Odlično - kao po staklu , takav je osećaj .Ne,kako klizi prst i s pen. Jel ima zapinjamja kao da je gumirana
Onda jedino ako se dopunjavao dok mi je stajao sa note 10+ na stolu, ali bih valjda to video il sam lud😅 Napuniću ga danas pa sklanjam jedan fon od drugog.Kako nije dopunjavano kad je po grafiku bukvalno šest puta, kraće ili duže bio na punjaču za to vreme?
Јa na S22+ ne primecujem znacajnije zagrevanje prilikom redovnog koriscenja (takodje ne igram igre). Cak imam utisak da mi se S20+ više zagrevao.Drugari jel vam se zagreva fon? Meni pomalo ....i sta mislite jel nekim apdejtom mogu to da ispeglaju? S22+..Ne igram igrice i te gluposti
Pomalo u igrama, viberu (ako je video poziv ili je duže kuckanje sa nekim) i na youtube-u (pošto konačno video zapisi rade kako valja, updateom su rešili desync slike i zvuka :-D). Telefon je mlak (ako je verovati programu koji meri temp, ne preko 34 stepena), a i subjektivni osećaj je takav (iskreno telefon je topao samo kada se puni).Drugari jel vam se zagreva fon? Meni pomalo ....i sta mislite jel nekim apdejtom mogu to da ispeglaju? S22+..Ne igram igrice i te gluposti
Ženske rukice , mislim da ga one najviše "arče " pa je zato vruć ... mislio sam naravno na (da neko ovde nešto pogrešno ne protumačiSta ga u stvari najvise zagreva?
Najverovatnije su se u lelekom-u pobrkali. Stigla su danas kolegama 2 komada, sm-s901b/ds, 128/8. Nigde se ne spominje EE.Enterprise Edition? 16GB RAM mozda?
![]()
Buy Galaxy S22 5G | Price & Deals | Samsung Business UK
Buy the Samsung Galaxy S22 5G for an epic everyday. 0% Finance, Trade In Options, Free Delivery & Free Returns at Samsung Business UK.www.samsung.com
Na ovom linku se razlikuju EE i običan S22 (SM-S901BZKDEEB -> S22 EE; SM-S901BZKDEUB -> S22), verovatno nema nikakve razlike osim SKU brojaNajverovatnije su se u lelekom-u pobrkali. Stigla su danas kolegama 2 komada, sm-s901b/ds, 128/8. Nigde se ne spominje EE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari