Senke nad Balkanom su postavile novi standard kod domaćih serija pa sa svakom novom očekujem makar pola toga ali uvek dobijem sve ispod toga ali ne odustajem od mazohizma 😂Ja ne znam kako mozete da gledate domace serije. Vi ste neka posebna dimenzija mira i spokoja![]()
Pa niko se pre Bjelogrlića nije setio da "pozajmi" tako.Postavili standard kako se "pozajmljuje" svetski?
"Bolji Zivot" mozes uvek da gledas, a u izboru imas i Meso, Kosti, Podrucje bez Signala ... ima za svakog po nesto, domaca produkcija je ogromna i bitno je da se mrdnulo, od klana Radosa Bajica i ruralne Srbije... nije sve tako crno, samo ne treba biti zaglavljen u vremenu i pateticnoj nostalgiji !?Da mi je neko reko da bi radije Bolji zivot opet, nego Kljunove i razne Oce, ne bi vjerovo...
1. Sivi domBolji život je najbolja SRB/YU serija ikad i to je aksiom. Oh wait... to su i Otpisani,
Kao globalno opšti trend nema mesta zamerkama, treba i to realizovati a Bjelogrlić je to uradio dosta dobro ruku na srce.Postavili standard kako se "pozajmljuje" svetski?
Slažem se da su i serije sa spiska isto najbolje.1. Sivi dom
2. Grlom u jagode
3. Vruć vetar
Ostali mogu kako hoće
5. Price iz radionice1. Sivi dom
2. Grlom u jagode
3. Vruć vetar
Ostali mogu kako hoće
Nije meni džaba Sivi dom poslednje odgledana domaća serija. Lažem, Bolji život, ali u principu mi je to ende za domaće serije. Da li je od tada bilo ostvarenja vrednih pažnje? jJeste sigurno, ali ne tragam...1. Sivi dom
2. Grlom u jagode
3. Vruć vetar
Ostali mogu kako hoće
A onda i Besa i Državni službenik, bar meni.Senke nad Balkanom su postavile novi standard kod domaćih serija
Nisam gledao još uvek.A onda i Besa i Državni službenik, bar meni.
Pablo Schreiber je akademik u odnosu na tu ulogu. Nick Sobotka iz The Wire S2, Mad Sweeney iz American Gods, odličan u svemu. Inače rođeni brat Lieva Schreibera.Prva episoda Halo
Obecava, sasvim ok uradjeno. Samo mi nije jasno gde nadjose ovog lika za master chief-a. U najbolju ruku deluje kao naturscik...
Da li man behaving badly postoji na nekom od servisa? vrlo rado bi ih pogledao ponovo.![]()
Treći put odgledao seriju. Prvi put kao klinac, drugi put u 20tim i sada u kasnim 30tim.
Definitivno serija koja se treba gledati u određenim periodima života jer ono što mi je bilo smešno kao klincu i što nisam razumeo u 20tim, sad u ovim godinama mi nije toliko smešno a i sad razumem neke stvari 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari