Bolje da si išao preko Argentine, jeftinije je 😁Dobro malo je i 60,mislim da jen100 realno,mozda gresim
Uplatio sam yt premium preko Indije ,nema vise zezanja sa vanced
Verovatno neki VPN ili promena regije.^kako YT premium preko Indije?
Ja toliko placam preko indije mesecno...Najftinije je preko Argentine 120 dinara / mesec youtube a preko indije 1800 neki dinar plus za godinu dana ili 560 za 3 meseca
A jel posle toga YT prikazuje sadržaj za naše region?Da da sa vpnom namestis odakle joces da platis i platis normalno svojom karticom i to je to,evo kolega rece da je u Argentini najjeftinije ,izadje oko 15usd godinu dana,mene je preko Indije izaslo 18-19usd
Nema vise zezanja sa vanced ,radi i yt music bez reklama
Imaš ih po net-u koliko hoćeš. Samo je bitno da te inicijalno prebaci na drugu regiju da možeš da platiš i to je to. Ili da probaš NewPipe aplikaciju, imaš da je preuzmeš na netu.A jel posle toga YT prikazuje sadržaj za naše region?
Ako namestim preko VPN-a da platim YT premium preko Indije, da li će YT da forsira Indijske video snimke, ili normlano naše snimke?
Inače, kako uopšte to podesiti preko VPN-a, instaliram neki VPN app i šta onda, setujem na Indiju i kako dalje?
Kao da ćeš da dobiješ nešto 🙄🙌Za danas je najavljen 4.1. Ako nisam refresovao tamo azuriranja 88 puta, nisam nista.
Evo ja sam upravo platio sa karticom koju sam odavno vezao za GP (za aplikacije koje sam kupovao i drive) i prošlo je plaćanje bez problema.Još samo jedno pitanje, na nekim upustvima na YT kažu da mora kartica koja ranije nije korišćena na Google Play, ja imam jednu karticu koju sam još davno vezao za Google Play i plaćam cloud, app i sve ostalo, prepdostavljam da može ta kartica. Inače dajte preporuku za neki VPN, ne nalazim nijedan koji je free.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari