Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Sutra ću da poručim neki,ili mecool ili shaomi.Ovaj mecool nema netflix kolko vidim?Da li može da se instalira preko nekog apka i da radi u fhd?Ako može onda bez razmišljanja ide mecool

Koliko se ja secam "neseretifikovani" boxovi mogu da pustaju netflix u 480p.Nek me ispravi neko ako gresim ili ako se to promenilo

Sutra ću da poručim neki,ili mecool ili shaomi.Ovaj mecool nema netflix kolko vidim?Da li može da se instalira preko nekog apka i da radi u fhd?Ako može onda bez razmišljanja ide mecool
Možeš da potražiš Blaupunkt B Stream na KP. Ima sve sertifikate i hardver kao Mecool KM2, dva USB i lan priključak.

Hvala vam na odogovorima,najverovatnije će biti blaupunkt.Nisam ni znao da se ta firma bavi time :)

Ma Blaupunkt je samo nalepnica, a OEM je SDMC koji radi i za Motorolu, Nokiu, Minix, Philips, a zanimljivo je da oni proizvode i EON box za SBB.

Jel' australijskih $, pošto vidim da je AU plug? ;) Takav isti sa EU plug = 46€. Pošto li je onda taj adapter... :cool:
Šalu na stranu, ako je stvarno A10, a ne A11, onda vredi razmisliti...

Sad se ne isplati, polako prolazi grejna sezona :D
Ееее, полако... Зна баба марта да се одужи, а зна да заснежи и у мају. Питај Северину. Она је ту песму испевала док је пролазила кроз Нову Варош.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ma cini ti se. Bila je magla kad je na putu za Crnu Goru prolazila kroz Novu Varos. Skrenula je levo uz brdo pa pored Panorame produzila za Sjenicu. E tu je dobila sneg u maju. Jedva je nekako nasla put za Prijepolje i nastavila za Crnu Goru. :):)

Pozdrav svima,posedujem TX3 Tanix,pa me nesto kopka,da li postoji SLIMBOX za njega? I ako ima,kada se ubaci,da li bi sljakao HBO MAX kako treba (kao recimo na nekom sertifikovanom uredjaju)?

Слимбокс за њега постоји, а како ће радити ХБО макс - мораш проверити.

Kako se tretira instalacija EON aplikacije na nekom od ovih box-eva? Pitam jer sam ispucao EON kvotu za smart tv (2/2), ali imam 0/5 za prenosne uređaje.

Da li postoji neki box koji može da gura EON aplikaciju, a da se ne vidi kao smart tv već da upadne u tu klasu prenosnih uređaja?

Da li postoji neki box koji može da gura EON aplikaciju, a da se ne vidi kao smart tv već da upadne u tu klasu prenosnih uređaja?
Koliko sam skapirao gledaj da bude običan android box a ne andoid tv.Ja sam do sada imao samo obične boksove i na njima je mogla obična aplikacija da se skine,ne zvanično na nekim može i tv verzija.Ako budeš uzimao običan boks obavezno uzmi i daljinac,tipa air mouse ili onaj sa trackpadom.

Ja na kraju poruči žaomi pa ću da se kockam da li ima dovoljno dobar wifi.On me je izašao najjeftinije iskreno

Pa svi ovi jeftini Kinezi i par skupih Beelink i Minix modela su običan android.

Android TV su Xiaomi, Realme stick, Blaupunkt, Mecool, Nvidia shield i Sencor.

To od ovih što se prodaju na KP.

Na kraju dana, koji uređaji mogu da streamuju Netflix i HBO Max u FHD sem Nvidia Shielda?

Evo šta na KP piše u oglasu jednog prodavca koji ima širok izbor bokseva, a u vezi EON-a. Ovo je iz oglasa za Tanix X4, ali pretpostavljam da važi i za ostale.

EON aplikacija za Android TV (kod) može da se instalira na svaki model.
EON aplikacija za Telefon ili Tablet (korisnik+lozinka) ne može ni na jedan.
Takođe, EON korisnik+lozinka može da se gleda na svakom modelu ali preko pretraživača.

Да не бих цирирао претходна 2 коментара, одговори су:
  • За ЕОН смарт ТВ апликацију ( ону на код ) - може да ради и на уређајима који нису андроид ТВ. Мени био на 2 билинка и таниксу који су били са обичним андроид системом.
  • Мислим да их може доста поред шилда. А колико може да погура 4К и у ком квалитету, то је већ друга ствар.

Na kraju dana, koji uređaji mogu da streamuju Netflix i HBO Max u FHD sem Nvidia Shielda?
Izbor nije mali, ali je pitanje sta ima kod nas.
Ja bih dodatno gledao i HDR jer je to sada normalno za skoro sve nove sadrzaje i bice normalno i za tv.
u tom slucaju je izbor dosta manji

Ovaj Sencor ne deluje lose.

Prilozi

• Screenshot 2022-03-15 at 10-31-58 Certified Android TV Platform SMP ATV1 Sencor.png
    Screenshot 2022-03-15 at 10-31-58 Certified Android TV Platform SMP ATV1 Sencor.png
    25 KB · Pregleda: 69
Evo šta na KP piše u oglasu jednog prodavca koji ima širok izbor bokseva, a u vezi EON-a. Ovo je iz oglasa za Tanix X4, ali pretpostavljam da važi i za ostale.
Ovo sto je napisao se odnosi verovatno na neke konkretne modele koje prodaje inace je totalno netacno.

Да не бих цирирао претходна 2 коментара, одговори су:
  • За ЕОН смарт ТВ апликацију ( ону на код ) - може да ради и на уређајима који нису андроид ТВ. Мени био на 2 билинка и таниксу који су били са обичним андроид системом.
  • Мислим да их може доста поред шилда. А колико може да погура 4К и у ком квалитету, то је већ друга ствар.
Ovo je tacno,

Nazad
Vrh Dno