Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

E pa super, meni je milo da je tako, mozda je neka druga serija, mozda nisu sve serije iste itd. Meni licno steta slazem se, ali tako je kako je. Inace je telefon generalno ovako super ali eto, ti neki prateci sitni problemi i sta je tu je. Sada sam sa ovim novim vrlo zadovoljan 😁

@Zeha SMS se pretvara u MMS kada je duži od 480 karaktera (3 SMS-a po 160). Problem je najverovatnije u našim dijakritičkim znakovima koji "zauzimaju" više mesta nego obični znakovi. Ne postoji opcija isključivanja. Možeš u podešavanjima da kao input mode staviš "GSM alphabet" koji će naša slova da pretvori u "ošišana" slova bez kvačica.

Na nekom drugom mestu jedva sam nekako nasao" gsm alfabet" mod ali necu da ukljucujem, trebaju mi nekad nasa slova, inace ih i ne pisem sem kad mora.
Pokusao sam naci ono podesavanje da mi prijavi kad ce prebaciti sms u mms i ne nalazim.
S21Ultra na Android 12.

Kako ne prijavljuje, kada se pređe tih 480 karaktera (3 SMS) piše da je poruka konvertovana u MMS, a kada izbrišeš neke karaktere, piše konvertovano u SMS, S20 Ultra na A12 i fabrička Samsungova app za poruke.

Kako ne prijavljuje, kada se pređe tih 480 karaktera (3 SMS) piše da je poruka konvertovana u MMS, a kada izbrišeš neke karaktere, piše konvertovano u SMS, S20 Ultra na A12 i fabrička Samsungova app za poruke.
U pravu si. Ima desno mala oznaka za sms a kad se predje 3x160 pojavi se potpuno nenapadno mms. Pre je AKO SE DOBRO SECAM (na S9+ i nekom Androidu) iskakalo obavestenje.
Očas posla da se potrose karakteri sa nekoliko Ć i Ž.
Moraću da obratim pažnju pri pisanju sms-ova...
Hvala

Evo kako da dodatno ubrzate telefon i popravite gejming iskustvo. Ja sam odradio i sad su mi animacije još tečnije (nije placebo 😂), vidi se najbolje kad quick settings povlačim na dole, takođe se vidi razlika u fluidnosti u jednoj igrici koju igram već 5-6 godina, tako da znam kako radi na više uređaja i kako je radila pre i sad jer sam više njih promenio otkad nju igram.

Ja stvarno nemam probleme sto se tice samog rada telefona, ali se nadam da ce ovo jos da podigne perfo. u generalnom radu telefona, posto ne igram igre na telefonu 🙃
Uvek sam za to da treba da se pogase gluposti koje su stigle sa telefonom 🤷‍♂️😁

U radnji G se pojavila akcija s21 128gb za 74999din. (Ciste zalihe verovatno)
Nego, imaju 2 modela, s21 i s21KNOX, sta je to KNOX?
:)

Onda mi je S22 sa Buds Pro, za 90 000, bolja kupovina.
pa to je ako dobijes slusalice, posto ako nisi porucio vec odavno velika je sansa da ce ti umesto slusalica uvaliti bezicni punjac :D

"Preduslov za dobijanje poklona jeste registracija Samsung Galaxy S22, S22+ ili Samsung Galaxy S22 Ultra uređaja koji je kupljen u periodu pretprodaje. Registraciju je neophodno izvršiti putem Samsung Members aplikacije koja je preinstalirana na kupljenom uređaju, najkasnije do 31. 3. 2022. godine, a poklon će biti isporučen najkasnije do 31. 5. 2022. godine. U slučaju da svoj kupljeni uređaj iz Galaxy S22 serije čekate da preuzmete duže od 30 dana od dana kupovine, ostvarujete pravo na dodatni poklon, Duo Charger bežični punjač."

Ako bi porucio danas ili sutra, to ce biti 10.3.2022 + (30++) !== 30.3.2022
Tako da srecno sa tim posto su sanse 80 posto da slusalice neces dobiti, a ako ih i dobijes tada kada ih dobijes vredece manje od 50 evra sa neotvorenom kutijom :ROFLMAO:

Obozavam sto se svi majamo sa ovim s22 akcijama vec mesec dana i ubedjujemo sebe da nisu najodvratnije djubre i ponuzivanje koje je ikada ikome ponudjeno.

Screenshot_20220309-184730_Device care.jpgdai neko zna kako da zaustavim ovu aplikaciju dozivotno da mi crpi bateriju u pozadini a da je ne brisem? Stavio sam je u potpuno mirovanje, nije u ram memoriji i opet kad proveravam prazni bateriju.Screenshot_20220309-184755_Device care.jpg

Ja koristim tu app, kad završim sa korišćenjem, ubijem je da ne radi u pozadini i nemam nikakav battery drain nakon toga.

Ja koliko kontam čovek hoće da koristi tu aplikaciju, samo da mu ista ne troši bateriju kada se ne koristi...sa packagedisablerom će da nestane bukvalno

Aha, preteče me Sreten, ovo što napisa ima logike 😇

Meni je nelogicno da non stop tako gasis aplikaciju,onda je stavi u deep sleep i manje ce ti trositi
Inace danas mi je proradio edge light sam od sebe nista dirao nisam ,toliko o samsungu

Meni je nelogicno da non stop tako gasis aplikaciju,onda je stavi u deep sleep i manje ce ti trositi
Inace danas mi je proradio edge light sam od sebe nista dirao nisam ,toliko o samsungu
Vidi na slici. Ona je meni vec u dubokom mirovanju i opet mnogo trosi bateriju. ***, moram da koristim drugu placenu aplikaciju jer samsungova ne radi. Super

Hm...otvorim Viber, stigla mi je poruka. Otkucam odgovor, ali mi tastatura iskoci pre same poruke, pa moram uvek da stisnem strelicu na Viber-u da se spusti do kraja. Neko ima mozda slican issue?

pa to je ako dobijes slusalice, posto ako nisi porucio vec odavno velika je sansa da ce ti umesto slusalica uvaliti bezicni punjac :D

"Preduslov za dobijanje poklona jeste registracija Samsung Galaxy S22, S22+ ili Samsung Galaxy S22 Ultra uređaja koji je kupljen u periodu pretprodaje. Registraciju je neophodno izvršiti putem Samsung Members aplikacije koja je preinstalirana na kupljenom uređaju, najkasnije do 31. 3. 2022. godine, a poklon će biti isporučen najkasnije do 31. 5. 2022. godine. U slučaju da svoj kupljeni uređaj iz Galaxy S22 serije čekate da preuzmete duže od 30 dana od dana kupovine, ostvarujete pravo na dodatni poklon, Duo Charger bežični punjač."

Ako bi porucio danas ili sutra, to ce biti 10.3.2022 + (30++) !== 30.3.2022
Tako da srecno sa tim posto su sanse 80 posto da slusalice neces dobiti, a ako ih i dobijes tada kada ih dobijes vredece manje od 50 evra sa neotvorenom kutijom:ROFLMAO:

Obozavam sto se svi majamo sa ovim s22 akcijama vec mesec dana i ubedjujemo sebe da nisu najodvratnije djubre i ponuzivanje koje je ikada ikome ponudjeno.
Odakle ti ova informacija da ako se čeka više od mesec dana dobija i Charger Duo?

To je dodatni poklon ,lepo pise. Ukoliko cekas na isporuku uredjaja ide i punjac. Inace tema je s21 a ne s22

Pitanje za sve presao sam sa iphona 11 pro max na s21 + ....pa me zanima da li trrba da se radi hard reset ili factory kad sam ga update na android 12? Hvala

Nazad
Vrh Dno