Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ljufi peglace oni to kroz softverske apdejte jednom mesecno...Zategnuce sve...Prosto mora tako da bi se videlo gde i sta krpiti...

Mogu da pohvalim 3% od sinoc u 23h do jutros u 6:30. Bio na wifi. Ali zato lagovi ne prestaju.
Ukljucila iskljucila par puta fon nista. Tresnucu od zida.

Meni toliko ne potroši z flip 3. Uključi Bixby rutine. Opet zavisi koliko screen on time za tih 10-11č.
E ne znam, napunila sam ga u 18h do 80%, oko 12 sam legla sa 39% 😄 Jutros se budim sa 29%. Bixby mi je iskljucen. Nadam se da ce sa S22+ bolja situacija da bude. Inace volim Samsung telefone, i svaki mi je bio Samsung, ali im je baterija katastrofa. Bez punjaca i externe nigde nisam isla.

Znam da je mozda fokus na S22U, ali kod mene na S22+, od 1:30 do 9:30 skinuo 3%, bez airplane moda i bez battery saving opcije.

Pa to je super onda. Kod mene Note 10 skida 10% za 8h spavanja. Jel ti pregura dan bez punjenja?

Pa to je super onda. Kod mene Note 10 skida 10% za 8h spavanja. Jel ti pregura dan bez punjenja?
Jos uvek se "uci" baterija, ali recimo juce sam otisao na posao sa oko 70% (od 7 do 15 casova), ukljuceni mobilni podaci sve vreme, oko pola sata razgovora, drustvene mreze, vesti, itd i vratio se kuci sa oko 40 %. SOT oko 2.5 sata za to vreme.

Jos uvek se "uci" baterija, ali recimo juce sam otisao na posao sa oko 70% (od 7 do 15 casova), ukljuceni mobilni podaci sve vreme, oko pola sata razgovora, drustvene mreze, vesti, itd i vratio se kuci sa oko 40 %. SOT oko 2.5 sata za to vreme.
Izvinjavam se pises u ultri? Za 8h rada, 2 i po sata SOT, ostalo ti 40% baterije? Ako sam razumela dobro.
I ako nije isuvise privatno, koliko dana imas tel, tj kad kazes to jos uvek uci.
Pitam jer imam ultru.

Izvinjavam se pises u ultri? Za 8h rada, 2 i po sata SOT, ostalo ti 40% baterije? Ako sam razumela dobro.
I ako nije isuvise privatno, koliko dana imas tel, tj kad kazes to jos uvek uci.
Pitam jer imam ultru.
Plus je, nije ultra, izvinjavam se sto ne napisah u toj poruci, ali sam u prethodnoj napisao.
Telefon koristim od srede popodne.

Zvao jutros kurir , stuze danas s22 zeleni, porucen u mts-u 24.02. nije strasno, malo preko mesec dana, cccc 😤😤😤 Nadam se da se niko nece praviti pametan i zatezati za bezicni punjac, posto februar ima 28 dana 😂😂😂

U stvari i nažalost verovatno hoće, jer ne piše "preko mesec dana" već "preko 30 dana"...

Zvao jutros kurir , stuze danas s22 zeleni, porucen u mts-u 24.02. nije strasno, malo preko mesec dana, cccc 😤😤😤 Nadam se da se niko nece praviti pametan i zatezati za bezicni punjac, posto februar ima 28 dana 😂😂😂
Jel to samsung bese odredio, ko je cekao duze od mesec dana, da moze da dobije i bezicni punjac uz slusalice? Jel dovoljno samo da se registrujem putem samsung members aplikacije, ili prilikom reg moram da ss potvrdu porudzbine, gde se vidi kad sam narucio, a preko fiskalnog kad je preuzeto? 🤔

Mora da se priloži i potvrda.
Elem, nisam relevantan da pričam o trajanju baterije ali uz nepromenjeno korišćenje u odnosu na prethodni period (4G od ujutru do 17h uključujući i korišćenje tokom puta BG-VA, posle WiFi, razgovori, malo nezahtevne office E&P i još od svega po malo) meni je nakon Note 8 koji nije mogao da izdrži ni do 12:00 a da se ne mora staviti na punjač ovo i više nego dovoljno za početak.

Da ponovim još jednom -ovo je korišćenje kakvo će kod mene manje - više biti najčešće a ne eksperiment radi bilo kakvog dokazivanja bilo kome.

Prilozi

• SmartSelect_20220326-114728_Device care.jpg
    SmartSelect_20220326-114728_Device care.jpg
    86.5 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Elem, nisam relevantan da pričam o trajanju baterije ali uz nepromenjeno korišćenje u odnosu na prethodni period (4G od ujutru do 17h uključujući i korišćenje tokom puta BG-VA, posle WiFi, razgovori, malo nezahtevne office E&P i još od svega po malo) meni je nakon Note 8 koji nije mogao da izdrži ni do 12:00 a da se ne mora staviti na punjač ovo i više nego dovoljno za početak.
20.2. poruceno i potvrdjeno, 23.3. dobijen poziv i istog dana preuzeto. Rekao bih da je to 31. dana 🤭 ako gresim ispravite me 😀

Evo da napišem mali update. Telefon poručen 04.03, u pitanju je S22+. Preuzet 25.03.

Pošto ga koristim tek 24h, imao je tek jedno punjenje do 100% i mogu reći da sam zadovoljan baterijom za sada. SOT je za sada 3h 10mins i 67% baterije dok ovo pišem. Sve je uključeno.

