Nindže![]()
Ovo me podseti na Davitelja sa Taskom Nacicem kao Perom Miticem koga su jurili.I na cosku, ispred Politehnicke treba jedna od najcuvenijih kafana, Dzakarta 😃
Iako nisu gradjevine, ali je istorijska slika i da ne bude off topic
![]()
Idi na gmaps i pokušaj da uhvatiš ovu fotku (ali se povuci unazad) kao ja i videćeš zašto nije mogao bolji primer da se uhvati. Zato sam dalje u tekstu napisao to isto kao i ti.dzonihsv, nije Balkanska sa Gavrila Principa nego Balkanska sa Nemanjinom (pocetak Balkanske). Levo je pivnica, preko puta se vidi kuca sa tavanskim vratima (vide se na obe ove slike).
Da, da, definitivno sa Albanije. Ovo desno (globusi sa titanima) je zgrada Jugoeksporta. Znaci da je desna ulica bez dileme pocetak Makedonske a umesto zgradica u sredini danas je park/plato. Zgrada dole levo danas ne postoji.Ugao sadašnjih ulica kneza Miloša i Kralja Milana, većinom se vidi Ulica kralja Milana.
@milkobgd : tako je, Kolarčeva se ne vidi, ali je verovatno fotografisano sa palate Albanija. Ovih zgrada u sredini više nema (to se sada zove Plato dr. Zorana Đinđića), sa desne strane je sada TC Staklenac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari