Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mod čiji je naziv postavljen u ovoj temi ne može da se postavi kao podrazumijevana aplikacija ali YouTube_v3.1.2.101_VIP_Dark može.

Kako najlakse dodati neki sajt u izuzetak da ne blokira reklame na njemu, u pitanju je NextDNS. Vidim da ima Allow lista, ali otkud znam sta trebam dodati (samo ime sajta ne ide). Ili ima neki DNS gdje to moze na laksi nacin.

Koristim NextDNS i na telefonu (Private DNS) i na racunaru (IPv4).

Sto ono rekoste koja je najbolja app za sms? Koristio sam Textru do skoro, bih nesto promijenio ali da bude dobra app.. Sjecam se da ste nesto preporucivali ali se ne mogu sjetit naziva aplikacije.

ja koristim chomp, kod mene ni besplatna verzija nema reklame iako na plejstoru piše da ima

Chomp SMS je dobra apk,ima lepa podesavanja,ali je katastrofa za dual sim..Tu baguje,nesto nisu uradili kako treba..Posle dugo vremena iz tog razloga sam presao na Mood SMS,koja radi besprekorno i customizacija za 10..Textra nije losa,brzo se podesava,nije neka customizacija,dual sim radi,ali propust sto ne pise ime korisnika u prispeloj poruci o propustenim pozivima,ili kad pozoves nekog a on nedostupan,pa ti stigne poruka da je korisnik ponovo dostupan,pise samo broj telefona,bez imena,a imas ga u imeniku..Cudi me da tako nesto Textra nije napravila sobzirom da je ogromno koriscenje te apk od korisnika..

Kakav problem ima dual u chompu? Koristim istu nekoliko godina u raznim dual telefonima i raznim androidima i nikad ni jedan problem imao nisam. Zato te pitam koji je problem?

O gde si Anonimusu..Pa postoji neki problem,krasuje apk..Kad aktiviras dual sim,i kad ih razdvojis da posebno obelezava na koji sim stize poruka..Tad krasuje..Ne znam da li je to slucaj kod kupovne aplikacije,ali modovane ne rade kako treba..Probao dosta razlicitih verzija i sa razlicitih izvora skidao,ne vredi..Dakle u opcijama apk aktiviras dual sim,dodelis da se razdvajaju vizuelno kad stignu poruke..Nema veze,ova Mood Sms jede za dorucak Chomp..Opet kazem,Chomp je dobra ali ne i za dual..Sem ako se ne kupi pro verzija,to ne znam,nisam probao.

O gde si Anonimusu..Pa postoji neki problem,krasuje apk..Kad aktiviras dual sim,i kad ih razdvojis da posebno obelezava na koji sim stize poruka..Tad krasuje..Ne znam da li je to slucaj kod kupovne aplikacije,ali modovane ne rade kako treba..Probao dosta razlicitih verzija i sa razlicitih izvora skidao,ne vredi..Dakle u opcijama apk aktiviras dual sim,dodelis da se razdvajaju vizuelno kad stignu poruke..Nema veze,ova Mood Sms jede za dorucak Chomp..Opet kazem,Chomp je dobra ali ne i za dual..Sem ako se ne kupi pro verzija,to ne znam,nisam probao.
Ne znam nikad ni na jednom telefonu i androidu nisam imao taj problem, ni na ovom tel i na A 11 nema te greske o kojoj pricas.
Chomp je top aplikacija opet kazem godinama nikakav problem samo instaliram povuce backup i sve vrh, mozes da podesis sta hoces u najsitnija moguca crevca, velicina, boja slova, pozadina ma 1001 glupost.
Jednom podesio i nema greske do dana danasnjeg.
Ali ko voli tu drugu samo napred. Da ja koristim pro verziju ne placenu.
BTW, nisam anonimus, pre si ti, "vise se razumes u mracne dubine neta", aj samo putuj tim dubinama🤣

Meni Vanced ne radi. Doduše stara verzija, instalirana pre 2-5 godina.
Prvo nije prikazivao komentare (stan pisala neka greška, a sada ni klipove.

Nego, kako se beše instalira Vanced?
Znam da je bila neka caka sa MicroG kako bi mogao da se ulogujem na svoj YT nalog.

Probaću da je pregazi verzijom koju je poolmaker ovde ostavio, a probaću i Pure Tube Ako mi forumaš prosledi na PM :)

Instaliraš vanced manager, pa iz njega odradiš update i YouTube vanced i MicroG.
Pure Tuber skini sa njihovog telegram kanala!

Šta fali Vanced? Meni još uvek radi sve . A i radiće naredne dve godine, sve dok Google ne promeni SC na YT , tj.
Мени је радио ал се јављале рекламе пре клипова, код овог сада немам рекламе нигде.

Hvala na savjetima. Odlučio sam da probam Mood app za sada. E sad, imate li neku preporuku za phone app haha?

Koristio sam ovu, odlicna je ali rekoh da pitam mozda za neki drugi predlog? Malo da promijenim, dosadila mi je 😂

Promeni je vizuelno, po funkcijama nijedna ne može da joj parira, očito većina ljudi nema problema sa google i ostalim default dialer-ima, pa se malo developera bavi ovime.

Instaliraš vanced manager, pa iz njega odradiš update i YouTube vanced i MicroG.
Pure Tuber skini sa njihovog telegram kanala!
Hvala.
Nažalost moram prvo staru verziju preko TWRP-a da izbacim, jer sam takvu verziju skinuo. A za to mora da se skače kroz neke obruče koliko vidim:

Prilozi

• Screenshot_2022-04-02-21-59-29.png
    Screenshot_2022-04-02-21-59-29.png
    220.2 KB · Pregleda: 31
Promeni je vizuelno, po funkcijama nijedna ne može da joj parira, očito većina ljudi nema problema sa google i ostalim default dialer-ima, pa se malo developera bavi ovime.
Ne vidim svrhu ovog diler-a pored Google ecosystem-a. I ovaj traži sve moguće dozvole i pristupe ,ako govorimo o privatnosti, (ako je uopšte i pametno govoriti o privatnosti). Google Phone ima call recorder ,implementiran, neat interface, funkcionalan, šta više treba ?
Iz ovog True Dialer-a, kada kucam SMS, otvori mi se Google Messages , pravim Frankenštajna od aplikacija.

Btw, valjda su Keany odvojili za autorska prava..?
(to me naročito oduševilo) .

^pa tebi i većini očito ništa, nema potrebe da obrazlažemo šta još ima kada nikad nisi imao potrebe za više od osnovnih funkcija.
Meni sms može da gura i stock, kao i gomila drugih aplikacija (Drive, Gmail...), pa ne pitam druge "šta će ti to?" kada koriste alternativne.

Sve što imam od opcija u Contacts i Phone by Google, ima i u True Dialer-u.

Estetski ne volim google-ov phone i SMS app.. True phone mi je ogromni plus sto mogu da podesavam maltene sve sto mi padne na pamet.. A sms app iskreno ne volim samo zbog izgleda.. Btw, stavio sam ipak Textru za sms, navika je cudo haha..

Meni baš odgovara taj minimalizam. A i dobro funkcioniše call recorder. Sve mi je povezano preko GoogleOne.
TrueDialer sam instalirao da pogledam o čemu se radi i reinstslirao nakon par minuta. Još kad sam video da me Keany poziva ,pomislio sam da je stvarno. :cool:

Uzgred, ne znam koliko staje paid verzija, ali sam video da je promotivni period 7 dana, posle kreće žurka. Za taj novac bolje dokupiti 100GB prostora na Drive-u.

Nazad
Vrh Dno