Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Dobro malo je i 60,mislim da jen100 realno,mozda gresim
Uplatio sam yt premium preko Indije ,nema vise zezanja sa vanced

^kako YT premium preko Indije?

Da da sa vpnom namestis odakle joces da platis i platis normalno svojom karticom i to je to,evo kolega rece da je u Argentini najjeftinije ,izadje oko 15usd godinu dana,mene je preko Indije izaslo 18-19usd
Nema vise zezanja sa vanced ,radi i yt music bez reklama

Najftinije je preko Argentine 120 dinara / mesec youtube a preko indije 1800 neki dinar plus za godinu dana ili 560 za 3 meseca

@juventus89 Dok stigne taj 4.1 do nas proći će neko vreme.

Da da sa vpnom namestis odakle joces da platis i platis normalno svojom karticom i to je to,evo kolega rece da je u Argentini najjeftinije ,izadje oko 15usd godinu dana,mene je preko Indije izaslo 18-19usd
Nema vise zezanja sa vanced ,radi i yt music bez reklama
A jel posle toga YT prikazuje sadržaj za naše region?
Ako namestim preko VPN-a da platim YT premium preko Indije, da li će YT da forsira Indijske video snimke, ili normlano naše snimke?

Inače, kako uopšte to podesiti preko VPN-a, instaliram neki VPN app i šta onda, setujem na Indiju i kako dalje?

Prikaxuje normalno
Bas tako kao sto si rekao ,kad selektujes zemlju odes na yt i odes na premium i platis . Izbacice ti odmah cenu u rupijima ,videces. Ako ne izbaci cenu u rupijima probaj ponovo

A jel posle toga YT prikazuje sadržaj za naše region?
Ako namestim preko VPN-a da platim YT premium preko Indije, da li će YT da forsira Indijske video snimke, ili normlano naše snimke?

Inače, kako uopšte to podesiti preko VPN-a, instaliram neki VPN app i šta onda, setujem na Indiju i kako dalje?
Imaš ih po net-u koliko hoćeš. Samo je bitno da te inicijalno prebaci na drugu regiju da možeš da platiš i to je to. Ili da probaš NewPipe aplikaciju, imaš da je preuzmeš na netu.

Ja sam sad upravo uzeo YT preko Argentine family paket, probao preko kompa nije htelo, odbijalo mi naplatu, preko telefona na keca proslo, skinuo VPN TunelBear, Intesina Internet kartica.

^ koliko izađe family pack preko argentine?

Hvala na informacijama, to je već normalna cena

Sada ću da potražim na YT kako se to plaća premium preko VPN-a, jel' mora da se briše neki cash u youtube aplikaciji ili..?

Ne mora nista ja samo preko vpna otisao u Indiju,otvorio yt i tamo olatio ,posle se skinuo sa vpn-a i sve radi normalno i na shieldu i na kompu i na fonu

Odosmo u off ali evo kratkog uputstva:
Preko vpn-a se namesti Argentina ili Indija (Argentina je 176din mesečno za family pretplatu do 5 članova, 120 din za single membership).
Nadje se adresa preko mapa u Argentini i upiše pri registraciji za plaćanje.
Upiše se broj kartice (visa Intesa radi bez problema)
Kod nekog mora i region na YouTube aplikacije da se promeni na Argentinu, kod mene nije moralo. Kad se sve završi vratiti region na Srbiju i to je to, ostaju predlozi i sve kao ranije. Prvi mesec je gratis (family membership) I nakon toga vam skida svaki mesec sa kartice. Kad pozovete nekog bitno je da ne koristite vpn u tom slučaju jer će vam kazati da niste u istoj zemlji.

Još samo jedno pitanje, na nekim upustvima na YT kažu da mora kartica koja ranije nije korišćena na Google Play, ja imam jednu karticu koju sam još davno vezao za Google Play i plaćam cloud, app i sve ostalo, prepdostavljam da može ta kartica. Inače dajte preporuku za neki VPN, ne nalazim nijedan koji je free.

Da li mozda ima veze sa ovakvom losom baterijim zato sto punim sa nekim uzasnim punjacem od p40 lite telefona? Samo pitam, mozda ima neke veze. 2.5 h puni tel od 0 do 100 posto.

Još samo jedno pitanje, na nekim upustvima na YT kažu da mora kartica koja ranije nije korišćena na Google Play, ja imam jednu karticu koju sam još davno vezao za Google Play i plaćam cloud, app i sve ostalo, prepdostavljam da može ta kartica. Inače dajte preporuku za neki VPN, ne nalazim nijedan koji je free.
Evo ja sam upravo platio sa karticom koju sam odavno vezao za GP (za aplikacije koje sam kupovao i drive) i prošlo je plaćanje bez problema.

1647357799250.png
1647357814901.png
plus banka uzme 10% od uplate znam zbog igara nekih koje placam iz malezije jer je tamo jefitinije :D a preko indije je mescno 191 dinar znam jer sam preko njih prvo uzeo 3 meseca i izaslo me 569.52+5.96 dinara mogu i iz banke da posaljem sliku :D
nisam nasao kod argenitine da ima da se plati vise meseci ako neko zna neka pise :D

isto tako moze i za Netflix u Turskoj je pretplata ona najveca 400 dinara :D sto je kod nas 18.9$ ako se ne varam

Je l ima neko bug tj da je primetio, mada ne znam da l je softverski nešto ili hardverski, da kada se klikne na ekran dok je telefon zaključan a upaljen mi je AoD na tap to show for 10 seconds da desno, skoro do ivice zatrepere/bljesnu 2 piksela bele boje i nestanu pa onda otključam telefon regularno. Znači dešava se kada kliknem na ekran, oni bljesnu dok se ne pojavi ikona za fingerprint i onda otključam. Inače ekran nema metvih piksela ili nešto, radio sam dosta testova. Ne mogu da to snimim preko recordera a telefon je kupljen pre 2 meseca.

Uspeo sam i ja, hvala još jednom @luka74 na pomoći, Smestio sam se u Argentinu i platio 120 pezosa, to je oko 120 dinara :)

Samo jedan hint ako nije kasno, ja imam više naloga pa sam onaj koji mi je najmanje bitan iskoristio da se registrujem, a onda preko njega pozvao moj glavni nalog i ženu, brata i ostale, ne znam koliko je pametno koristiti glavni nalog jer će jednog dana možda YouTube provaliti naša "legalna" članstva i onda može doći do nekog ban-a, a siguran sam da će ukidanjem vanced-a ova tema biti jako popularna u Srba 😁

Nazad
Vrh Dno