Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^ kako Samsung lepo reklamira apple proizvode😀

Ovo je baš loše. Ja izguram minimum 6h sota sa običnim s22. Prelistaj malo podešavanja i isključi nešto što ti nije potrebno. Npr 5g, extra i adaptive brightness, aod isključenje u određenom periodu, osvetljenje aod, ima dosta toga što može da se čačka. Ukoliko ne uspeš postići ništa, ja bih odradio fabrički reset telefona, opet prelistaj sve u settings šta da isključiš, i sve ručno instaliraj, nemoj koristiti samsung smart switch ako jesi, bar ja nisam.
Sve iskljucuj, gasi.. nemoj koristiti ovo, nemoj ono.. haos

@DrFranjo svaka cast za rezultat, mene interesuje kako je chrome pojeo samo 11% za jace od sat vremena koriscenja? Ja zbog toga predjoh na samsungov pregledac.

Spomenuo sam neke nebitne stvari koje su totalno nepotrebne a znače uštedi na baterije. Kada bude bilo 5g, ako ga bude i bilo uopšte, uključiće se.
Sta cete onda gasiti posto 5g srce bateriju ko lud? 😁

Србистан је од 5g једно 2 - 3 генерације телефона, тако да се не замарајте превише око тога

Pozdrav svima,

Naručio sam telefon u pretprodaji jos 7. Marta u Gigatronu i još nije stigao. Da li je to normalno ili nešto muljaju? I da li još uvek postoji šansa da kad mi stigne telefon da dobijem i slušalice uz njega ili jednostavno da uzmem avans koji sam platio i kupim drugi telefon?

Hvala.

Snap ili domaći Exy?

Da li slušalice mora da primi baš onaj na koga se vodi ugovor tj. ko je tokom preordera kupio telefon ili to može da primi i potpiše (uz svoje podatke iz LK) član porodice?

Stigao danas, A1 novi korisnik izvinjavaju se zbog čekanja - standardno "malo" povoljnija tarifa... videću da li će dočekati S23 Ultra, za svaki slučaj S21 Ultra se još koristi, ide u dbrand grip case atomic edition koji je stigao pre jedno mesec dana(iz Kanade) inače ga više nema u prodaji, i čekam da stigne amFilm 3D curved tempered glass i amFilm elastic skin, za sada toliko...

Prilozi

• 20220426_114029.jpg
    20220426_114029.jpg
    410 KB · Pregleda: 84
Pozdrav svima,

Naručio sam telefon u pretprodaji jos 7. Marta u Gigatronu i još nije stigao. Da li je to normalno ili nešto muljaju? I da li još uvek postoji šansa da kad mi stigne telefon da dobijem i slušalice uz njega ili jednostavno da uzmem avans koji sam platio i kupim drugi telefon?

Hvala.
Ja sam poručio 01.03. I još nisam dobio uređaj. Danas sam zvao rekli mi na call centru da ove nedelje dobijaju znatnu količinu uređaja i da će to deliti, sa tim da imaju neki spisak klijenata koji treba da dobiju uređaj i ja naravno nisam na tom spisku! Ali kao ima više spiskova, ma važi 😂
Sve se više nosim sa mišlju da li vredi kontaktirati Samsung direktno pa uz dokaz o uplati u Gigatronu tražiti sve benefite koji slede sa tim da otkažem u Gigatronu i pokušam da dobijem uređaj od njih.

Pozdrav svima,

Hvala.
Moja sestra je narucila 20.02. i jos uvek je nisu zvali. Ko zna sta Gigatron mulja, posto je telefon vec u prodaji. Ja sam bas iz tog razloga i otkazala. Pritom nikakve informacije ne daju, ne zovu, ne salju mailove.

Ja sam poručio 01.03. I još nisam dobio uređaj. Danas sam zvao rekli mi na call centru da ove nedelje dobijaju znatnu količinu uređaja i da će to deliti, sa tim da imaju neki spisak klijenata koji treba da dobiju uređaj i ja naravno nisam na tom spisku! Ali kao ima više spiskova, ma važi 😂
Sve se više nosim sa mišlju da li vredi kontaktirati Samsung direktno pa uz dokaz o uplati u Gigatronu tražiti sve benefite koji slede sa tim da otkažem u Gigatronu i pokušam da dobijem uređaj od njih.
otkazi i kupi na drugom mestu
dripci su u gigatronu🤬🤬🤬

Kako vam radi lokacija na S22u?
Imam problem, kada je mob nakačen na android auto, ume da skakuće pozicija što može baš da bude neprijatno u gradu kada ne znam put. Ovo je naročito izraženo na Here ali ume da zeza i na Google maps.
Naravno radio sam kalibraciju kompasa.
Ima li neko rešenje - ovako nešto mi se prvi put dešava i to sa ovim telefonom?

Vrh Dno