Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo počeo i ja Ozark, solidno, nadam se da je do kraja ovako.
Uporedo gledam i Dopesick, negdje sam pokupio preporuku. Serija o farmakomafiji koja posluje po istim principima kao i narkomafija. Iako je još nisam završio vidim da je odlična. Volim ove kratke serije, taman dovoljno vremena (više nego u filmu) da se priča ispriča bez skraćivanja, sa razvojem svih likova a opet nema bespotrenog razvlačenja u više sezona pa onda pola epizoda su fileri.

Dobra je Dopesick, osim što ima previše skakanja kroz vreme i što je prevelik razmak između najkasnijeg perioda u seriji i finalnih scena, tj. samog kraja.

Da, sjetih se, ima jedna sitnica u Dopesick koja bode oči, možda je to samo reklama. Često se u seriji pojavljuje konzerva Sprite, sve i nekako, ali da ga piju milioneri, malo su preterali...

samo 7up! priznajem
I sok od zove, domaci!!

Btw, The Staircase za sada dobra.

Milioneri piju Kombuhu.

Da, sjetih se, ima jedna sitnica u Dopesick koja bode oči, možda je to samo reklama. Često se u seriji pojavljuje konzerva Sprite, sve i nekako, ali da ga piju milioneri, malo su preterali...
Dodatne financije su uvek dobrodošle :p

Better Call Saul S06E06: Neverovatno kako je glumica koja glumi majku od Kim (u flešbeku na početku epizode) osim što i liči na Rhea-u toootalno "skinula" i njen glas :D

Nije.

Inače, uzeh da repriziram prvu sezonu Heroes posle 15-16 godina 😂😂

Poslednja izmena:
Ipak je 7up stariji 20al godina 😁, salim se nisam probao MDew. Probace se...

Gleda neko Candy? Posle prve epizode utisak, Spooro ali odlično! Ni slučajno ne gledati trejler.

HALO

Prva epizoda je OK za uvod u pricu. Epizode 2 do 4 su za zaborav. Nakon toga se malo zalece sve.
Klimaks sezone u epizodi 9 je sasvim OK, malo mi smeta vidno los CGI, sto je nedopustivo za takvu seriju u danasnje vreme.

Sve u svemu, moze se preskociti i niste nista propustili. Verujem da ce recap ove sezone, pre prve epizode u drugoj sezoni, biti sasvim dovoljan da uvede coveka u radnju. I da nista necete propustiti ne gledanjem.

Zato zeljno sad iscekujem naredna 2 meseca - Obi Wan Kenobi, Stranger Things i The Boys.
A onda The House of Dragon i The Lord of the Rings, krajem leta...

Tokio Vice dobar kraj, puno otvorenih pitanja. Serija pozitivno iznenadila jer nisam imao nikakva očekivanja.
Halo držala neku konstantu prosječnosti ili čak i niže od početka do kraja. U nedostatku dobrog SF u zadnje vrijeme, gledljivo.

Halo topla preporuka za preskociti.
Ja sam izgurao do polovine i batalio, jednostavno ima i boljih stvari na koje moze da se spuca vreme.

Bosch Legacy - za sada ok, ali mi ipak deluje slabije nego OG serija sa Amazona.

Star Trek: Strange New Worlds - meni je za sada odlican, epizode idu uzlaznom putanjom.
Jeste da je ovo B-tier po pitanju kvaliteta pisanja kada se poredi sa TNG-om, ali je svakako barem za klasu iznad sto smo dobijali poslednjih godina.
(da ne dzinksujem ali verovatno najbolji ST od TNG)

Takođe odlgedao HALO, s obzirom da nisam igrao igru legao mi je nekako.Dobra zabava, ništa posebno ali dobra razbibriga.
Generalno posle gledanja HALO odigrao bih igru :D

Star Trek: SNW , posle 3 epizode sam zadovoljan.Još uvek mi fali konekcija sa likovima kao u prethodnim serijalima Trek univerzuma ali doći će valjda.
* nisam gledao glumce i ne pamtim imena ali kao da ima 2 glumice iz Expanse??? *

Počeo Naomi ( CW production ) , čak mi je bila ok i skontam da je cancelled :D

Sezona 3 bolja od druge definitivno. Moram priznati da drži pažnju.
Ne znam u kom momentu si pisao (da li posle odgledane sezone), ali sve epizode osim 3-4 su potpuno potpuno đubre i ne uklapaju u ovaj serijal čak ni tematski.

Dakle 1-2 epizode baš dobre, meni Three robots (prva) i Jibaro (poslednja), još dve mogu da prođu (Bad traveling i Swarm iako je kvalitet CGI ispod proseka, a i radnjom su dosta previdljive), Rats je plitka ali simpatična...

Ostale su stvarno očajne, bezidejne, loše napisane i još lošije izvedene... Bukvalno popunjavaju broj...

Loše je ovo...

Ne znam u kom momentu si pisao (da li posle odgledane sezone), ali sve epizode osim 3-4 su potpuno potpuno đubre i ne uklapaju u ovaj serijal čak ni tematski.

Dakle 1-2 epizode baš dobre, meni Three robots (prva) i Jibaro (poslednja), još dve mogu da prođu (Bad traveling i Swarm iako je kvalitet CGI ispod proseka, a i radnjom su dosta previdljive), Rats je plitka ali simpatična...

Ostale su stvarno očajne, bezidejne, loše napisane i još lošije izvedene... Bukvalno popunjavaju broj...

Loše je ovo...
Šta znam. Sve je to subjektivno. Drugu sezonu sam gledao odavno. Ostavila je takav utisak. Možda da sam je pogledao pred treću bilo bi drugačije.

Где ви гледате ту серију, па пратите која је сезона? Ја преко Нетфликса и гледам серију за серијом. Уопште нисам приметио да има "сезоне".

Него у вези епизода, мени су сувише морбидне. Као да желе да прикажу што више касапљења и убијања, да не кажем крви до колена. Знам да је један од жанрова хорор, али баш су га претерали.
Обавезно приказивања полних органа у пар епизода, хммм, исто претерано. То је вероватно нека уметничка слобода, али мислим да је непотребна.

Анимација је ваууу. Баш ме је одушевила. Чак шта више, у неким епизодама ме је довела до мишљу, ово је немогуће урадити!

Знам да пише, него епизоде трају 10-15 минута. Погледаш све епизоде "у даху". Где још да гледам која је сезона, а и свака епизода је снимљена за себе.

Знам да пише, него епизоде трају 10-15 минута. Погледаш све епизоде "у даху". Где још да гледам која је сезона, а и свака епизода је снимљена за себе.

Ako ništa ne podešavaš, automatski ti prebacuje na volume 3, tj. poslednju sezonu.
Da bi gledao i sezone pre te moraš ručno da prebaciš u padajućem meniju, klikom na volume.
Što ti toplo preporučujem jer su prethodne sezone, pogotovo prva, dosta bolje.
Moj lični favorit je prva epizoda prve sezone Sonnies Edge.

IMG_20220522_161417.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno