joca89
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.10.2009
- Poena
- 535
Koliko sam video na netu. Lošiji modem ima s22u u odnosu na s21u, lošije zvučnike i neki bug sa ekranom da je tamniji nego što bi trebalo prilikom puštanja hdr sadržaja.
Iz mog dosadasnjeg koriscenja, mogu reci, s22 ultra je totalni promasaj i ne vredi tih novaca. Al ajd, poklonu se u zube ne gleda.Koliko sam video na netu. Lošiji modem ima s22u u odnosu na s21u, lošije zvučnike i neki bug sa ekranom da je tamniji nego što bi trebalo prilikom puštanja hdr sadržaja.
Vidim da se bas zanimas za samsung. Da li je pametno puniti telefon, s22u, punjacem 5V - 1,55A?Stigao update u vezi game optimization servisa.
Zaiste ne znam. Uvek sam punio sa punjačem koji je dolazio u kutiji. Kako su sada bezobrazno izbacili punjač iz pakovanja, S22 Ultra punim sa punjačem koji je došao sa S20 Ultra, valjda je to onaj od 25W.Vidim da se bas zanimas za samsung. Da li je pametno puniti telefon, s22u, punjacem 5V - 1,55A?
Hvala ti. To sam i mislio nego nisam bio siguran da necu tako niskom strujom da nastetim bateriji.Telefon sam određuje koliko struje će da "povuče", tako da sa tim punjačem može max ~7.5w što je i više nego lagano punjenje za današnje standarde. Nemaš problema sa tim punjačem.
Baš sam našao kada da uzmem telefon, haos. Najgori mogući momenat Izgleda za Samsung. Čak bih se i sa s21fe manje nerviraoIzgleda će ipak ići na prodaju i onda ću uzeti nešto drugo.
Ja lično iz nekog razloga uvek više volim sporije punjenje preko noći. Mate 20 x ima kul foru da napuni telefon na nekih 80% i onda ostatak napuni pred jutro, u zavisnosti od tvog dotašnjeg načina korišćenja (čitaj u zavisnosti kad ustaješ).
Шта је толико лоше и у поређењу са којим телефоном? Интересују ме неке техничке карактеристике које не задовољавају, чисто из знатижеље не питам подругљиво...Hvala ti. To sam i mislio nego nisam bio siguran da necu tako niskom strujom da nastetim bateriji.
Sto se tice samog telefona, gori nisam imao, ali ne mogu da ga prodam, verenica mi poklonila, pa taman i crko, ostace u uspomenama.
Naveo sam vec. Imam neku liniju na ekranu, baterija je blagi uzas, slike mogu i da prodju, video su strave i uzasi,... Tehnicke karakteristike?! Specifikacijama se ne bavim izvini.Шта је толико лоше и у поређењу са којим телефоном? Интересују ме неке техничке карактеристике које не задовољавају, чисто из знатижеље не питам подругљиво...
O kom telefonu pričamo, kakva linija, jesi li ti ozbiljan ili se sprdaš. Slike mogu da prođu !!!?!! telefon ima malo bolji, a u najgoru ruku isti kvalitet fotki kao i S21 Ultra koji je jedan od najboljih telefona na tršištu i jedna od najboljih kamera na tržištu.Hvala ti. To sam i mislio nego nisam bio siguran da necu tako niskom strujom da nastetim bateriji.
Sto se tice samog telefona, gori nisam imao, ali ne mogu da ga prodam, verenica mi poklonila, pa taman i crko, ostace u uspomenama.
A koje telefone si imao pre ovog?Naveo sam vec. Imam neku liniju na ekranu, baterija je blagi uzas, slike mogu i da prodju, video su strave i uzasi,... Tehnicke karakteristike?! Specifikacijama se ne bavim izvini.
Zavrsicu ovako, da nije poklon prodao bih i uzeo bilo sta drugo. Sve vise od 500-600€ za ovaj telefon je i previse. Ali poklon cenu nema.
Lepo si sve napisao. Nemam sta za dodati. Nesto kao s21. S23 ce sicurno prodavati sa upustvom ovo vam je s22 ali smo ga nazvali s23.O kom telefonu pričamo, kakva linija, jesi li ti ozbiljan ili se sprdaš. Slile mogu da prođu !!!?!! telefon ima malo bolji, a u najgoru ruku isti kvalitet fotki kao i S21 Ultra koji je jedan od najboljih telfona na tršištu i jedna od najboljih kamera na tržištu.
Upravo to. Ja ne kapiram tipa. Gledam temu sada on je jedini u pravu. A pitanje je zasto ide od posta do posta sa telefon je najbolji. Druze da nije poklon prodao bih ti da te zelja mine. I uzeo nesto do 600€ i jos bi mi kesa ostalo.@NemanjaZ88 što se potresaš toliko, čovek je objasnio šta ne valja. Ekran, baterija, video. Sve sto je stotine drugi na review reklo on je samo to potvrdio kao korisnik koji koristi S22U
Actually, rekao je i da gori nije imao pa eto mene samo interesuje koji su to referentni telefoni sa kojima je poredio Ultru - ništa više...@NemanjaZ88 što se potresaš toliko, čovek je objasnio šta ne valja. Ekran, baterija, video. Sve sto je stotine drugi na review reklo on je samo to potvrdio kao korisnik koji koristi S22U
Priautna je i kod youtube videa, instagrama, ponekada i twittera. Najuocljivija je na sivoj pozadini. Ume da zamrzne. Ne cesto ali ume.@NemanjaZ88 pročitaj njegov post, linija po ekranu sto navodi najverovatnije pri otključavanju ili crvena linija
Nebitno jel P50 Pro ili A12, samo me interesuje... Što se tiče problema poštujem i verujem da ih ima, mene interesuje ovaj drugi deo njegovog komentara...@Martin Mystere ovo sto je napisao @nistaneznam je o S22U, ne verujem da ga je poredio sa A32 ili tako nekim telefonima ali je naveo sve Samsungove probleme koje su naveli i ostali po celom netu
Brinem se jer sam vec rekao da je poklon. I to od verenice. Neki postujemo ljude, posebno dobre. Ne bih sa tobom vise polemisao ides od posta do posta i svakom ko napise iskrenu kritiku na racun telefona koji je platio posteno drzis pridike. Odmori malo covece proci ce ti hivot u samsungu.@nistaneznam, znači tebi je vidoe i slike kao sa S21 Ultra loše, a šta je onda dobor ako su fotke i vidoe sa S21 loše (na stranu što što S22 Ultra ima i bolju kameru od S21 Ultra.) Ne znam o kakvoj liniji pišeš, ako misliš o liniji koja se pojavljuje kada se telefon otkljičava, a setovan natural mode i WQHD+ rezolucija ekrana i live wallpaper, to je ispravljno sa update-om koji ti je došao odmah ako si telefon dobio pre par dana. Ako nisi update-ova telefon, update ga. Čudo kako se brineš za punjenje o telefonu za koji kažeš da "nikada gori nisi imao" šta te briga onda za punjenje ako je telefon "nikada gori".
Ovaj clan me bukvalno satro postovima pa nisam uspeo da ti odgovorim. Zadnji telefon Huawei P30 pro, supruga i deca, P30, pre toga note 10, iphone XR,...Nebitno jel P50 Pro ili A12, samo me interesuje... Što se tiče problema poštujem i verujem da ih ima, mene interesuje ovaj drugi deo njegovog komentara...
Kako bih voleo da živim tvoj život kad imaš i verenicu koja ti kupuje telefone i suprugu i decu...Ovaj clan me bukvalno satro postovima pa nisam uspeo da ti odgovorim. Zadnji telefon Huawei P30 pro, supruga i deca, P30, pre toga note 10, iphone XR,...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari