Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

ali meni i cnc id pise na oba... malo se razlikuju tekstovi i slicice (redosled) ali skoro sve je isto...
jedan ima UKCA slicicu, drugi stiklirani krug unutar trougla, redosled teksta razlicit ali sadrzina ista (razlikju se brojevi)

Ustvari sta ga tupim, pa ja sam uzeo bundle sa dodatnim dzojstikom, u istoj radnji, tako da me briga da li je dosao uz sony ili ne... Totalno sam zaboravio na tu cinjenicu :ROFLMAO:

Ali svakako bih voleo da znam koji je koji

Edit:
uporedio sam sa jos 2 sto su kupljena na drugom mestu... onaj sa trouglom nije dosao sa sonijem

Poslednja izmena:

The first tier on the plan, Essential, will supposedly run players $10 USD and offers up a small selection of games each month, not unlike PlayStation Plus in its current state. The Extra tier then starts at $13 USD, and comes not only with these "Essential" monthly games, but access to a larger catalog of PlayStation titles similar to PlayStation Now. Lastly, the Premium tier includes both of these features along with PlayStation Now's streaming capabilities, a library of "classic games," and a new "game trials" feature, allowing players to try out new games before they purchase them. However, the report states these trials will likely have a time-limit function similar to EA Play. Subscribing to the Premium tier is also the most costly option, setting PlayStation users back $16 USD a month.

A šta sa onima koji su npr. na akcijama nakupovali godišnjih pretplaat za PS+ ili PSNow (nebitno) i iste aktivirali do 2028. godine npr?

Ljudi uredno imaju pretplatu, ne treba da ih zanima što se menja format servisa, ne mogu im ukinuti pristup servisu.

Bill Hader Popcorn GIF by Saturday Night Live

A šta sa onima koji su npr. na akcijama nakupovali godišnjih pretplaat za PS+ ili PSNow (nebitno) i iste aktivirali do 2028. godine npr?

Ljudi uredno imaju pretplatu, ne treba da ih zanima što se menja format servisa, ne mogu im ukinuti pristup servisu.
Oni ce da dobiju gratis igru "Peggle 2" i da cute.

Dobro ovo su cene na mesečnom nivou, i sada ps plus je 10$ mesečno. Znaci u suštini ako se uzima godišnja pretplata prepolovite cene i to je to.

Pa opet je skuplje nego sada, i u pola cene dobijas manje nego sto sada imas a placas malo vise

Paa ja sam nešto skapirao da će taj prvi tier biti kao ps plus sada, a ovaj sledeći od 13$ da ponudi i dodatni katalog igara. Videcemo već kad se bude sve najavilo zvanicnije.

Pa u svakom slucaju bice skuplje jer nece biti vise cdkeys varijanti od 25-30e :D

Pa to, kad bi ljudi plaćali Gamepass i PS Plus punu cenu druga bi priča bila :) Ja uzeo Gamepass 18 meseci za 4200 a PS Plus godinu dana za 3600. Biće toga i sa ovim novim, nema razloga da ne bude

kada bi placao mesec za mesec onda je 10$, ako platis godinu unapred onda je 60$ (redovna cena)

Au da li ima budala koje placaju mjesecno pretplatu 10$? Ovi ce uvesti kao i xbox, znaci mjesecna pretplata. Izadje te godisnje 120-130 evra.

Pritom, te "budale" su ogromna većina pretplatnika u državama gde je PSN store available.

Pa ne nadjemo mi key, mislim da su za Bozic imali akciju 50% off na pretplatu, 2020. je bilo cini mi se 33% popust itd.. Mimo toga, budu i snizenja na sajtovima. Ali dobro… ako vi kazete da OGROMNA vecina pretplatnika placa 10$ svaki mjesec, super. Vidjecemo sta ce smisliti.

Zvanican popust svakako nije za nas. A ovi 3rd party sajtovi ce vremenom dobiti kodove

Pa 99% ljudi nema usa karticu da bi mogao da kupi pretplatu na usa storeu na primer

Pa 99% ljudi nema usa karticu da bi mogao da kupi pretplatu na usa storeu na primer
Sta ce ti koji djavo usa kartica da kupujes na us store-u?! 99% nas i koristi sve sa US store-a. Ala brate i ovaj Benchmark nije sto je bio. Ne znam odakle padaju ovi sto brane brendove ovoliko. Ovaj ne da na Sony onaj tamo ne da na Samsung. Haos.

Da li si probao nekada da kupis PS+ pretplatu direktno na storeu?

Pa naravno da ne moze. Zato kad bude popust odes i uzmes gift card i uzmes pretplatu. Ti pises kao da je to nemoguce uraditi ***.

Pa jeste nemoguce zato sto na kraju procesa moras da uneses validnu karticu kako bi oni posle mogli da ti obnavljaju tu pretplatu automatski

Okej onda, izvinjavam se na dezinformacijama

Pa jeste nemoguce zato sto na kraju procesa moras da uneses validnu karticu kako bi oni posle mogli da ti obnavljaju tu pretplatu automatski
meni na ps+ pise da ce mi se automatski obnoviti pretplata iako sam istu uzeo preko cd keys koda i nisam vezao nikakvu karticu za svoj nalog. Kapiram da ako budem imao sredstva na walletu oni ce automatski da produze ako ne, prekinuce pretplatu.
Tako da verujem nece biti potrebna US kartica ni za novu pretplatu.

Nazad
Vrh Dno