Šta je novo?

Kućna multimedija Android box

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Rerna63

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
330
Pozdrav svima 👋

Želeo bih da uzmem Android Box za moje roditelje. Naime oni imaju stari LCD televizor i vezani su za Supernovu kablovsku. Pošto ja kod mene imam EON premium nalog sa svim kanalima pa sam mislio da uzmem neki Android box da mogu da gledaju sve moguće kanale. Jedini uslov je da ima wifi. Nvidia Shield im ne treba jer ih igrice ne interesuju.

Hvala svima

Moja preporuka ti je mi box s, ili stik, amazon stik….razne kineske ne bih ni gledao zbog netflix sertifikata….

Moji koriste Mi Box, snalaze se bez problema, maltene samo za SmartIPTV. Da im sad uzimam, uzeo bih Firetv, pokazao se kao stabilniji.

Cini li mi se ili je Android BOX suvise komplikovana stvar za starije ljude!?
Normalan Android Box (npr Mi Box S ili Mi Stick 4K) ili neki FireTV uredjaj je mnogo lakse koristiti nego klasican TV sa daljinskim od kilometar.

Meni je samo bitno da moze EON i mozda Netflix jer imam jos jedan nalog. Ali ako radi na ovome sto ste preporucili hvala. Isto da napomenem TV ima 1080P rezoluciju

Normalan Android Box (npr Mi Box S ili Mi Stick 4K) ili neki FireTV uredjaj je mnogo lakse koristiti nego klasican TV sa daljinskim od kilometar.
Ne znam starije ljude dozivljavam samo za par tastera: ukljuci / ton +- / kanal +- / iskljuci. Na boxu koristim najvise Kodi,a zna se koliko posla oko njega ima,imam i EON nalog,i tu mi treba mis,pa jos dok pronadjem EON medj aplikacijama,pa kanal... meni to odbojno skroz,a mogu zamisliti starijim ljudima.Eon ako pogledam jednu utakmicu u 3 meseca Mada ne kazem da sam u pravu

Ne treba Shield, a Stick (onaj obican) je jako los uredjaj sa 1GB memorije i ne podrzava 4K output.

Mi Box S, Mi Stick 4K ili neki noviji FireTV Stick/Cube sa 4K podrskom je sasvim dovoljan. Ne znam da li ima EON za FireTV.

Nazad
Vrh Dno