Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Možeš i 13 pro 😇😉Značiiii, što se ergonomije i baterije tiče, samo iP11Pro... (ispravite me ako grešim)
Možeš i 13 pro 😇😉Značiiii, što se ergonomije i baterije tiče, samo iP11Pro... (ispravite me ako grešim)
Dosadan sam ali samsung radnja stvarno sve super...preorderovao 10 dana pre,proslo 10 dana rekli mi.mozete da dodjete po telefon..sve super...bukvalbo 27 februara fazon naruvio rekli mi8.marta moze imamo telefone...dal je bas toliko kad se u kesu uzima pa je ultra brzo il su nasi operateri bas ******i ne znam..al vec uzivam u radu 10 danaSvi popularni telefoni se čekaju u celom svetu, takva je trenutno situacija, nema šanse da ljudi toga nisu bili svesni.
Ako ti ista znaci, u A1 osim broja rezervacije nisi dobio nikakav uvid u informacije niti dokaz o rezervaciji pa sam im slao mejl da mi potvrde datum sto su i uradili.Pošto sam ja imao neke izmene (aneks) Ugovora, i rezervisao sam S22 Ultra preko call centra, a ne preko web-a direktno, imam jedno pitanje. Da li ste svi u mt:s mreži dobili potvrdu rezervacije na email? Ja nemam nikakvu potvrdu da sam pre-orderovao uređaj, samo mi preko call centra kažu datum (04.03 inače). Vidim da bi moglo da se desi da uređaj ne stigne u tih 30 dana, pa bih vrlo rado pokupio i bežični punjač.
Ispada s20 bolji i od s22...cirkus od samsunga 🤪😇Kupujte s21 snap verzije dok je cena jos normalna. S22 i u snap varijanti je za izbegavanje kako stoje stvari.![]()
Please do.Ja uopšte nisam bio ironičan @VanjaZg, mogu ti navedem više stvari gde je s20 bolji od s21, a sada kako stvari ispadoše i od s22.
Koristim S22 Ultra tačno 10 dana. Sve je, osim baterije, odlično. Ekran, kamera, dizjan, s-pen nema šta da se kaže, vrhunsko. Zvučnik je nešto slabiji od S20 Ultra. Baterija je osrednja, po mom mišljenju na lošijoj strani. Može da sastavi dana, ali generalno i sada prakatikujem da ga dopunim 15-20 min u kancelariji da bih bio 100% sigurna da može da mi izgura do kasno u noć taj dan.ako je neko dobio s22+ ili s22 ultru neka napisu svoje utiske o bateriji , aparatu i utiscima , mozda poređenje sa s21 modelima , ako su ih koristili
Možeš navesti, ali ne vjerujem da bi tvoji navodi bili točni.Ja uopšte nisam bio ironičan @VanjaZg, mogu ti navedem više stvari gde je s20 bolji od s21, a sada kako stvari ispadoše i od s22.
Produžili su rok za registraciju do 31.05. Nadajmo se da to ne znači da će mobiteli dolaziti do kraja maja.Pisalo je na mts sajtu da se slušalice dobijaju samo ako je telefon registrovan preko Samsung aplikacije do 31.03.
Šta se dešava ako telefon stigne kasnije?
Mogu i ja one u kojima je Nokia 3110 bolja i od S22U i iP13PM... 😉Ja uopšte nisam bio ironičan @VanjaZg, mogu ti navedem više stvari gde je s20 bolji od s21, a sada kako stvari ispadoše i od s22.
A valjda hoću, hvala.^Uživaj sa svojim s22 (kad stigne).
Hvala 😉Produžili su rok za registraciju do 31.05. Nadajmo se da to ne znači da će mobiteli dolaziti do kraja maja.![]()
Jel istina da vise ne daju ni rezervne vrhove za stylus?Ovako na prvu bas jadno deluje pakovanje S22 Ultra, dobijes kablic unutra, čak su i foliju zastitnu sa ekrana izostavili. Bedno zaista za te pare koje se daju. Punjac sam dodatno kupio. Sa druge strane crni S22 Ultra je prelep telefon, koristim ga bez folije i maske, jako dobro lezi u ruci. Ekran je vrhunski kao i ledja sa mat crnom bojom, bas lep telefon. Baterija mi se cini prosecno, imao sam tek par punjenja pa cu sacekati da nauci na moje koriscenje, u sustini ja sam zadovoljan ako bude 5h tj kad ga skinem u 5.30h ujutru da mi izdrzi ceo dan, vise od 5h i ne zelim da gledam u telefonu svakom slucaju javicu realno kako se baterija krece sa potrosnjom.
Presao sam sa Note 20 Ultra Snapdragon, kad se odradi Samsung Switch kao i da nisam menjao telefon u vizuelnog momenta. Olovka na S22U je jos vise unapredjena, milina je pisati po ekranu.
Istina, pisao sam većJel istina da vise ne daju ni rezervne vrhove za stylus?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari