Možeš da potražiš Blaupunkt B Stream na KP. Ima sve sertifikate i hardver kao Mecool KM2, dva USB i lan priključak.Sutra ću da poručim neki,ili mecool ili shaomi.Ovaj mecool nema netflix kolko vidim?Da li može da se instalira preko nekog apka i da radi u fhd?Ako može onda bez razmišljanja ide mecool
Imam ja ventilator da ga ohladi ❄ 😂Sad se ne isplati, polako prolazi grejna sezona![]()
Američkih 💵Jel' australijskih $, pošto vidim da je AU plug?Takav isti sa EU plug = 46€. Pošto li je onda taj adapter...
Šalu na stranu, ako je stvarno A10, a ne A11, onda vredi razmisliti...
Ееее, полако... Зна баба марта да се одужи, а зна да заснежи и у мају. Питај Северину. Она је ту песму испевала док је пролазила кроз Нову Варош.Sad se ne isplati, polako prolazi grejna sezona![]()
Ok,hvala za info.Radiće u SD naravno kad Tanix nema Widevine L1.
Koliko sam skapirao gledaj da bude običan android box a ne andoid tv.Ja sam do sada imao samo obične boksove i na njima je mogla obična aplikacija da se skine,ne zvanično na nekim može i tv verzija.Ako budeš uzimao običan boks obavezno uzmi i daljinac,tipa air mouse ili onaj sa trackpadom.Da li postoji neki box koji može da gura EON aplikaciju, a da se ne vidi kao smart tv već da upadne u tu klasu prenosnih uređaja?
Postoje. To su ovi koji imaju obican android.Da li postoji neki box koji može da gura EON aplikaciju, a da se ne vidi kao smart tv već da upadne u tu klasu prenosnih uređaja?
EON aplikacija za Android TV (kod) može da se instalira na svaki model.
EON aplikacija za Telefon ili Tablet (korisnik+lozinka) ne može ni na jedan.
Takođe, EON korisnik+lozinka može da se gleda na svakom modelu ali preko pretraživača.
Na kraju dana, koji uređaji mogu da streamuju Netflix i HBO Max u FHD sem Nvidia Shielda?
Ovo sto je napisao se odnosi verovatno na neke konkretne modele koje prodaje inace je totalno netacno.Evo šta na KP piše u oglasu jednog prodavca koji ima širok izbor bokseva, a u vezi EON-a. Ovo je iz oglasa za Tanix X4, ali pretpostavljam da važi i za ostale.
Ovo je tacno,Да не бих цирирао претходна 2 коментара, одговори су:
- За ЕОН смарт ТВ апликацију ( ону на код ) - може да ради и на уређајима који нису андроид ТВ. Мени био на 2 билинка и таниксу који су били са обичним андроид системом.
- Мислим да их може доста поред шилда. А колико може да погура 4К и у ком квалитету, то је већ друга ствар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari