Šta je novo?

Xiaomi Poco F3

Jeste. Inače mnogo brže stigne za global nego za EU, jedino za Poco F3 kontra, ne znam iz kog razloga.

Bezbedonosno ažuriranje.

Prilozi

• Screenshot_2022-04-13-07-46-05-981_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-04-13-07-46-05-981_com.android.updater.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 45
  • Screenshot_2022-04-13-07-45-57-904_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-04-13-07-45-57-904_com.android.updater.jpg
    55.6 KB · Pregleda: 42
Da li je neko azurirao MIUI 13? Kakvi su utisci?

Yettel ali sam iste probleme imao i u mts-u sa sms-om.Ceo dan ide sms bez problema.

Pa gledam ove tvoje slike što si kačio..i na svakoj ti signal ima jedva 2 crte. Pa mi čudno da je tako slab signal..reko da li je do mreže ili je ipak do Xiaomi telefona..
Yettel mislim da ima dobar signal u Lazarevcu-Crljenima ?!?

Malo mi je kuća na specifičnom mestu pa je zbog toga loš signal,a ako sam kačio kada sam bio na poslu tu je Yettel katastrofa sa signalom,kopovi Kolubare-Tamnava....

Ma kakvi specifično mesto, C.Brdo je čudo 🙂

Vredi i te kako....

Razmišljam da kupim ovaj telefon. Imao sam Nord 2 i supruga ga uzela, svideo joj se. I sada bih trebao sebi uzeti nešto.
Interesuje me da li ste i dalje zadovoljni telefonom, u dve rečenice (da ne listam celu temu, mada sam većinu pročitao).
Proksi senzor zeza li ili se popravilo, da li su ažuriranja popravila stvari ili pokvarila, kakva je baterija..da li vredi uzeti sada Poco F3 ili je model možda zastareo. Hteo bih ga koristiti najmanje naredne 4 godine.
Ako je neko voljan da kaže, objasni, pomogne..ja bih mu bio neizmerno zahvalan !

Nesto sumnjam da ces biti zadovoljan sa ovim posle Norda 2, bez custom-izacije neke, i to je pitanje. Sacekaj Nord 3 novi, ako ne moras odmah uzimati i rijesi se briga za 4 godine.

Mene služi odlično, proximity radi kako treba, ali da sam na tvom mestu, definitivno bih uzeo Realme GT Neo 3.

U radnji na T je na popustu 40.000. Dobra cena ako uzmemo u obzir garanciju i mogućnost plaćanja na rate.

@SIMUKA
Proximity 70% vremena radi kako treba.
Baterija odlična.
Generalno dobar telefon sa par manjih bagova.
Svaki model star godinu dana je zastareo.
Bolje uzmi Samsung A53, pošto ćeš dobiti 5 godina softverske podrške (4 verzije androida), a vidim da bi ga otprilike toliko koristio.

Zašto posle upgrade na Miu13 više ne prihvata da Youtube ne otvara linkove kao default aplikacija? Jel bag u pitanju ili Google zavrzlama?

Instaliraj ovo
IMG_20220429_203214.jpg
Nađi app u menage appsIMG_20220429_202957.jpg
IMG_20220429_203057.jpg
Čekiraj sve opcije. Moj primer je za YT Vanced ali isto je i za običan YT. Ko hoće Vanced ili neku drugu kopiju YT neka disable običan YT prvo.
Sve ovo važi za bilo koju drugu app.

Aj probaću i tako.
Ništa generalno nije sakriveno ni kroz Miui, ali ne radi... Na Miui 12 je radilo kroz app setings, sada kada se podesi em ne funkcioniše, em se automatski vrati na youtube kao default nakon resetovanja.

Prilozi

• IMG_20220429_210317.jpg
    IMG_20220429_210317.jpg
    76.2 KB · Pregleda: 14
Proradilo sa Hidden settings for MIUi aplikacijom. Mada se u app settings ponovo "resetovalo" na youtube, otvara linkove sa youtuve vanced.
Hvala

Prilozi

• Screenshot_2022-04-29-21-18-13-222_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-04-29-21-18-13-222_com.android.settings.jpg
    68 KB · Pregleda: 15
U radnji na T je na popustu 40.000. Dobra cena ako uzmemo u obzir garanciju i mogućnost plaćanja na rate.

@SIMUKA
Proximity 70% vremena radi kako treba.
Baterija odlična.
Generalno dobar telefon sa par manjih bagova.
Svaki model star godinu dana je zastareo.
Bolje uzmi Samsung A53, pošto ćeš dobiti 5 godina softverske podrške (4 verzije androida), a vidim da bi ga otprilike toliko koristio.
I šta će mu 5 godina softverske podrške kada je telefon krš? Telefon je dva nivoa ispod A52s, isto tako i Poco F3 telefona.

Ima li neki dobar backup program za home screen i aplikacije jer na miui cloud-u nema dovoljno prostora za backup?
A sinoc kad sam hteo da uradim update na miui eu 13.0.5 brikovao mi je telefon tokom fastboot-a i odneo sve u nepovrat..

Brikovao ti telefona na OTA apdejtu?

Ne na fastboot update-u,izbacio mi neke error-e.
dok sam bez problema stavio cist 13.0.3 a onda i zadnji weekly od miui.eu

Mozes da pojasnis,znaci nije ti brikovao na 13.0.3 kroz fastboot,to je proslo,ali je brikovao na zadnji weekly miui.eu?
Koji si twrp flesovao posle flesa 13.0.3?
Moguce da je zbog njega bio problem jer poslednji twrp na zvanicnoj stranici je kompatibilan za Miui 12xxx..Pod uslovom da si kroz twrp flesovao weekly.
Probaj preko Orangefox recoveryja.

Nema twrp za A12 jos uvek pa flashovanje/upgrade ide preko fastboot-a i skripte...

Xiaomi devices on Android 12 via Fastboot only:
  • Download our ROM zip file
  • Unpack downloaded zip file in the PC using WinRAR
  • Reboot your device to fastboot mode (press volume down + power)
  • Connect to PC via USB cable
  • Run fastboot installation script from unpacked zip according your PC operating system:
--- For Windows OS - windows_fastboot_update_rom.bat
--- For Linux - linux_fastboot_update_rom.sh
--- For MacOS - macos_fastboot_update_rom.sh

Kao i obicno, Xiaomi skoro uvek zezne enkripciju za novi Android i padne sw brick....

Poslednja izmena:
Dugo ga nije bilo....

Ja sve sto znam oko flesanja i zezanja sa romovima on me je naucio,i dan danas ga pitam za savete..💪

Uzeo pre neki dan preko A1 mreže i Poco F3 8/256.
Prezadovoljan sam, zsista sjajan telefon.
Samo još da nađem adekvatnu google cam sa stabilizacijom za 1080p 60fps...

Nazad
Vrh Dno