Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar je Bosh, serija za opuštanje.
Počeo Reacher, ok je, ima malo preterivanja tu i tamo ali šta sad.

Močvara

Odgledao 4 epizode i mislim da ću bataliti i ovu domaću seriju.

Pola epizoda se svodi na razmenjivanje pogleda kao u Maloj Nevesti i ostalim indijskim serijama.
Druga polovina epizoda na neke nebitne radnje o životima glavnih likova a glavna priča tek u promilima.

Ja ne znam kako mozete da gledate domace serije. Vi ste neka posebna dimenzija mira i spokoja :)

Bolji život je najbolja SRB/YU serija ikad i to je aksiom. Oh wait... to su i Otpisani,

Da mi je neko reko da bi radije Bolji zivot opet, nego Kljunove i razne Oce, ne bi vjerovo...
"Bolji Zivot" mozes uvek da gledas, a u izboru imas i Meso, Kosti, Podrucje bez Signala ... ima za svakog po nesto, domaca produkcija je ogromna i bitno je da se mrdnulo, od klana Radosa Bajica i ruralne Srbije... nije sve tako crno, samo ne treba biti zaglavljen u vremenu i pateticnoj nostalgiji !?

Mocvara 2 sezona meni slabija od prve jer nema tu draz i 6 epki se skoro nista nije dogodilo a implementirano je suvise snosajnih scena :)

Meni je od serija sa ovih prostora dobra i Novine, bar 1 sezona pošto sam tu trenutno stao i tek započeo drugu.

Treći put odgledao seriju. Prvi put kao klinac, drugi put u 20tim i sada u kasnim 30tim.
Definitivno serija koja se treba gledati u određenim periodima života jer ono što mi je bilo smešno kao klincu i što nisam razumeo u 20tim, sad u ovim godinama mi nije toliko smešno a i sad razumem neke stvari 😂

Vise od Igre
Mozda nije kultna kao prethodne navedene ali je meni i dalje jedna od boljih koje sam gledao.
Slazem se sa @shades da je koncentracija poznatih glumaca u seriji Price iz radionice postala legandarna.
Evo samo jedne takve slike. :)

242865072_668235671231138_8225598482608595336_n.jpg

E Života, Života...

Prva episoda Halo
Obecava, sasvim ok uradjeno. Samo mi nije jasno gde nadjose ovog lika za master chief-a. U najbolju ruku deluje kao naturscik...
Pablo Schreiber je akademik u odnosu na tu ulogu. Nick Sobotka iz The Wire S2, Mad Sweeney iz American Gods, odličan u svemu. Inače rođeni brat Lieva Schreibera.

Treći put odgledao seriju. Prvi put kao klinac, drugi put u 20tim i sada u kasnim 30tim.
Definitivno serija koja se treba gledati u određenim periodima života jer ono što mi je bilo smešno kao klincu i što nisam razumeo u 20tim, sad u ovim godinama mi nije toliko smešno a i sad razumem neke stvari 😂
Da li man behaving badly postoji na nekom od servisa? vrlo rado bi ih pogledao ponovo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno