Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Почех гледати Stranger Things.
Добро изгледа, као да је Стивен Кинг писао.

Prvi deo Stranger Things i valja nečemu, posle je besciljna limunadica, uz harizmatičnu pojavu Stiva(Džo Keri).

Rick and Morty, prve 3 sezone su mi se dopale, na prvu loptu sam bio da je serija krš, ali posle par epizoda likovi se uvuku pod kožu.

Azbuka naseg zivota, nije lose.
kratak opis: Svi u Srbiji imaju para pa ih brinu ljubavni jadi :)

ja mogu bilo je veoma blizu.. "necega" :cool:

Znaci da preskacem.

Ozark, S04 prejako. Jedva cekam zadnjih 7 epizoda. Preporuka ko nije gledao.

Krajem januara imao koronu (treći put) i odgledah baš dosta filmova i serija (inače nemam toliko vremena). Odgledah tri korejske - The Squid Game, Hellbound i The Silent Sea. Prve dve idejno sveže, zanimljive i kako vreme odmiče sve više te uvlače u priču. Treća klasičan SF horor. Zanimljiva priča i ideja ali prepuna klišea. Odgledah sa motanjem.

Gledao sam i Peaky Blinders po prvi put. Odgledah u cugu sve sezone. Odlična serija. Prvih par epizoda me nije oduševila, ali vremenom je dobijala na zamahu. Po meni jaka 9tka.
Isto po prvi put gledao i The Witcher. Odlično odrađena serija. Glavni glumac stvoren za ulogu. Bolje mu legla nego uloga Supermena. Isto jaka 9tka.

Od serija koje sam ranije gledao, ali izašle nove sezone tu su The Good Fight - sve odlično - gluma, produkcija, zapleti
i Billions - koja nije više ona stara posle odlaska Damian Lewis-a i preteranog gubitka kilograma Paul Giamatti-a zbog čega njegov lik sada deluje smešno.

Tu i tamo gledam Lucifera, klasična razbibriga, ali me oduševljava Tom Ellis u ulozi Lucifera. Samo tako mu je legla uloga.

Vikings Valhalla, Odgledao juče, na Netflixu, OK mi je. Kod vikinga je bilo žena na vlasti, a takođe su putovali i ženili se crnim ljudima, tako da nije nemoguće ništa.

Gledao sam i Kim's Convinience, kanadska komedija, malo je drugačija od us.

Meni je Vikinga dosta za zivota..

Odgledah i poslednju epizodu prve sezone 1883,da sam cekao da izadje sve,ovo bih ubio bih za 2 dana.
Ide na kraju najava za Dutton story
Tako da ce da teraju dok nam ne dosade

Nadam se da sledeća sezona neće imati Elzu kao naratora :D

E i ja sam našao kad da počnem da gledam "The walking dead" ;)
Već par godina sve hoću sve neću, generalno nisam fan tih zombi fazona, ali moram da priznam da sam progutao prvu i pola druge sezone.
Dobra je.

Dobra je... u prvoj i u pola druge sezone.

The Walking Dead je totalna glupost od serije. Toliko sra..nja u jednoj seriji nikad nisam video. A toliko sam očekivao od nje. Čekao svaku epizodu s nestrpljenjem. Poslecdruge sezone, nisam ni na silu mogao da je gledam. Kako na Foxu naletim na nju, promenim kanal. Slično Battlestar Galactica. Nju sam prestao da gledam kad su raspisali demokratske izbore. Ljudska rasa pred ivicom istrebljena, ali bitni su izbori. Da ne navodim tek da je do tada, 9-10 osoba u rangu civilne vlasti (preživela) bila vd predsednik i naređivala admiralima šta da rade. Totalni non sense od serije.

Slično Battlestar Galactica. Nju sam prestao da gledam kad su raspisali demokratske izbore. Ljudska rasa pred ivicom istrebljena, ali bitni su izbori. Da ne navodim tek da je do tada, 9-10 osoba u rangu civilne vlasti (preživela) bila vd predsednik i naređivala admiralima šta da rade. Totalni non sense od serije.
Ovo bukvalno kao ja da sam napisao, gledam kako svi veličaju Galacticu kao najbolji scifi svih vremena i pitam se da li sa mnom nešto nije u redu. Demokratski izbori, radnički sindikati, gejevi, fer suđenje čoveku koji je bukvalno kriv za istrebljenje civilizacije, od cele serije valjaju samo prve 3 i poslednjih nekoliko epizoda koje su čist scifi.

Ovo bukvalno kao ja da sam napisao, gledam kako svi veličaju Galacticu kao najbolji scifi svih vremena i pitam se da li sa mnom nešto nije u redu. Demokratski izbori, radnički sindikati, gejevi, fer suđenje čoveku koji je bukvalno kriv za istrebljenje civilizacije, od cele serije valjaju samo prve 3 i poslednjih nekoliko epizoda koje su čist scifi.
Prava je steta sto Battlestar Galactica nije snimljena u skorije vreme uz koriscenje novih tehnologija. Isto vazi i za:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno