Da li za raskid saradnje nakom isteka ugovorne obaveze, moze da se obavi i najava mail-om, a da neko drugi vrati opremu i isplati tih 30 dana otkaznog roka? Pitam jer se kuca kao i priključak vodi na ujaka, a on zivi u inostranstvu. Kada se sbb uvlačio 2013, dao je ovlascenje mami, svojoj sestri da u njegovo ime uvuče kablovsku. Sada bili do poslovnice, mama i ja, dali im ugovor koji je ona potpisala 2013 kao i njen matični broj na njemu, ali sad ne priznaju to, traži novo ovlašćenje za raskid. Kazem im imate ovlascenje od uvlacenja, nece, hoce novo. Pitam onda jel moze preko mail-a, jer sam negde pročitao da moze lično ili pismenim putem mail-a. Kažu moze, ali mi nisu delovali uverljivo. Pa reko da proverim jel neko uspeo tako, jer se trenutno ne isplati slati novo ovlašćenje, overa u ambasadi 80 eur, dhl 100 eur, a s obzirom koliko su bezobrazni, i pokušavaju na svaki nacin da te zadrže jos koji dan, mozda na kraju i platim to sve, samo da ih ne vidim vise nikad. Svakako prosla optika mts, godinu dana dinar, vece brzine, pogotovo upload, plus posle godinu dana opet jeftinije nego kod sbb sad.