Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jel to kupujete preko PayPal-a? I iz inostranstva vam stigne u Srbiju? Jel mogu ja da probam da kupim nesto, da vidim kako ta kupovina funkcionise?
Dajte mi neki predlog
 
Treba mi preporuka za citac m.2 nvme diskova na usb. vidim da je opseg cena od 4 usd do 30...u cemu je najcesce razlika? Treba mi za obicno otvaranje diska da ih ne guram u laptopove i ponesto prebacim sa njih i proverim u sentinelu stanje
 
Gold member sam ali ne mogu da iskoristim kupone koje uzmem u prodavnicama?

Stisnem, pise da mi je kupon dodat na nalog i u korpi se uopste ne primenjuje..
 

Prilozi

  • 667BE8A5-AF18-40B1-AFF3-7A088768D36A.jpeg
    667BE8A5-AF18-40B1-AFF3-7A088768D36A.jpeg
    89.4 KB · Pregleda: 27
Ovi ti verovatno važe samo za određeni artikal, obično tipa 10/10.01 važi za proizvod koji košta 100$, 3/3.01 za onaj koji košta 10$ itd. Okvirno naravno. Najlakši način je da klikneš na kupon, i vidiš za koji ti proizvod važi.
Edit: odeš u kupone, nađeš taj koji si preuzeo, i pogledaš. Kuponi su u aplikaciji dole account, pa na vrhu desno
 
Ja sam svoj prvi mis kupio i platio 190din,koristio sam ga 7 godina,preko 2 miliona klika provereno znam sigurno. Naravno levi klik se skroz raspao,a i laser poceo da zeza. Taj isti mis sam kasnije pozajmio od sestre i bio je katastrofa. Kako se kome zalomi. Moze i dalje da se pronadje mis za 200din kvalitetan,a mozes da kupis i za 3000din djubre koje ce se raspasti.
 
koju sata -> usb 3.x fioku/adapter bi ste preporucili moze i preporuka za M2 pcie -> usb
 
Drugari, može preporuka za neki bežični punjač za Samsung sat i Buds Pro slušalice?
 
Kako kupujete i sta radite sa coinima, jel cekate neke festivale? Ja imam 60$ u coinima al kako da ih potrosim, nista interesantno mi nema u onom coin exchange
 
Kod nas imaš LC power sa eksternim napajanjem, nema greške sa njim. Ima više verzija u zavisnosti koliko ti ulaza treba.
 
@student24

Isprobao sam par slicnih adaptera SATA-USB 3.0 i rade OK

usbsata.jpg

@outlaw

Potrazi testove na YT i vidi da li rade i vrede "original Samsung"
koje na AE prodaju za 4-5$

@Mrljesana

AE se prilicno promenio...
Zahteva mnogo-mnogo vremena da bi nasao stvarne popuste.

Jednom u 100 primera naletis na ovakav slucaj

co01.jpg

Ako imas par ljudi sa kojima mozes da igras CouponPals ,
skupljaj crvene kupone za razne sitnice.

ck.jpg
 
@pedja_85

Citaj , pa zakljuci sam
 
Pozdrav, kakva su iskustva sa "neproverenim" prodavcima na AE? Konkretno me interesuje ovo da naručim: https://www.aliexpress.com/item/1005004226267695.html?spm=a2g0o.cart.0.0.647b3c00sHbX9T&mp=1
Vidim da prodavac ima 0% Positive feedback pa me zanima koliko je sigurno poručiti?

Ja sam do skoro bio u fazonu kupicu nebitno koliko god negativnih kritika da ima prodavac,cak i ako nema uopste ocena,ili cu dobiti predmet i biti zadovoljan ili dobiti novac nazad. Sad vise ne razmisljam tako,sigurno neces dobiti novac nazad. Sad su kupci mnogo vise ostecena strana.
 
Ja sam uvek bacao pogled na cenu prodavca i komentare, pa ako vidiš da on ne šalje ljudima ono što naruče ili šalje neispravno onda kupim od drugog.
A ove kada vidiš da su im cene drastično niže od drugih i još navodno šalju stvari od par dolara DHL-om ili Fedex-om uz besplatnu poštarinu, to odmah zaobići. Naravno da ti neće poslati i samo gubiš vreme da čekaš 75 dana da vratiš novac.
Sada kako stvari stoje ako daju neki broj od mađara bez praćenja možeš da se oprostiš od novca kada pošiljka dobije status Out for delivery a tebi ne stiže ništa. AliExpress kaže da se obratiš svojoj pošti jer je navodno kod njih i odbiju ti dispute, a naši kažu da pošiljka nije kod njih.
 
Pozdrav, kakva su iskustva sa "neproverenim" prodavcima na AE? Konkretno me interesuje ovo da naručim: https://www.aliexpress.com/item/1005004226267695.html?spm=a2g0o.cart.0.0.647b3c00sHbX9T&mp=1
Vidim da prodavac ima 0% Positive feedback pa me zanima koliko je sigurno poručiti?

Bolje idi na siguricu, nije neka razlika u ceni


i meni treba takav adaper. Ovaj ću verovatno da kupim.
 
@vladat1 Poštarina previsoka.
Ma bilo do skoro na KP tog adaptera za 1500din. Sad je oko 2000 i verovatno ću uzeti odatle.
 
Ima li ko iskustva sa ovim (ili sličnim proizvodom)? Bitno mi je da nema šuma kao recimo kod onih uređaja sa buvljaka koji zauzimaju radio frekvenciju.
Treba mi za kola, iz nekog razloga u mom autu (BMW 528i F10, kraj 2012 god) ne radi streamovanje muzike sa telefona iako je uredno spojen sa BT i i pozivi rade bez problema.

Vidim po netu da ima dosta slučajeva...

 
Još davno sam ih poručio (3 komada) i samo jedan radi od početka ispravno da nema zujanja...
 
@BitrAtE

Da li si razmisljao o AUX kablu ?
Nije elegantno resenje kao BT adapter ,
ali se eliminise pojava krcanja/sustanja.


a-a.jpg
 
Hteo bih da poručim neku android multimediju za kola. Vidim da postoje razne varijacije na tu temu. Ono što me zanima, da li može neko da me posavetuje koliko ram memorije i broj jezgara da gledam? Shvatam da važi ono što više to bolje, al koliko bi bio neki optimum. Pokušavam da napravim analogiju sa tabletima (ne znam da li tu grešim), oni su mahom od 2 giga rama i 4/8 jezgara. Dakle hteo bih da mi rade 2-3 aplikacije paralelno bez seckanja (npr. google maps i YT). I ako je neko uzimao, kakva su iskustva?
 
Nazad
Vrh Dno