E ne znam, napunila sam ga u 18h do 80%, oko 12 sam legla sa 39% 😄 Jutros se budim sa 29%. Bixby mi je iskljucen. Nadam se da ce sa S22+ bolja situacija da bude. Inace volim Samsung telefone, i svaki mi je bio Samsung, ali im je baterija katastrofa. Bez punjaca i externe nigde nisam isla.Meni toliko ne potroši z flip 3. Uključi Bixby rutine. Opet zavisi koliko screen on time za tih 10-11č.
Jos uvek se "uci" baterija, ali recimo juce sam otisao na posao sa oko 70% (od 7 do 15 casova), ukljuceni mobilni podaci sve vreme, oko pola sata razgovora, drustvene mreze, vesti, itd i vratio se kuci sa oko 40 %. SOT oko 2.5 sata za to vreme.Pa to je super onda. Kod mene Note 10 skida 10% za 8h spavanja. Jel ti pregura dan bez punjenja?
Izvinjavam se pises u ultri? Za 8h rada, 2 i po sata SOT, ostalo ti 40% baterije? Ako sam razumela dobro.Jos uvek se "uci" baterija, ali recimo juce sam otisao na posao sa oko 70% (od 7 do 15 casova), ukljuceni mobilni podaci sve vreme, oko pola sata razgovora, drustvene mreze, vesti, itd i vratio se kuci sa oko 40 %. SOT oko 2.5 sata za to vreme.
Plus je, nije ultra, izvinjavam se sto ne napisah u toj poruci, ali sam u prethodnoj napisao.Izvinjavam se pises u ultri? Za 8h rada, 2 i po sata SOT, ostalo ti 40% baterije? Ako sam razumela dobro.
I ako nije isuvise privatno, koliko dana imas tel, tj kad kazes to jos uvek uci.
Pitam jer imam ultru.
Jel to samsung bese odredio, ko je cekao duze od mesec dana, da moze da dobije i bezicni punjac uz slusalice? Jel dovoljno samo da se registrujem putem samsung members aplikacije, ili prilikom reg moram da ss potvrdu porudzbine, gde se vidi kad sam narucio, a preko fiskalnog kad je preuzeto? 🤔Zvao jutros kurir , stuze danas s22 zeleni, porucen u mts-u 24.02. nije strasno, malo preko mesec dana, cccc 😤😤😤 Nadam se da se niko nece praviti pametan i zatezati za bezicni punjac, posto februar ima 28 dana 😂😂😂
20.2. poruceno i potvrdjeno, 23.3. dobijen poziv i istog dana preuzeto. Rekao bih da je to 31. dana 🤭 ako gresim ispravite me 😀Mora da se priloži i potvrda.
Elem, nisam relevantan da pričam o trajanju baterije ali uz nepromenjeno korišćenje u odnosu na prethodni period (4G od ujutru do 17h uključujući i korišćenje tokom puta BG-VA, posle WiFi, razgovori, malo nezahtevne office E&P i još od svega po malo) meni je nakon Note 8 koji nije mogao da izdrži ni do 12:00 a da se ne mora staviti na punjač ovo i više nego dovoljno za početak.
Ovo je rec o ultri?Mora da se priloži i potvrda.
Elem, nisam relevantan da pričam o trajanju baterije ali uz nepromenjeno korišćenje u odnosu na prethodni period (4G od ujutru do 17h uključujući i korišćenje tokom puta BG-VA, posle WiFi, razgovori, malo nezahtevne office E&P i još od svega po malo) meni je nakon Note 8 koji nije mogao da izdrži ni do 12:00 a da se ne mora staviti na punjač ovo i više nego dovoljno za početak.
Da ponovim još jednom -ovo je korišćenje kakvo će kod mene manje - više biti najčešće a ne eksperiment radi bilo kakvog dokazivanja bilo kome.
Ma verovatno ne pricam istinu, i verovatno mi je eto tako doslo. A mozda i telefon nemam. Svasta..Zanimljivo kako nekima toliko laguje da hoce da izlupaju telefon, dok nekima nije zalagovao ni jednom...ja sam od ovih drugih, nije kao da ga imam nesto dugo, tek 4, 5 dana, ali nije zalagovao bas ni jednom a kamoli da zabode na duze vreme...s22 ultra...
Pogresno si shvatila, nisam mislio nista lose niti da ne verujem onima koji kazu da im telefon laguje...samo kazem da je cudno da je tolika razlika u telefonima a softveri su verovatno isti...Ma verovatno ne pricam istinu, i verovatno mi je eto tako doslo. A mozda i telefon nemam. Svasta..
Pojedoh se ziva i onda jos i ovakvi komentari. Ma hvala
pa ja ako dobro racunam, u februaru ima 5 dana od 24-og, i plus ovih 26 u martuTi imaš sreće, Đamsi nema - what else to say...
Kao ni ja... 😞
mislim da mozes uraditi povracaj ili zamenu ako nije proslo 14 dana a kupila si ga onlineNzm ali je neverovatno. Najbolje da snimim ako moze ovde video da se postavi pa da vidite. A nista sem slika nisam prebacila sa starog telefona. Potpuno rasulo. Videcemo. Nemam druge no da se nadam ili prodam telefon a tu sam vec na gubitku. Necu spamovati vise temu.
Kako da uključim Screen on time?Mora da se priloži i potvrda.
Da ponovim još jednom -ovo je korišćenje kakvo će kod mene manje - više biti najčešće a ne eksperiment radi bilo kakvog dokazivanja bilo kome.
*** ja sve računam danas 24.... What a mistaka I maka... 😊pa ja ako dobro racunam, u februaru ima 5 dana od 24-og, i plus ovih 26 u martuJos se nadam, mada kako je krenulo kontam da odustanem od svega
![]()
Ništa ja posebno nisam uključivao...Kako da uključim Screen on time?
Kod mene ne piše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari