E to je to onda, hvalaBrate to ima senzore svuda, reaguju na tap, na prevlacenje itd.. To je normalno ponasanje. Jos ako je neki jeftiniji model..
Slusalice su topcina, to nema sta.Ja sam Xiaomi bluetooth bubicama prezadovoljan, evo već godinu dana bez greške rade, a izašle su me cca 20e, za svaku preporuku stvarno!
Na 4g ili?Pozdrav, da li jos neko ima problem sa trajanjem baterije na S21 Ultra nakon ovog system update-a od 08.04.2022. ? Niksta nsiam dodao ili promeni od apliakcija, niti sam promeni nacin koriscenja ali je baterija katastrofalna. Do update-a je bila na 55%-60% uvece... Sada je u 17h na 30%...
Ultra 5G - SM-G998B/DSNa 4g ili?
Trebalo bi na osnovu fiskalnog računa to jest koliko je plaćen, moraju dati zamenu u tom novčanom iznosu ako nema S21U. Uvek ti možeš dodati pare za skuplji model.Update: Konacno su mi prihvatili reklamaciju i odobrili zamenu uredjaja. Danas mi stigao sms od Yettela. E sad koja ce zamena biti s obzirom da je S21 Ultra i da ga nema vise...
Trazi S22U (ako neces na iP), verovatno ce ti doplata biti nesto sitno... Ne znam tacno kakav je zakon, meni je sa belom tehnikom to uvazeno (trazio da doplatim za bolje)...Update: Konacno su mi prihvatili reklamaciju i odobrili zamenu uredjaja. Danas mi stigao sms od Yettela. E sad koja ce zamena biti s obzirom da je S21 Ultra i da ga nema vise...
Pa da, ali ja nisam tada iskesirao Ultru koliko je tada kostala kod njih nego sam dao 40000 u kesu a ostale placam na rate. Mislim da sam imao da iskesiram za Ultru ne bih ga uzimao preko Telenora/Yettela a i tada je bilo kriticno za Ultru, nije ga bilo skoro nigde.Trebalo bi na osnovu fiskalnog računa to jest koliko je plaćen, moraju dati zamenu u tom novčanom iznosu ako nema S21U. Uvek ti možeš dodati pare za skuplji model.
Koliko piše na fiskalnom? Za te novce ti moraju dati drugi uređaj. Da li Iphone, Samsung, xiaomi… je do tebe.Pa da, ali ja nisam tada iskesirao Ultru koliko je tada kostala kod njih nego sam dao 40000 u kesu a ostale placam na rate. Mislim da sam imao da iskesiram za Ultru ne bih ga uzimao preko Telenora/Yettela a i tada je bilo kriticno za Ultru, nije ga bilo skoro nigde.
To jeste ispravan put, kod redovne kupovine, ali kod subvencionisane kupovine, može da se desi da na fiskalnom računu piše 1 dinar. Verovatno je to jedan od razloga zašto su ljudi u zamenama često dobijali skuplji uređaj novije generacije.Koliko piše na fiskalnom? Za te novce ti moraju dati drugi uređaj. Da li Iphone, Samsung, xiaomi… je do tebe.
Onda bi trebalo na računu da bude taj keš deo plus zbir svih rata.^ zato i pitam. Dao je 40k u kesu i ostalo na rate. Ali je nemoguće da na fiskalnom bude 1din S21U, mada vide oni kroz ugovor da je dao keš i ostalo na rate i tako bi se trebalo gledati.
Tako je meni "crko" S6 Active kad sam ga priključio na jači punjač.^ malo ga prikopčaj na jači punjač 😀
Bio sam do Yettela. Samsung mi nije poslao novu S21 Ultru. Videce sad kao Yettel da l mogu da nabave novi ako ne onda da porucim S22 Ultra, ali kao telefona nema, cekalo bi se. Javljaju mi u ponedeljak kakva je situacijaOnda možda i dobije S22U preko reklamacije 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari