Budimo realni ni SX i PS5 ne pokreću sve u 4K/60FPS, a kamoli 4K/120FPS što se ludački reklamiralo, iskreno sve konzole su imale manje više nahajpovan marketing, a što se mene tiče ja sam prelomio da uzmem SS da zamenim One X zbog 60FPS u Destiny 2, to najviše igram i to mi je bilo najbitnije, i naravno brža učitavanja jer D2 se na One X baš dugo učitavao i to mi je bilo baš bezveze, ostalo mi je bilo čist bonus još su uložili u FPS boost i sada Far Cry 5 igram u 60FPS i tako još neke igre koje su i na One X radile u 30FPS.
A jedino mi je žao za Dying Light 2 i CP2077 što nemaju 60FPS neki mod iz razloga što su first person, nadam se da će to rešiti, mislim oba developera su objavila da će pokušati to da reše pa ćemo videti šta i kako.
A kada su third person igre u pitanju može slobodno da radi u 30FPS nemam problem, evo igram Witcher-a, a pošto mi vuče verziju za običan One radi u 30FPS, a grafika je više nego dobra, ali ja sam baš zadovoljan konzolom i nemam nameru da prelazim na SX u bliskoj budućnosti, dok god D2 radi u 60FPS ja sam srećan
A i vidim dosta ljudi je kupilo Xbox, pogotovo S i cenim da uživaju i da se igraju samo tako, tema je aktivna i MS je ubo sa ovom generacijom, a ekskluzive će tek dolaziti