Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

To nije ta aplikacija. Svaka drzava ima svoju aplikaciju i podaci za logovanje i sami racuni su razliciti. Unicredit u Srbiji nije ista banka kao u Slovackoj ili Francuskoj npr.
Oprosti, hteo sam pomoći.Mislim da ona prva koju sam poslao može da radi jer je sa google play ali pre nje moraš instalisati ono što sam ti poslao za zavaravanje google servisa. Meni tako radi aplikacija consentID .

Sorry druze, ali ja da se logujem preko nekih kineskih third party nesigurnih puteva sigurno necu. Da ostavim svoj glavni Google nalog, i onda da kucam podatke svog racuna? Ko bi to normalan radio? :)

Ispao mi je P40 pro ali je bio u silikonu,pao je na donju stranu gde je leziste sim kartice. Telefon nije nikakva oštećenja dobio,zbog silikonske dobre maske,ali sada ne vidi sim kartice. Leziste sim kartice se normalno vadi.Sta moze biti da se desilo? Papirnu garanciju nemam,ima ona elektronska koja se vidi na telefonu. Da li se ta garancija moze za ovaj problem iskoristiti i gde?

@Mixer93

Prođe vreme za edit...

Elem, ima Smart Banking SK zadnja verzija na Aurora Store

Prilozi

• viber_image_2022-03-17.jpg
    viber_image_2022-03-17.jpg
    113.6 KB · Pregleda: 91
  • viber_image_2022-03-17_.jpg
    viber_image_2022-03-17_.jpg
    75.8 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
Nisam uspeo da nadjem u ovoj temi problem koji se pojavio kod mene. Kada ukljucim fotografisanje ili snimanje ultra wide kamerom imam, neku loptastu mrlju na gornjem levom delu kamere, koja se vidi kada je svetla pozadina, u ostalim slucajevima ne moze ni da se primeti.

Pa ako neko zna neke informacije oko ovoga, neka javi :D Supruga i brat, imaju iste telefone i kod njih nema ovaj bag.

Prilozi

• Screenshot_20220318_100015_com.huawei.photos.png
    Screenshot_20220318_100015_com.huawei.photos.png
    1.2 MB · Pregleda: 74
Ja se vratih na 60 hz zbog baterije. Jeste sve lepo to kad onako klizi, ali i ovo je sasvim ok na ovih 60, a mnogo duze baterija drzi.
Baterija mi je na 92 % ocuvanosti na ovom P40 Pro sto sam skoro nabavio.

Evo nekih slcicia sa P49 Pro Plus

Prilozi

• IMG_20220320_110215_edit_11873078036207.jpg
    IMG_20220320_110215_edit_11873078036207.jpg
    251.8 KB · Pregleda: 55
  • IMG_20220320_111510.jpg
    IMG_20220320_111510.jpg
    240 KB · Pregleda: 48
  • IMG_20220320_110517.jpg
    IMG_20220320_110517.jpg
    691.9 KB · Pregleda: 53
Kao i uvek fotke vrh!
Imam jedan mali problem sa Viberom. Koristim P40 pro i uvek kad hoću da bekapujem viber na Huawei cloud dobijam ovu poruku:
Zna li neko kako da popravim ovo?

Prilozi

• Screenshot_20220320_144428_com.viber.voip.jpg
    Screenshot_20220320_144428_com.viber.voip.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 71
Kao i uvek fotke vrh!
Imam jedan mali problem sa Viberom. Koristim P40 pro i uvek kad hoću da bekapujem viber na Huawei cloud dobijam ovu poruku:
Zna li neko kako da popravim ovo?
Ja to radim direktno iz podešavanja u bekapu clouda, zadam da se viber bekapuje. Iz aplikacije mi nije htelo.

Ja to radim direktno iz podešavanja u bekapu clouda, zadam da se viber bekapuje. Iz aplikacije mi nije htelo.
Ali cloud mi 5GB, a Viber iz nekog razloga ukupno 7GB. Brisao sam slike i video ali se nije drasticno smanjila velicina. Nema opcija da samo radi backup chat history-ja tako da mi viber nije backupovan mesecima od kad se pojavio ovaj bug sto je risa izbacio gore.

Ispao mi je P40 pro ali je bio u silikonu,pao je na donju stranu gde je leziste sim kartice. Telefon nije nikakva oštećenja dobio,zbog silikonske dobre maske,ali sada ne vidi sim kartice. Leziste sim kartice se normalno vadi.Sta moze biti da se desilo? Papirnu garanciju nemam,ima ona elektronska koja se vidi na telefonu. Da li se ta garancija moze za ovaj problem iskoristiti i gde?
Probaj u ovlašćenim servisima. Ako ti ne uvaze i ne čita ti i dalje SIM onda koristi eSIM. Sad imaju svi operateri

P40 Pro

Prilozi

• IMG_20220322_120057.jpg
    IMG_20220322_120057.jpg
    474.2 KB · Pregleda: 52
  • IMG_20220322_115656.jpg
    IMG_20220322_115656.jpg
    235.6 KB · Pregleda: 46
^grozno.

Zdravo ljudi,dobri ljudi. Vrijedi li P40 300 eura sa 24 mj garancije? Da li mu je stvarno toliko loša kamera kao što pričaju po internetu? Nisam koristio Huawei nikad,da li je problem veliki ovo što nema gugl servisa ?

Nisam nigde procitao da im losu kameru. Evo ja sam kupio skoro P40 i nikad bolju kameru nisam imao tj. nisam imao telefon sa boljom kamerom. Baterija fenomenalna, dosta brzo i dopuni do 80%. To sto nema google nije kraj sveta. Jedini smor je sto neke aplikcije ili sajtovi na internetu ne povuku preko google-a lozinke kod logovanja. Mozda se to moze nekako i namestiti ali to je taj nedostatak sinchronizacije sa Google. Inace imas aplikacije tipa GSpace koju vidim vecina koristi ukljucujuci mene. Ta aplikacija ti dozvoljava instalaciju Google aplikacija. Neke mozda nece raditi, ali one osnovne bi trebale da rade. Meni je neophodna Google Photos i Drive app i obe rade preko GSpace. Uglavnom, super telefon ako se malo iscimas i izadjes iz komfortne zone zvane sve na jedan klik preko Google.

Nisam nigde procitao da im losu kameru. Evo ja sam kupio skoro P40 i nikad bolju kameru nisam imao tj. nisam imao telefon sa boljom kamerom. Baterija fenomenalna, dosta brzo i dopuni do 80%. To sto nema google nije kraj sveta. Jedini smor je sto neke aplikcije ili sajtovi na internetu ne povuku preko google-a lozinke kod logovanja. Mozda se to moze nekako i namestiti ali to je taj nedostatak sinchronizacije sa Google. Inace imas aplikacije tipa GSpace koju vidim vecina koristi ukljucujuci mene. Ta aplikacija ti dozvoljava instalaciju Google aplikacija. Neke mozda nece raditi, ali one osnovne bi trebale da rade. Meni je neophodna Google Photos i Drive app i obe rade preko GSpace. Uglavnom, super telefon ako se malo iscimas i izadjes iz komfortne zone zvane sve na jedan klik preko Google.
Pa to nije strašno,od aplikacija koje koristim i koje mi trebaju su viber,telegram,mesandžer a od gugla mi treba recimo gmail i ništa više,tako da vidim da neće bit problema. A što se kamere tiče na par ju tub klipova sam vidio kao žale se na kameru a to mi čudno bješe. Fala u svakom slučaju.

Gmail sam koristio prvi dan, ali nisam siguran da notifikacije rade najbolje. Zato koristim Spark app za mailove koju sam koristio pre par meseci kad je Gmail imao onaj los update i nisu radile notifikacije. Probaj, dobra je.

Ja sam se odavno pretplatio na Huawei cloud jer se stvarno isplati.
Ali opet stoji moj problem koji sam opisao. Viber je skinut sa Huawei galerije i redovno ažuriran
Ako radi backup vibera na cloud, da li radi i backup chat history-ja ili samo cuva sve fajlove,slike,videa?

meni ne radi backuo cesto, nekad samo chat bekapuje, posto menjam kartice u telefonima i moram iznova da registrujem viber.

Nazad
Vrh Dno