije nešto drugo i nisam se prevario.
Da li je to Jannifer Aniston, pa i ne baš, iako mi je uvek (ha! u Prijateljima samo), bila zanimljiva, jer drugo nešto s njom u ulozi nisam ni gledao i ne može biti taj okidač.,
Na kraju shvatim da je to Reese Witherspon iz dva dobra razloga. Big Little Lies i totalno potcenjena Little Fires Everywhere. A s druge strane osim vrlo zanimljive priče i dešavanja, ova serija me kupila i fantastičnom glumačkom ekipom. da je prosto neverovatno koliko je Amerka bogata glumcima (anonimusima za mene), sa takvim potencijalom i uglavnom prosečnim filmovima u karijeri. Definitivno su me najviše privlačili dijalozi Billy Crudupa, čovek oduvao, ako bih morao nekog da izdvojim, a od ženskog dela ekipe gde se ne zna koja je bolje iznesena ulogu, spomenu bih, pazi sad - Gugu Mbatha Raw
Ovo je vrlo verovatno, s obzirom na to kako je izgledala poslednja epizoda (mislim da je otuda i trajanje episode neuobicajeno dugo). Obicno kada pocne sezona, prvih par epizode sluze kao uvod u pricu i zaplet, a sada smo imali poslednjih 40-ak minuta zadnje epizode koji su odradili taj deo posla. Ni malo me ne bi iznenadilo da poslednja epizoda izadje relativno brzo i da bude drasticno kraca nego inace. Mozda cak i u formi filma.Što se 5. sezone tiče, mislim da su rekli da će biti kraća, možda naprave tek par epizoda, ko zna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari