Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Pa ništa novo od problema, uvek je tako na početku. Zagrevanja nema, problem sa fokusom nema, drain nema, ima freeze OneUI i eto to sporadično nekima, dok drugima ne.

Kameru će dodatno upeglati i to će biti to.

Najveći napredak koji sam primetio je RAM koji nikada bolji nije bio na Samsungu.

Voleo bih samo da Standby režim upeglaju i to je to.

Verujem da vrlo brzo stiže ažuriranje koje će optimizovati uređaj na najbolji način. I zaista ogroman potencijal da bude Ultra, kao što mu i ime kaže.

A drugo, stavio sam Mobile outfitters foliju, onu od 5000 :) i u pravu je onaj koji je napisao da je ludost staviti foliju od 5000 :).
Lepo je legla, i tu se završava priča. S pen se koristi jako teško, jer ne klizi više po ekranu.
Otisak prsta sam morao ponovo da uradim, ali opet radi 50 posto slabije. Prilikom korišćenja tastature po nekad ne radi lepo, retko, ali baš dosta kuckam :)
Sve u svemu, žešće bačene pare.
Slažem se: " Sve u svemu, žešće bačene pare . "

Polymer Nano zastitna folija za Samsung : 800 din.​

Ja sam Polymer Nano stavljao na S21U i S21+ , folija je deblja - kao gumirana ,otisak prsta radi savršeno i vrlo jednostavno se postavlja .

Снимак целог екрана 31.3.2022. 124516.jpg

Pre je postojala opcija da kad stigne notifikacija, spusti se notification panel i kad se malo pomeri u levo ili desno, bila je opcija da se odmah upravlja notifikacijama, odnosno da se isključe ili šta god.
Vidim toga više nema?

A drugo, stavio sam Mobile outfitters foliju, onu od 5000 :) i u pravu je onaj koji je napisao da je ludost staviti foliju od 5000 :).
Lepo je legla, i tu se završava priča. S pen se koristi jako teško, jer ne klizi više po ekranu.
Otisak prsta sam morao ponovo da uradim, ali opet radi 50 posto slabije. Prilikom korišćenja tastature po nekad ne radi lepo, retko, ali baš dosta kuckam :)
Sve u svemu, žešće bačene pare.
Ja sam sa druge strana prezadovoljan sa tom folijom na mom S22 Ultra. Otisak prsta radi 10/10. S pen radi savršeno (nije kao po staklu ) ali radi bez greške. I kada staviš neko staklo opet s-pen ima malo otpora i trenja u odnosu na fabričko staklo.
Sad da se malo ukljucim u temu, sta je toliki problem oko novog exy, kod mene na s21u radi odlicno i sistem okej radi, nema ni bagova, ni nista,.. I plus za vreme spavanja skine 2% uglavnom ( 8h sna ).
Neki od korisnika S22 serija imaju problema sa lagom i restartima. Kod mene sve radi savršeno, bez ijednog problem. Zamerka koje sam našao su nešto za nijansu slabiji zvučnik u odnosi na S20 Ultra i baterija je osrednja, na ostalo nemam zamerke.

Ja sam iskreno iznenađen da nisu ispeglali tu bateriju u kombinaciji sa Exynos-om i da se sad tu čeka neki S23, S24, ma koji k****? 😂

Znači kad bude bilo vreme za promenu telefona moraću i ja da lovim zmajeve.

Ima Snap-a i to sa 1TB na KP, ali ima i cenu :).

Ima Snap-a i to sa 1TB na KP, ali ima i cenu :).
Je l' možeš molim te da mi pošalješ to? Nikad do sad nisam video kako izgleda snap oglas.

Ja nisam power user kao većina ovde, ali da se dosta prazni dok ništa ne radim na njemu i da moram da pravim neke kompromise, a dao sam dobre pare... Hvala, ne.

Imaš pp.
Je l' možeš molim te da mi pošalješ to? Nikad do sad nisam video kako izgleda snap oglas.

Ja nisam power user kao većina ovde, ali da se dosta prazni dok ništa ne radim na njemu i da moram da pravim neke kompromise, a dao sam dobre pare... Hvala, ne.
Imaš pp.

Upravo sada proverih, stigao neki veliki update na S22 Ultra.

Prilozi

• Screenshot_20220331-134000_Software update.jpg
    Screenshot_20220331-134000_Software update.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 67
Javljajte da li je ovaj update rešio probleme, ako bi mi uopšte i dopustili da preuzmem telefon nazad iz poslovnice :) Nigde nije bilo najave za ovaj današnji update.

Ima i nekog unapređenja kamere.

Senke se malo bolje izvlače iz tamnih delova, a i bolji je fokus na 10x. Video ne mogu da isprobavam.

Pošto korisim Clear View cover, onu oficijalnu futrolu sa prozoričićem, sada su dodali sa ovom update-om da se svajpom na levu stranu mogu videti sve notifikacije, što je jako fin dodatak. Činimi se da je telefon za nijansu fluidniji to je za prvih par minuta što sam primetio.

Fenomenalan zaplet dogadjaja. D.Express vozac je jutros zaduzio paket, kad mi je stigla poruka ali ga je isto tako i zaboravio u magacinu. Ne mogu da organizuju da bude sutra posle 14h nego kad se vozac pojavi a sutra sam kod kuce samo posle 14h a uvece putujem. Vrh vrhova...

Posle update-a se update-ovo i Galaxy Store i par Samsungovih aplikacija, tako da kada uradite update obavezno update-ujte i Samsung app preko Galaxy Store-a.

Ažuriranje prodavnice i još nekoliko aplikacija bilo juče.

Kada kkažeš da apdatujemo Samsung app šta tačno misliš pod tim?

Da li je neko probao onaj "stari" 15W punjač, koja je razlika u odnosu na 25W u smislu dužine punjenja?

Prvi utisak je da je OneUI znatno upeglaniji, naprosto bez trunke kašnjenja u bilo čemu, a posebno gde je možda i moglo da se primeti je bio Edge screen. Baterija deluje da je ista, ali ne znam kakav je standby režim, s obzirom na to da se ima mnogo obaveza.

Kada kkažeš da apdatujemo Samsung app šta tačno misliš pod tim?
Samsung notes, Samsung Pass, Samsung Memebers i sl. Sve to bude dostupno za update u Gaxy store-u. Ja te app, po običaju, zaboravim da update-ujem.

S20U 20-100% ako ti znaci:

15w 1:07
25w 0:51
GaN2 0:43
Sto se ovog poslednjeg tice, jel mislis na onaj od 65w sto se prodaje u mi storu? Posto samsung bezobrazno "sece" sve punjace koji nisu original samsungovi, pa brzina punjenja bude manja nego kad punim originalnim samsungovim od 25w. Odvratna praksa,(reklo bi se izvorno apple-ova hehe) koje se uvek iznova setim kad uzmem zenin punjac od mi 11ice.

BaseUs su mi oba, jedan 65w, drugi 120w ukupne snage.

Na oba lepo izbaci super charge 2.0 i puni kako treba rekao bih.

Evo fotke ovog koji mi pri ruci.

Prilozi

• 20220331_155907.jpg
    20220331_155907.jpg
    114.8 KB · Pregleda: 57
E da i kabl je jako bitan, sa fabričkim i nekim od kao 60w koji imam nece da izbaci sc 2.0, ali sa baseus 100w kablom hoce.

Samo da potvrdim da je mobile outfitters folija veliko bacanje para. Nikad gore bacene pare. S pen ne moze da se koristi(moze al ce se pokvariti jer tupi vrh), baguje citac otiska...

Nazad
Vrh Dno