Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Jedno pitanje,koja je razlika izmedju 45w pb i obicnog 45w punjaca?Posto vidim da su skuplji PB.
U pitanju je PD = power delivery pa onda neka verzija tipa 3.0 ili 4.0 ili koja je već aktuelna sada. To je standard za brzo punjenje koji koristi Samsung.

Jasno,a onda oni obični nemaju tu opciju jel tako?Planiram da zamenim moj 25w (koji zeza nešto) imam s21u.

da li neko ima problem sa wifi na s21ultra ?! ne prelazi mi brzina 2-3mb/sek i gubi se
mts internet u kuci, na kompu merim do 35mb
ne znam sta bi moglo biti !?

U pitanju je PD = power delivery pa onda neka verzija tipa 3.0 ili 4.0 ili koja je već aktuelna sada. To je standard za brzo punjenje koji koristi Samsung.
Ja sam probao samsungov od 25w i uporedio ga sa ankerom na 20w cini mi se. Razlika u brzini punjenja je bila bukvalno par minuta... Nesto mislim da samsung nije bas neki sampion u brzini punjenja kojim god punjacem (brzim) da se puni ..

Kada ste se već dotakli punjača, da li ima neke bitne razlike između Samsungovog 25w punjača i 45w. Punim S22 Ultra sa punjačem od S20 Ultra koji je 25W. Pošto S22 Ultra podržava punjenje od 45W. Da li je neko probao jel' ima razlike, jel' se isplati dati tih 50€ za Sasmungov punjač od 45W.

Nisam probao ali svi testovi na netu kažu da je razlika bukvalno nekoliko minuta. Od 0-100 ovaj od 45w napuni brže za 5-6 minuta. Zanemarljivo, svakako nije vredno kupovine novog punjača.

@Predrag_ , hvala. Predpostavio sam da je tako. Samsung je pored iP najlošiji kada je brzina punjenja u pitanju. Mislio sam da je razlika u punjenju veća. Ipak je 20W razlika, ali ako to realno iznosi svega 5-6 minuta u brzini punjenja, definitivno se ne isplati dati pare za 45W punjač.

Poslednja izmena:
ne mogu da resim problem sa wifi. sinoc izvrsio update na 4.1 i wireless je katastrofa. ne prelazi 2-3mb a i nece da izlista sve wifi mreze u okruzenju vec samo moju kucnu ssid
ne znam sta da mu radim, odradio sam factory reset od muke i opet nista, sve isto , wifi spor i gubi konekciju

Probaj da dodaš MAC adresu na ruteru pa vidi.

ne mogu da resim problem sa wifi. sinoc izvrsio update na 4.1 i wireless je katastrofa. ne prelazi 2-3mb a i nece da izlista sve wifi mreze u okruzenju vec samo moju kucnu ssid
ne znam sta da mu radim, odradio sam factory reset od muke i opet nista, sve isto , wifi spor i gubi konekciju
Vidi da li ti je wifi power saving isključen.

A jel radilo pre update-a?

Hm...onda ruter radi kako treba. Posle fr i dalje imaš problem...drugi uređaj vidi sve uredno...nešto onda ima do telefona. Probaj ovaj kod * # * # 526# * # *, nigde nema razmaka, ali pogrešno formatira kada se napiše bez razmaka.

A ako probaš sa drugog telefona da napraviš hotspot? Jel tada vidi mrežu? Testa radi, upali lokaciju pa probaj WiFi.

Jasno,a onda oni obični nemaju tu opciju jel tako?Planiram da zamenim moj 25w (koji zeza nešto) imam s21u.
Ja ne bih menjao ništa sem ako kao što kažeš zeza, znači ako je do punjača a ne kabla onda menjaj, ali nikako ne kupuj Huawei, Xiaomi ili Oppo punjače jer oni koriste drugačiji standard punjenja.

^ Čovek te pitao da li si koristio mobilni internet za tu potrošnju a ne koji model telefona imaš :)
***, ne treba raditi 4 stvari odjednom i krajemo oka gledati forum. 😝 Ma mesavina svega, ali uglavnom je WiFi... 4G je samo kada sam van kancelarije i kuce.

Je l zna neko zasto nigde kod operatera vise nema S21 ultra? Mada i u drugim maloprodajama ga slabo ima.

Zato što je stigao s22 ultra (tj na putu ne al nekima nikako da stigne).

Je l zna neko zasto nigde kod operatera vise nema S21 ultra? Mada i u drugim maloprodajama ga slabo ima.
Sada Samsung reklamira S22 seriju, pa ne želi da mu S21 serija pravi konkurenciju. To je praksa Samsunga niz serija unazad.

Danima se omisljam da mijenjam iP12 PM za S21U. Sad sam nasao i SD verziju, SD888 koji sam imao na Mi11, koji bateriju guta. Ne znam sad sta da radim? :)

Danima se omisljam da mijenjam iP12 PM za S21U. Sad sam nasao i SD verziju, SD888 koji sam imao na Mi11, koji bateriju guta. Ne znam sad sta da radim? :)
Pa menjaj...u najgorem slučaju ćeš posle kupiti ip 13 pm 😇😉 Kad ja sa malim 21 i sd888 mogu 9h sot d prebacim ako malo više arčim multimediju, siguran sam da će i tebi da radi posao i biti makar u rangu trenutnog ako ne i bolji.

Hahahah a koliko imas staza na forumu i koliko vremena provedes, to je i ocekivano :cool:

Nešto mi nije u redu sa telefonom, prebacio je 6h SoT-a 🤣

Prilozi

• Screenshot_20220419-212236_Device care.jpg
    Screenshot_20220419-212236_Device care.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 66
Čestitam!! Ja juče da nisam pričao 2h na viber sa bratom i slušao muziku isto toliko, prebio bi 10h na samsungu prvi put posle nota 3 kontam (70-30 wifi-4g)! Sviđa mi se što je preko noći skoro ravna linija.

Prilozi

• Screenshot_20220419-103643_Device care.jpg
    Screenshot_20220419-103643_Device care.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 63
S21 SD? Na koju foru izvlačiš te SOT-ove? 😂

Nazad
Vrh Dno