Koliko si cekao na njih?Stigli pokloni![]()
Sve iskljucuj, gasi.. nemoj koristiti ovo, nemoj ono.. haosOvo je baš loše. Ja izguram minimum 6h sota sa običnim s22. Prelistaj malo podešavanja i isključi nešto što ti nije potrebno. Npr 5g, extra i adaptive brightness, aod isključenje u određenom periodu, osvetljenje aod, ima dosta toga što može da se čačka. Ukoliko ne uspeš postići ništa, ja bih odradio fabrički reset telefona, opet prelistaj sve u settings šta da isključiš, i sve ručno instaliraj, nemoj koristiti samsung smart switch ako jesi, bar ja nisam.
Prijavio se 11.03.Koliko si cekao na njih?
Da li ima strujni adapter uz bežični punjacStigli pokloni![]()
Spomenuo sam neke nebitne stvari koje su totalno nepotrebne a znače uštedi na baterije. Kada bude bilo 5g, ako ga bude i bilo uopšte, uključiće se.Sve iskljucuj, gasi.. nemoj koristiti ovo, nemoj ono.. haos
Koji telefon?
Sta cete onda gasiti posto 5g srce bateriju ko lud? 😁Spomenuo sam neke nebitne stvari koje su totalno nepotrebne a znače uštedi na baterije. Kada bude bilo 5g, ako ga bude i bilo uopšte, uključiće se.
ide u dbrand grip case atomic edition koji je stigao pre jedno mesec dana(iz Kanade) inače ga više nema u prodaji
Ja sam poručio 01.03. I još nisam dobio uređaj. Danas sam zvao rekli mi na call centru da ove nedelje dobijaju znatnu količinu uređaja i da će to deliti, sa tim da imaju neki spisak klijenata koji treba da dobiju uređaj i ja naravno nisam na tom spisku! Ali kao ima više spiskova, ma važi 😂Pozdrav svima,
Naručio sam telefon u pretprodaji jos 7. Marta u Gigatronu i još nije stigao. Da li je to normalno ili nešto muljaju? I da li još uvek postoji šansa da kad mi stigne telefon da dobijem i slušalice uz njega ili jednostavno da uzmem avans koji sam platio i kupim drugi telefon?
Hvala.
Moja sestra je narucila 20.02. i jos uvek je nisu zvali. Ko zna sta Gigatron mulja, posto je telefon vec u prodaji. Ja sam bas iz tog razloga i otkazala. Pritom nikakve informacije ne daju, ne zovu, ne salju mailove.Pozdrav svima,
Naručio sam telefon u pretprodaji jos 7. Marta u Gigatronu i još nije stigao. Da li je to normalno ili nešto muljaju? I da li još uvek postoji šansa da kad mi stigne telefon da dobijem i slušalice uz njega ili jednostavno da uzmem avans koji sam platio i kupim drugi telefon?
Hvala.
otkazi i kupi na drugom mestuJa sam poručio 01.03. I još nisam dobio uređaj. Danas sam zvao rekli mi na call centru da ove nedelje dobijaju znatnu količinu uređaja i da će to deliti, sa tim da imaju neki spisak klijenata koji treba da dobiju uređaj i ja naravno nisam na tom spisku! Ali kao ima više spiskova, ma važi 😂
Sve se više nosim sa mišlju da li vredi kontaktirati Samsung direktno pa uz dokaz o uplati u Gigatronu tražiti sve benefite koji slede sa tim da otkažem u Gigatronu i pokušam da dobijem uređaj od njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari