Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Stalno mi se desava kada upalim konzolu, da dobijam poruke o neuspelom upload-u save game-a na oblak. Kada pogledam o cemu se radi, dobijem poruku da na oblaku postoji save koji je sveziji i pita me da li ipak hocu da prekopiram ovaj koji nije uspeo da se snimi.
Nije mi bas nesto bitno ali me nervira sto stalno dobijam te poruke, pa me znaima da li se vama ovo desava i kako resiti problem?

Pogledajte prilog 337223
Meni je pucalo na CP2077 gledaj datum save koji je sveziji taj ucitavaj, mozes trajno da resis odes u setting i sinhronizujes save sa konzole i na cloudu. Tada te opet pita da odaberes save, odaberes sveziji i to je to. Meni je na konzoli logicno bio sveziji save.

Momci, interesuje me par sitnica jer sam se u poslednje vreme fino zagrejao za kupovinu PS5.

Pre svega interesuje me gde bih mogao da ga kupim, odnosno po najpovoljnijoj ceni i koja verzija. Takođe, kakva je situacija oko igrica, da li je se ponuda polako širi ili je još za sada mršavo? Kakvi su vaši utisci pre svega, da li se isplati odvojiti toliko novac za taj vid zadovoljstva. Zavisnik sam PES-a, kao i COD serijala. U suštini sve što možete da mi navedete kao predloge, prednosti, mane voleo bih da znam.

ja imam osecaj da ce da buda neko izuvanje 😁
Jasno je jedino da nema nista od PSVR2... ocekujem da ce mozda prikazati Ghostwire i Forspoken koji je odlozen za jesen.

Ali red bi bio da bude neki SoP koji traje 40ak minuta uz neke ozbiljne najave, PS5 je na trzistu vec skoro godinu i po dana.

Momci, interesuje me par sitnica jer sam se u poslednje vreme fino zagrejao za kupovinu PS5.

Pre svega interesuje me gde bih mogao da ga kupim, odnosno po najpovoljnijoj ceni i koja verzija. Takođe, kakva je situacija oko igrica, da li je se ponuda polako širi ili je još za sada mršavo? Kakvi su vaši utisci pre svega, da li se isplati odvojiti toliko novac za taj vid zadovoljstva. Zavisnik sam PES-a, kao i COD serijala. U suštini sve što možete da mi navedete kao predloge, prednosti, mane voleo bih da znam.
Ostavili su ti link za temu gde se diskutuje o kupovini.
Sto se igara tice, zavisi od toga sta zelis da igras. Meni se konzola vec isplatila kada pogledam koliko sam igrao DeS i Returnal (sto nisu izgleda zanrovi koji te zanimaju).
Ova godina ce biti prilicno jaka za Sony. PES mozes igrati bilo gde, a sto se COD tice, nisam siguran da li ti je problem igranje na joypadu.
Ako je bitno da prodjes sto jeftinije, razmisli i o Xbox Series S.

PES zaboravi posto ga je Konami sahranio. 2021 se i dalje igra. 2022 je neverovatno da postoji, alpha verzija u najbolju ruku...svetlosnu godinu od zavrsenog proizvoda.

Neki jeste, ali znam da smo svako vece na faxu igrali nas 4.🤣🤣

Rekoh nista epohalno... vise je ispalo "smece", barem za moj ukus! :)

Smeće je za svačiji ukus. Oni nemaju ni jednu ozbiljnu igru u najavi. Čisto sumnjam da će GoW 2 izaći ove godine.

Hmm, dva od tri veca studija su vec izbacila svoje adute (HZD2 i GT7), ostaje jos GoW2, i onda sta je sledece?

Jedino sto mi je bilo simpaticno je Trek to Yomi. A potajno sam se nadao barem nekom tizeru nekog AAA naslova ili pak remake nekog klasika po mogucstvu MGS! :)

Pojavio se bio leak da je Sony otkupio prava od Konami-ja za neki naslov... medjutim sad citam da je to bila sprdnja. :cautious:

Hmm, dva od tri veca studija su vec izbacila svoje adute (HZD2 i GT7), ostaje jos GoW2, i onda sta je sledece?
Spider-Man 2, Wolverine su vec najavljeni od strane Insomniac-a.
KOTOR remake je verovatno isto bar za 2023
Naughty Dog nije jos uvek nista najavio.

Ima dovoljno stvari vec sada najavljenih za buducnost.

Realno crnobeli samuraji i nindza kornjace dva najveca ocekivanja.

Forspoken mi se vise dopadao iz predjasnjih prikaza, sad pocinje da me plasi da ne bude neki AC bljuc ili nedajboze neki jos otvoreniji openworld sa ohrabrivanjem ka multiplejeru.

Treba da mi stigne Gran Turismo 7, ali PS4 disk. Američki mi je nalog, da li mogu sa ovog naloga da platim upgrade na PS5 verziju, ili mora UK/evropski nalog?
Ukoliko mora UK/EU nalog, da li onda mogu da napravim nalog, tu platim upgrade i skinem PS5 verizju a onda igram sa mog glavnog naloga? Znam da bi to moglo da je digitalna verzija, ali ne znam da li ovo funkcioniše kada je disk u pitanju.

trebalo bi da moze, meni je cp2077 eu disk, odradio upgrade na uk nalogu a igram na us

Zdravo društvo, imam jedno pitanje. Na tv- imam dva HDMI porta, jedan od njih je eARC (pojma nemam sta je to). Moze li PS5 da se prikaci na taj eARC port, pošto mi je na prvom STB? Ili da ih rotiram? Ima li uopšte neke veze na koji port je prikacen? Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno