Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^ kako Samsung lepo reklamira apple proizvode😀

Ovo je baš loše. Ja izguram minimum 6h sota sa običnim s22. Prelistaj malo podešavanja i isključi nešto što ti nije potrebno. Npr 5g, extra i adaptive brightness, aod isključenje u određenom periodu, osvetljenje aod, ima dosta toga što može da se čačka. Ukoliko ne uspeš postići ništa, ja bih odradio fabrički reset telefona, opet prelistaj sve u settings šta da isključiš, i sve ručno instaliraj, nemoj koristiti samsung smart switch ako jesi, bar ja nisam.
Sve iskljucuj, gasi.. nemoj koristiti ovo, nemoj ono.. haos

@DrFranjo svaka cast za rezultat, mene interesuje kako je chrome pojeo samo 11% za jace od sat vremena koriscenja? Ja zbog toga predjoh na samsungov pregledac.

Spomenuo sam neke nebitne stvari koje su totalno nepotrebne a znače uštedi na baterije. Kada bude bilo 5g, ako ga bude i bilo uopšte, uključiće se.
Sta cete onda gasiti posto 5g srce bateriju ko lud? 😁

Србистан је од 5g једно 2 - 3 генерације телефона, тако да се не замарајте превише око тога

Pozdrav svima,

Naručio sam telefon u pretprodaji jos 7. Marta u Gigatronu i još nije stigao. Da li je to normalno ili nešto muljaju? I da li još uvek postoji šansa da kad mi stigne telefon da dobijem i slušalice uz njega ili jednostavno da uzmem avans koji sam platio i kupim drugi telefon?

Hvala.

Da li slušalice mora da primi baš onaj na koga se vodi ugovor tj. ko je tokom preordera kupio telefon ili to može da primi i potpiše (uz svoje podatke iz LK) član porodice?

Stigao danas, A1 novi korisnik izvinjavaju se zbog čekanja - standardno "malo" povoljnija tarifa... videću da li će dočekati S23 Ultra, za svaki slučaj S21 Ultra se još koristi, ide u dbrand grip case atomic edition koji je stigao pre jedno mesec dana(iz Kanade) inače ga više nema u prodaji, i čekam da stigne amFilm 3D curved tempered glass i amFilm elastic skin, za sada toliko...

Prilozi

• 20220426_114029.webp
    20220426_114029.webp
    344.8 KB · Pregleda: 84
Pozdrav svima,

Naručio sam telefon u pretprodaji jos 7. Marta u Gigatronu i još nije stigao. Da li je to normalno ili nešto muljaju? I da li još uvek postoji šansa da kad mi stigne telefon da dobijem i slušalice uz njega ili jednostavno da uzmem avans koji sam platio i kupim drugi telefon?

Hvala.
Ja sam poručio 01.03. I još nisam dobio uređaj. Danas sam zvao rekli mi na call centru da ove nedelje dobijaju znatnu količinu uređaja i da će to deliti, sa tim da imaju neki spisak klijenata koji treba da dobiju uređaj i ja naravno nisam na tom spisku! Ali kao ima više spiskova, ma važi 😂
Sve se više nosim sa mišlju da li vredi kontaktirati Samsung direktno pa uz dokaz o uplati u Gigatronu tražiti sve benefite koji slede sa tim da otkažem u Gigatronu i pokušam da dobijem uređaj od njih.

Pozdrav svima,

Hvala.
Moja sestra je narucila 20.02. i jos uvek je nisu zvali. Ko zna sta Gigatron mulja, posto je telefon vec u prodaji. Ja sam bas iz tog razloga i otkazala. Pritom nikakve informacije ne daju, ne zovu, ne salju mailove.

Ja sam poručio 01.03. I još nisam dobio uređaj. Danas sam zvao rekli mi na call centru da ove nedelje dobijaju znatnu količinu uređaja i da će to deliti, sa tim da imaju neki spisak klijenata koji treba da dobiju uređaj i ja naravno nisam na tom spisku! Ali kao ima više spiskova, ma važi 😂
Sve se više nosim sa mišlju da li vredi kontaktirati Samsung direktno pa uz dokaz o uplati u Gigatronu tražiti sve benefite koji slede sa tim da otkažem u Gigatronu i pokušam da dobijem uređaj od njih.
otkazi i kupi na drugom mestu
dripci su u gigatronu🤬🤬🤬

Kako vam radi lokacija na S22u?
Imam problem, kada je mob nakačen na android auto, ume da skakuće pozicija što može baš da bude neprijatno u gradu kada ne znam put. Ovo je naročito izraženo na Here ali ume da zeza i na Google maps.
Naravno radio sam kalibraciju kompasa.
Ima li neko rešenje - ovako nešto mi se prvi put dešava i to sa ovim telefonom?

Nazad
Vrh Dno