Prelazim sa OP7 i mogu reći da se razlika vidi u ekranu samo. Da sam kojim slučajem uzeo tada OnePlus 7 Pro koji ima 90hz ekran, još uvek ne bih menjao telefon. Ako nekog bude zanimalo, napisaću recenziju celog uređaja posle nedelju dana korišćenja.

Da ponovim još jednom -ovo je korišćenje kakvo će kod mene manje - više biti najčešće a ne eksperiment radi bilo kakvog dokazivanja bilo kome.
Ovo je rec o ultri?

Da, Ultra.

Verujem da, shodno potrebama i načinu korišćenja ima dosta ljudi kojima je potrošnja baterije dosta veća ali s obzirom na to kako ga koristim - ja sam zadovoljan kako je prošao prvi dan.

Obzirom da ovo nije lose, ja malo koristim i insta kao i viber whatsapp, i uglavnom sam na LTE, ali bice dobro ako dostigne 1 dan bez punjenja. Za sada ni blizu tome. Mozda uci.
Ali nzm sa lagovima sta cu.

Inače kupio sam odmah prvog dana punjač 25W (imao sam one prastare i prespore i trebao mi je brži ali ne i od 45W) i silikonsku masku sa slike koja mu je baš lepo legla (tu mi je bilo najjednostavnije naći a nisam imao baš vremena da jurim druge)...

Prilozi

• 20220326_140214.jpg
    20220326_140214.jpg
    139.2 KB · Pregleda: 111
Ja se odlucila za spigen rugged, sacekacu da stigne, a punjac, stidim se da kazem, od nekog samsunga j7 ili tako nesto. Slab dosta. Ako pokaze neke lose aspekte kupicu drugi.

Zanimljivo kako nekima toliko laguje da hoce da izlupaju telefon, dok nekima nije zalagovao ni jednom...ja sam od ovih drugih, nije kao da ga imam nesto dugo, tek 4, 5 dana, ali nije zalagovao bas ni jednom a kamoli da zabode na duze vreme...s22 ultra...

Zanimljivo kako nekima toliko laguje da hoce da izlupaju telefon, dok nekima nije zalagovao ni jednom...ja sam od ovih drugih, nije kao da ga imam nesto dugo, tek 4, 5 dana, ali nije zalagovao bas ni jednom a kamoli da zabode na duze vreme...s22 ultra...
Ma verovatno ne pricam istinu, i verovatno mi je eto tako doslo. A mozda i telefon nemam. Svasta..
Pojedoh se ziva i onda jos i ovakvi komentari. Ma hvala

Ma verovatno ne pricam istinu, i verovatno mi je eto tako doslo. A mozda i telefon nemam. Svasta..
Pojedoh se ziva i onda jos i ovakvi komentari. Ma hvala
Pogresno si shvatila, nisam mislio nista lose niti da ne verujem onima koji kazu da im telefon laguje...samo kazem da je cudno da je tolika razlika u telefonima a softveri su verovatno isti...

Stigao malo pre telefon, i ja ne mogu da verujem koji sam bakzus. Elem, pakovanje je sve fabricki sa nalepnicama, bez ikakvih ostecenja na samom pakovanju, ali sam telefon "zasecen". Nije ni previse duboko, al sam se bas iznervirao. Isao do poslovnice, niko nista nije zatezao, ocekivao sam da ce neko da me pravi ludim da sam ga ja ostetio. Ostalo je da cekam poziv od "kolega" da dogovorimo zamenu. Vec sam potpisao neku vrstu ugovora o odustajanju gde se trazi zamena telefona zbog ostecenja.
Ti imaš sreće, Đamsi nema - what else to say...

Kao ni ja... 😞
pa ja ako dobro racunam, u februaru ima 5 dana od 24-og, i plus ovih 26 u martu :D Jos se nadam, mada kako je krenulo kontam da odustanem od svega :D

Nzm ali je neverovatno. Najbolje da snimim ako moze ovde video da se postavi pa da vidite. A nista sem slika nisam prebacila sa starog telefona. Potpuno rasulo. Videcemo. Nemam druge no da se nadam ili prodam telefon a tu sam vec na gubitku. Necu spamovati vise temu.

Pa gdje i kad si ga kupila? Ako je online i ako je prošlo manje od 14 dana od isporuke, možeš ga vratiti i dobit ćeš novac natrag.

Ali mislim da su to nekakvi bugovi koji će biti ispravljeni updateom. :)

@djamsi Baš sam te htjela pitati kakvi su prvi dojmovi i onda pročitam što je bilo. Baš mi je žao, nadam se da su im sad napokon stigli zeleni S22 u normalnoj količini i da će ti brzo dati drugi! :D

Nzm ali je neverovatno. Najbolje da snimim ako moze ovde video da se postavi pa da vidite. A nista sem slika nisam prebacila sa starog telefona. Potpuno rasulo. Videcemo. Nemam druge no da se nadam ili prodam telefon a tu sam vec na gubitku. Necu spamovati vise temu.
mislim da mozes uraditi povracaj ili zamenu ako nije proslo 14 dana a kupila si ga online
ne nerviraj se
sa update ce se ispeglati i mislim da ce sve ok raditi , a da je ovo trening za nase zivce

Kako da uključim Screen on time?
Kod mene ne piše

Nazad
Vrh Dno