Vrlo sam ozbiljan kad kažem da imam SoT preko 4h ali eto prihvatam i da grešim i da drugi znaju bolje koliki mi je SoT...Nadam se da nisi ozbiljan kad si napisao da imas sot preko 4h i da si zadovoljan???? Jevo da ti kazem.ja uvek oko 7h sota tako da eto ti ozbiljna razlika,mozemo i kameru da uporefimo ali ces se razocarati sigurno posgotovo sa stabilizacijom
Nisam rekao da sam zadovoljan sa 4h SoT, ali već sa 6+h SoT od čega je recimo pola od toga bila igra u pitanju koja više jede bateriju od nekih drugih app, pa recimo da sam zadovoljan.Kada budu svima davali istu verziju sve ce biti ok,kao i svi ostali proizvodjaci
Ja ti verujem da imas sot preko 4 sata ali da li je to normalno za tel od 1200e i jos uz to da budes zadovoljan,samo pitam
Gde si ti pročitao da se neko hvali sa SoT od 4h, probaj da nađeš taj komentar pošto sam ga ja izgleda nekako propustio?Na telefonuu starom 2 god sot 4 sata 24h koriscenja ostane mi bar 50% baterije. Slazem se da zavisi od koriscenja ali pohvaliti se sot od 4h je diskutabilno.
Svakako hvala na zeljama, izgleda da, ili hvalis telefon ili idi dalje. Realnosti nema.
To sto se hvali, sot 4 sata, i ima bagova ali nista strasno drugi nude po mnogostruko povoljnijim cenama.
2 године, док не деградира батерија😂Jedno pitanje, koliko traje ucenje navika softveru za normalizaciju trajanja baterije. Necu nista da pisem o trajanju baterije na s22 dok ne prodje taj period![]()
Otprilike 4 dana, maksimum 7.Jedno pitanje, koliko traje ucenje navika softveru za normalizaciju trajanja baterije. Necu nista da pisem o trajanju baterije na s22 dok ne prodje taj period![]()
Strasno sta rade.Pogledajte prilog 341606
Telefone naravno imaju "na stanju"
Nije faleričan primerak nego relno stanje (osim ako nemaš ultru ili plus). Više videa sam šerovao ranije gde su ljudi pričali da im je 3.5h otprilike maks korišćenja na malom 22...do 4 kad dobace, presrećni.Onda sam ja nevidjeni baksuz kome je na kraju opet zapao felerican primerak, al ja 3 sata SOT-a jedva mogu da dobacim. Izgleda da ce biti vracen telefon. Danas je Timer podesen na 50minuta uspeo da pojede 5% baterije
I posle Flip 3 i Note 10 ne valjaju 🤣 Hvala bogu te nisam čekala ovaj čudesni dobačaj tehnološkog napretka.Nije faleričan primerak nego relno stanje (osim ako nemaš ultru ili plus). Više videa sam šerovao ranije gde su ljudi pričali da im je 3.5h otprilike maks korišćenja na malom 22...do 4 kad dobace, presrećni.
Pa problem je sto ga nisam koristio kao zahtevan korisnik, i dalje masu stvari radim na starom telefonu. Kad bi krenuo sa igricama i malo vise na drustvene mreze jedva bi izvukao 2 sata sotaNije faleričan primerak nego relno stanje (osim ako nemaš ultru ili plus). Više videa sam šerovao ranije gde su ljudi pričali da im je 3.5h otprilike maks korišćenja na malom 22...do 4 kad dobace, presrećni.
vredi, kamere su i vise nego dobre i na s22 obicnom. Nocni mod skroz dobar, i video i fotografija ali nije nesto vau. Npr moj trenutni mi note 10 snima mnogo bolje nocne slike, sa dosta vise detalja, kontam da je to zbog mnogo vise pixel-a. Nisam ni ocekivao neki vau efekat, ipak s22 nije flagship koliko god to samsung tvrdio. Uzeo sam ga najvise zbog dimenzijaI posle Flip 3 i Note 10 ne valjaju 🤣 Hvala bogu te nisam čekala ovaj čudesni dobačaj tehnološkog napretka.
Vredi li šta bar to noćno snimanje ili i dalje oni sa telefonima od 200-300e bolje snimaju koncerte nego Samsungove perjanice po ceni zlatne poluge?
Ajde postavi te "bolje" noćne fotke sa Mi Note10. Nešto mi govori da nema teorije da budu bolje na Mi Note.Pa problem je sto ga nisam koristio kao zahtevan korisnik, i dalje masu stvari radim na starom telefonu. Kad bi krenuo sa igricama i malo vise na drustvene mreze jedva bi izvukao 2 sata sota
vredi, kamere su i vise nego dobre i na s22 obicnom. Nocni mod skroz dobar, i video i fotografija ali nije nesto vau. Npr moj trenutni mi note 10 snima mnogo bolje nocne slike, sa dosta vise detalja, kontam da je to zbog mnogo vise pixel-a. Nisam ni ocekivao neki vau efekat, ipak s22 nije flagship koliko god to samsung tvrdio. Uzeo sam ga najvise zbog dimenzija
Bas poučen iskustvima drugim, nisam povukao iz bekapa aplikacije, nego sam ručno instalirao sve što mi treba.@djamsi Ако си инсталирао /ажурирано гомилу апликација недавно(што би донекле оправдало да Google Play поједе 10% батерије) пробај да очистиш кеш и рестартујеш телефон, ако те мрзи враћај им то па нек се они ломатају са њим, ово је један од најлошијих резултата потрошње што смо видели досада на форуму, а има још чланова са S22 малим, качили су боље, немој се задовољавати овим, мењај то, тражи нови.
Slikacu uporedo, mnogo više detalja izvlaci mi note 10Ajde postavi te "bolje" noćne fotke sa Mi Note10. Nešto mi govori da nema teorije da budu bolje na Mi Note.
Ok nisam bas toliki mag za fotografiju, ali na prvu loptu deluju bolje slike na s22, ali kada se zumira ili prebaci na racunar nivo detalja i ostrine je prilicno osrednji na s22 ocinom malom da naglasim jos jednomPikseli ne znaci i bolje fotke. Ako je senzor takav da ne moze da upije puno svetlosti, dzabe pikseli. Pixel-i su najbolji primer telefona kako u stvari ALGORITAM radi to sto treba da uradi.
nadam se da je vidljiv album. Izvinjavam se na "ne zanimljivim" fotografijama, mrsko mi bilo da izlazim napolje. Mozda i gresim ali kad uvecam slike na isti nivo, mnogo manje zamucenja vidim na mi note 10 u 90% fotografija.Ajde postavi te "bolje" noćne fotke sa Mi Note10. Nešto mi govori da nema teorije da budu bolje na Mi Note.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari