Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Pa realno ja sam još luđi, poslednjih par telefona sam lepio whitestone na ekran a spigen staklo na kameru + uzimao Tough Armor. Telefon bukvalno kao tenk bude ali taj spokoj koji imam dok ga držim u ruci se ne može opisati. Da ironija bude veća, sad najskuplji telefon držim u samsung silikonu i to samo jednu polovinu pošto je druga pukla, a kožnu masku na preklop nemam šanse da naviknem da nosim 🙄

Imam mali S21, razmisljao sam o prelasku na S22, nakon danasnjeg pipkanja najverovatnije cu odustati.

Ma šta on zna.
Ma to gledas za tehnicku recenziju kao sto ides na faks da bi stekao znanje.
Lik 40 minuta smrce kutiju, dzara macku, proizvodi zvukovove, komentarise ku**e na ig i onda kad se umori svaki klip zavrsi sa :
diS fOn iz a mejdzer mejdzer go,
nau ju roling vid D biG doGz,
meJdzEr biSt,
luk et dAt glimer shaJn,
aJpeks predator tOp of fUD chejn ol uP in hir.
Volim ja njega i pratim ga vec 10 godina od kad je snimao sebe kako repetira utoke u bmwu, smesno je.
Ali treba da budes specificna vrsta retarda da doslovno bilo sta sto lik kaze uzimas za ozbiljno.

Bas me zanima dal će konačno u s22 seriji resiti čuveni problem sa kompasom i kalibracijom , ne pamtim da je neki tel imao taj problem , ali samsung nije u stanju da resi od s10 serije, pa na ovamo jednostavnu kalibraciju kompasa.

Mene zanima kada će i zašto nikad da nameste da se AOD gasi kada stavim telefon u džep ili torbicu :)

Ево почео лајв на фејсу, каже поклањају качкет уз телефон S22 серије😂(и слушалице и попуст 15к)...

Počeo live, u postu na drugom forumu pre par dana lupih da će nama dati kačket umesto duksa koji su delili na live-u u Hrvatskoj, a oni stvarno daju kačket 🤣🤣🤣🤣

Kako im ogavno izgleda onaj kačket treba da daju jedan S22 Ultra besplatno onom ko bi u javnosti nosio taj kačket 🤣

Izgleda im preorder ide EKSTRA kada se ovako spradaju sa specijalnim poklonom za 22 prva narucioca tokom live prenosa u vidu kacketa !!!

Danas ce GSM Arena izbaciti svoj izvestaj ...

Ma to gledas za tehnicku recenziju kao sto ides na faks da bi stekao znanje.
Lik 40 minuta smrce kutiju, dzara macku, proizvodi zvukovove, komentarise ku**e na ig i onda kad se umori svaki klip zavrsi sa :
diS fOn iz a mejdzer mejdzer go,
nau ju roling vid D biG doGz,
meJdzEr biSt,
luk et dAt glimer shaJn,
aJpeks predator tOp of fUD chejn ol uP in hir.
Volim ja njega i pratim ga vec 10 godina od kad je snimao sebe kako repetira utoke u bmwu, smesno je.
Ali treba da budes specificna vrsta retarda da doslovno bilo sta sto lik kaze uzimas za ozbiljno.
Umirem :) Prestao sam da ga gledam kada je Sony imao na testu, bukvalno nije znao šta da radi sa time, HDR, ludilo.

Al da, lik je car.

Ja sam odustao od gledanja nakon samo par sekundi kad sam video da priča brzo kao da su mu ograničili vreme pa žuri da što pre kaže sve što ima a opet video traje 48 minuta...

Takve kombinacije su smrtonosne za onog što ih prati i obično prepune gluposti.

Bolje i on nego one prepelice što trepću u ekran. Mahom se svima sve svodi na isto u recenzijama, nema tu mnogo novina.

Ima na oglasima na KP Ultra sa snap-om za 1600 evropskih novčanica.

^ preterano mnogo košta za garanciju do vrata.

Nazad
Vrh Dno