Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Supernatural 3. sezona
dobro urađeno, zamalo da bude još kraća zbog štrajka scenarista. sad počinjem 4.
čitao sam da se glavna priča dešava u prvih 5 sezona, po zamisli glavnog autora. ne mogu ni da zamislim šta su sve uradili za preostalih 10 sezona :D

Posle 2 godine pauze krenula 4.sezona Westworld-a. Dobar pocetak sezone. Odlicna produkcija. Narocito mi je nedostajala muzika. Najverovatnije je ovo poslednja sezona jer su kreatori serije Lisa Joy i Jonathan Nolan napustili Warner bros i presli na Amazon gde vec rade na novoj sf seriji https://m.imdb.com/title/tt8291284/.
odavno je javljeno da je 4. ujedno poslednja

^
Videces i sam vec, nemoj da forsiras jer bolja svakako nece biti.
Ako me pamcenje sluzi tih prvih 5-6 sezona je imala daleko ozbiljniji (horor) ton, sa po jednom-dve easter egg (neozbiljne) epizode u svakoj sezoni gde se zezaju na svoj racun.
Cini mi se da su se u pocetku i vise oslanjali na urbane mitove i legende, tj istrazivanje istih kao svojevremeno u X-files, a kasnije sve vise odlazili u drugu krajnjost.
Plus posle 5.-6. sezone zbog odredjenih event-ova prica deluje zaokruzeno a Kripke i Singer (glavni pisci) su nastavili sa drugim projektima i samo povremeno bili konstultanti na seriji.

Hvala na preporukama, skidam odmah i film i Wellington Paranormal. 😄

Obi Wan Kenobi - 8/10 Nije na nivou Mandalorijana, ali svakako preporuka za ljubitelje serijala.
Ova serija je imala jedan pakleno težak zadatak, a to je vratiti Darth Vader-a u život, ne u bukvalnom smislu već nakon filmova. Jer da se ne lažemo Ikona, Bog, Batina, najpoznatije lice(maska) kompletnog SW univerzuma jeste Darth Vader. Po nekom mom mišljenju to nisu loše učinili, išli su na siguricu i učinili ga prilično moćnim. Isto mi se dopada kako su dočarali Inkvizitore. Princeza takođe sasvim OK. Nije mi realna priča da Kenobi nakon što ga je Vader maltene uništio tako brzo uspeo da se vrati u "borbenu gotovost". Da je prošlo par meseci između prvog i drugog dvoboja pa OK, ali ovako ne....

Zadnje dve epizode stranger things. Ajde da ne budem grub ali ocekivao sam mnogo vise. Bas mlako. 6/10

Ja sam do skoro bio ubeđen da je ovo poslednja sezona, i baš je sve delovalo da ide u tom pravcu. Ali naravno, serija je retka krava muzara za Netflix koji gubi sve više ljudi, tkd eto veštačkog produžetka serije kojoj to ne treba.

Stranger Things finale auuu bukvalno ne verujem sta sam gledao, scena Metallica - Master of puppets jedna od najboljih scena u istoriji kinematografije. 🤘
Deca zbog ovoga će krenuti da slušaju rock n roll i metal.
Bukvalno ne znam dal neki film ili serija ima ovako dobar soundtrack.
Kvalitet produkcije bukvalno neverovatno još jednom ponavljam.
Još jedna sezona ko će dočekati...
10/10

Stranger Things finale auuu bukvalno ne verujem sta sam gledao, scena Metallica - Master of puppets jedna od najboljih scena u istoriji kinematografije. 🤘
Kvalitet produkcije bukvalno neverovatno još jednom ponavljam.
Još jedna sezona ko će dočekati...
10/10

Produkcija te epizode je iznosila tričavih 30 miliona dolara 😁
A sinoć je zbog te epizode Netflix pao na pola sata jer je u istom momentu htelo da gleda 16 hiljada korisnika što se nikada od kada postoje striming platforme nije desilo.

Umm, ovo nisu osamdesete da klinci vide nešto na TV-u pa da se nalože :D Mislim, kapiram da će pesma privući neke ljude, al ono, klinci imaju već svoje algoritme i plejliste na Spotify-ju i Soundcloudu odavno. Kate Bush jeste podigla broj strimova posle njene pesme u seriji, al i dalje je to pristupačnija pesma, Master of puppets je niche.

Dosta serija ima odličan soundtrack takođe, Mr Robot i Narcos mi prvi padaju na pamet.

Umm, ovo nisu osamdesete da klinci vide nešto na TV-u pa da se nalože :D Mislim, kapiram da će pesma privući neke ljude, al ono, klinci imaju već svoje algoritme i plejliste na Spotify-ju i Soundcloudu odavno. Kate Bush jeste podigla broj strimova posle njene pesme u seriji, al i dalje je to pristupačnija pesma, Master of puppets je niche.

Dosta serija ima odličan soundtrack takođe, Mr Robot i Narcos mi prvi padaju na pamet.

WeCrashed, završen prevod za kompletnu mini seriju!
Uživao sam prevodeći i toplo je preporučujem svima! Obavezno je odgledajte,
zasnovana je na istinitim događajima i sve vreme drži pažnju!
Džared Leto pocepao, a ni En Hatavej ne zaostaje u dočaravanju totalnog ludila.
Pogledajte prilog 348095
Potpisujem...odusevljen serijom, svaka cast na prevodu
Ne mogu da verujem da ovako dobru seriju niko nije uzeo da prevede .Mucim se sa prevodom i ne mogu bas najbolje da pohvatam radnju ali vidim da je Hulu serija bas odlicno uradjena.Primetio sam da se gomila serija ne prevodi.Ne znam zasto je to tako..
Zato sto ljudi rade pro bono...

Poslednja izmena:
Prikljucujem se pohvalama za Stranger Things… malo pre završio 4. sezonu i bas mi je legla, pun pogodak!
Mislio sam da će se sa ovom završiti ali ako bude sledeća sezona na ovom nivou, samo dajte!
Ova mi je u rangu prve sezone! 9,5/10

I svidja mi se skroz ovaj format sto se trajanje epizoda tiče, pogotovo finalne. Skoro dva i po sata, proleteo je.

Gledam ovaj Halo, i bi mi smješan mali propust. U 5. epizodi na 11. minutu kada 125 skida kacigu, tačno se vidi da je kaciga od gume :D
Elem, serija nije loša, igru nisam igrao. Dobar odabir glumaca.

Stranger things S4 u rangu S1, jedino što mi je lik Willa postao toliko iritantan da mi je izuzetno žao što

nije on bio Vecnina meta umesto Max! Okom ne bih trepnuo ni da El tada fejluje da ga oživi!

Ko nije odgledao poslednju epizodu nek ne otvara spoiler.

Meni su i Vil i Majk postali iritantni. Doduše, možda ću još nešto u te dve epizode videti da me Vil zanervira više, videćemo.

A Edi, car, slažem se.

Za sad sam na pola pretposlednje epizode.

Podelili su finale na dva, vec je snimljeno.

Stranger Things - одлична четврта сезона. Држали су лепо пажњу и са збивањима на 3 локације.
Сад чекамо годину дана на пету сезону.

Што се тиче западног света - како која сезона почиње/пролази све су досаднији за гледање. Прва сезона је била најбоља, друга добра.

Slažem se za Zapadni svet. Ipak ću i ovo gledati sad, i dalje mi se čini OK (pogledao sam samo prvu epizodu do sad), ali kasnije sezone nisu imale taj super efekat kao prva.

Meni je recimo ubrella academy 3 sezona bila vrhunska.
Prva sezona je odlicna,a na drugoj su malo opustili,ali zato su sa trecom sezonom vratili na strau slavu,jos poslednja scena je otvorila toliko pitanja tako da 4 sezona ce da napravi (nadam se) pravi spekatkl :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno