Ili da plati 770€ bateriju do 17h…Mora covek biti lud da plati 750 evra notch i 60hz ekran...
Out of the boxEvo podešavam S22 Ultra. Šta je bilo pisano za liniju preko ekrana, ona se pojavljuje kada je rezolucija na WQHD+, ekran na natural i kao lock screen wallpaper setovan fabrički live wallpaper, jel tako beše?
Zoreli, nema linije, pitao sam u tom postu jel' se na tim podešavanjim pojavljuje ta linija, probao sam i nema linije.Out of the boxmajko mila ... valjda će to ispraviti sa nekom nadogradnjom .
Ja ne znam da li imamo isti telefon? Kamera osetno bolja od s20??? Pa od Note 10+ koji imam pored nije osetno bolja a ne od s20 ultre. Čime i kako upoređujete kamere? Ja evo ceo dan škljockam, nikakva podešavanja i slično, outdoor, point and shoot i neka dođe neko da mi objasni kako je to s22 ultra mega bolja kamera...Upravo sada ispodešavah sve na S22 Ultra. Samo sam aplikacije za banku ostavio za sutra. Oduševljen sam Ultrom, upošte se nije zagrejala nešto osetno, a prebacio sam preko Smart switch-a oko 158GB sa starog telefona. Sve prosto leti. Odmah je stigao update od nekih 800MB. Nema nikakve linije pri otključavanju, to su očigledno popravili kroz update. Ekran je preverzno dobar, WQHD+ na 120HZ izgleda nestvarno dobro. Osećaj u ruci je jako dobar, telefon je savršeno izbalansiran i jako je prijatno držati ga u ruci. Kameru sam škljocnuo samo par slika u kući i osetno je bolja od S20 Ultra, night režim je jako dobar. Narednih dana ću više fotkati. Za bateriju ne mogu ništa kažem jer to tek treba da se slegne, ali sam dopunio danas do nekih 70% i evo sada sam na 18 posto i izdržao je telefon sve ta podešavanja, update-e, update app što sa Paly store-a, što sa Galaxy Store. Još jednom da napomenem da sam se zaljubio u bakarno-bordo boju telefona i prosto mi žao da stavim u neki case, telefon je prelep 😀
S-pen radi fantastično, osećaj kao da se piše na papiru.
Prvi utisci su mi fenomenalni, još samo original case S-view cover da kupim i da vidim čime zaštiti ekran i milina 😀
Probaj da snimaš video u 4K na 60 FPS i da relativno brzo pokrećeš telefon. Da li ti secka video? Ovo je najizraženije na početku snimanjaUpravo sada ispodešavah sve na S22 Ultra. Samo sam aplikacije za banku ostavio za sutra. Oduševljen sam Ultrom, upošte se nije zagrejala nešto osetno, a prebacio sam preko Smart switch-a oko 158GB sa starog telefona. Sve prosto leti. Odmah je stigao update od nekih 800MB. Nema nikakve linije pri otključavanju, to su očigledno popravili kroz update. Ekran je preverzno dobar, WQHD+ na 120HZ izgleda nestvarno dobro. Osećaj u ruci je jako dobar, telefon je savršeno izbalansiran i jako je prijatno držati ga u ruci. Kameru sam škljocnuo samo par slika u kući i osetno je bolja od S20 Ultra, night režim je jako dobar. Narednih dana ću više fotkati. Za bateriju ne mogu ništa kažem jer to tek treba da se slegne, ali sam dopunio danas do nekih 70% i evo sada sam na 18 posto i izdržao je telefon sve ta podešavanja, update-e, update app što sa Paly store-a, što sa Galaxy Store. Još jednom da napomenem da sam se zaljubio u bakarno-bordo boju telefona i prosto mi žao da stavim u neki case, telefon je prelep 😀
S-pen radi fantastično, osećaj kao da se piše na papiru.
Prvi utisci su mi fenomenalni, još samo original case S-view cover da kupim i da vidim čime zaštiti ekran i milina 😀
Mislio sam na noćnw fotke, okinuo sam fotku u maračnoj sobi i slila na S22 Ultra js bolja od iste ba S20 Ultra.Ja ne znam da li imamo isti telefon? Kamera osetno bolja od s20??? Pa od Note 10+ koji imam pored nije osetno bolja a ne od s20 ultre. Čime i kako upoređujete kamere? Ja evo ceo dan škljockam, nikakva podešavanja i slično, outdoor, point and shoot i neka dođe neko da mi objasni kako je to s22 ultra mega bolja kamera...
Ps: Stigla Snapdragon verzija
Hoću, probaću.Probaj da snimaš video u 4K na 60 FPS i da relativno brzo pokrećeš telefon. Da li ti secka video? Ovo je najizraženije na početku snimanja
Ja sam probao,kod mene se to ne desavaProbaj da snimaš video u 4K na 60 FPS i da relativno brzo pokrećeš telefon. Da li ti secka video? Ovo je najizraženije na početku snimanja
Posle,verovatno je update to sredioJel si instalirao taj novi update ili si out of the box probao? Možda je taj update sredio taj problem koji je prisutan na 4K.
Jel možeš da okačiš neki video?Ja sam probao,kod mene se to ne desava
Ako se odnosi na ono što sam ja predložio, treba porediti sa različitim telefonima, jer se radi isključivo o framerate-u koji primetno opada na S22 kao što sam priložio u videuKvalitet fotke koju telefon pravi nemojte da ocenjujete na različitim ekranima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari