nekiusername
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 06.11.2021
- Poena
- 21
Pre nekog vremena postavio sam pitanje na forumu vezano za gorenavedeni laptop i njegovim problemom sa ventilatorom. U međuvremenu ventilator je i dalje nije radio, ili ako je to je bilo pa kao i da ne radio, sve do pre 5 dana kada je odjednom proradio, pa ponovo stao, sada neće ni da se pokrene uopšte. Nakon malo istraživanja i testiranja zaključio sam da nešto koči ventilator da se obrće, kada ga malo pokrenem dok radi, laptop, on krene ali jako sporo uz propratne zvukove krčenja i malo škripanja, pa stane kada se ugasi laptop i posle ne radi, dok ga ne pokrenem ponovo sa iglom ili nečim tankim. E sad u slučaju da podmazivanje ventilatora ne učini ništa, preostaće mi onda da nabavim ventilator, e sad problem je u tome što na internetu njega ni nema na stanju, gde god da pogledam, pa sam nadošao na ideju da pokušam ovde u Beogradu da nađem prodavnicu ili prodavca na KP koji ima ventilator na stanju ili da ga naruči, e sada da li imate neku preporuku koju prodavnicu da nađem(ako ima takvih) i koji prodavac na KP je pouzdan.