Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

@pinocio Jeste, ispod radara je prošla serija S8 Tab-a, ali vidi samo cenu za Ultra model. Pre laptop nego tablet za taj novac. Mogli su da se ispruže neki combo recimo, kombinacija telefon+tablet za neki novac.

jedino graficki cip zvuci drugacije,a ko zna koliko li je i bolji,sve ostalo bez nekih epohalnih unapredjenja,cak bih rekao da je 8+ ustvari 7+ samo malo skuplji
A ultra mi za tablet ima prevelik ekran i gabarite
:D

Kamera sistem je identican hardverski S21 Ultri. Glavni senzor je isti HM3 model samo sto su sad ubacili Clear Lens sociva/stakla. Tako da bi u teoriji low light trebao da bude bolji plus softversko peglanje novo. Sto se tice olovke, kul je sto je u telefonu a da nije uticalo na kapacitet baterije. A sto se tice samog dizajna i oblika meni se ne svidja nesto preterano, previse kockast i ostar ali dobro, to je stvar ukusa. Dispej isti s tim sto su mu nabudzili jos vise peak brightness.

Moja greška, jeste HM3 isti, to jeste greška unboxinga koji sam gledao.

Drugačije su fokalne dužine na ultra širokoj i zumu.

Mogli su S pen da stave sa desne strane kao na Note 10 Plus modelu.

Za desnoruke je malo nezgodno.

Ali 2mm širi tel od s21 ultra...ja evo ne znam što odma nisu zaokružili na 80mm, jer svi mi imamo šape kao Shakill O'Nill ili će nam palčevi uskoro mutirati!

S20 i dalje (naj)bolji telefon prihvatljivih dimenzija, da nađem negde novi za HK opet bi kupio bez razmišljanja (a još da mu puste softver isti kao što imaju s21 i s22 mogli bi da bace ove nove komotno).

Hajdemo u lov za tu HK verziju, pridružujem ti se :D

Za sada samo u Telenoru moze da se rezervise? MTS jos nije izasao sa rezervacijom?

Ima i u A1, oni nude S22 i sa 256GB.

Da, sada proverih, mts je izbacio rezervacije i cene su skroz ok, najpovoljniji su.

Popust od 15.000 rsd kod Telenora je već uračunat u cenu...

Neverovatno, pa s22+ nema više od 256GB?
Nisam nešto pratio razvoj pa sam iznenadjen. Kada su već izbacili sd karticu pa bar da imamo izbor sa više memorije.

U mts je 12/256 verzija, samo crna boja?

S22+ imaš od 128 i 256 GB.

Edit:

"Iz kompanije je stiglo saopštenje da bi prerađeni otpad iz mora i okeana uskoro trebalo da se nađe u svim novim uređajima, a prvi primer su Galaxy modeli. Ipak još uvek nije poznato koji će se procenat recikliranih materijala naći u Galxy S22 telefonima, te u kojim sve delovima."

Malo prokopaš po morkom đubretu, recikliraš i tako "vodiš" računa o prirodi.

Upravo rezervisan S22 Ultra 12/256 GB u bordo-bakarnoj boji :)

E sada treba čekati dve nedelje da uređaj stigne, slatke muke....:)

Aj pa neka je sa srećom, i čekamo utiske kada stigne i dopadne ti šaka :).

Cene S22 Ultra (preorder) kod MTS uz Omoriku 3 je 7975, A1 uz Neo 3 je 7174, a uz NEO NEO je 7824, a kod Telenora uz Total 12 je 8669, a uz Total Data je 9519 dinara. Definitivno je A1 opet najjeftiniji za premium telefon.

Čim mi dopadne šaka, testiraću sve živo i pišem utiske i stavljam fotke da vidimo šta može ili ne može ta kamera :)

Mene samo interesuje da li će biti 25. Ili tek tamo u martu.

Odradio sam i ja preorder, pa ćemo da vidimo.

Koliko znam, pisalo je da će S22 Ultra biti isporučena za one koji izvrše preorder 25.02.2022. godine, a poklon Buds Pro viće isporučen do 30. aprila 2022. godine.

Hm, sada sam u nedoumici, jer u Gi.at.onu ima akcija Banca Intesa do 15% ako plaćaš karticom. Ako oduzmem od mp cene tih 15%, ispada cca oko 127.000 rsd S22 Ultra.

Hm, sada sam u nedoumici, jer u Gi.at.onu ima akcija Banca Intesa do 15% ako plaćaš karticom. Ako oduzmem od mp cene tih 15%, ispada cca oko 127.000 rsd S22 Ultra.
Moj moto je da je život previše kratak da bi svaku odluku preispitivali, ako ti se uređaj sviđa, imaš keš, kupi, jednom se živi.

E druže moj, da se time uvek vodim, imao bih minusa na računu koliko hoćeš :D. Problem je što mi je jača polovina kupila S21U na poklon :D. Ne sme da primeti da je zamenjen, a vratili su olovku. Ima da napravi i Flip i Fold od mene ako sazna :D.

Ako ti je 127k S22 Ultra onda ti se veoma isplati da ga uzmeš za keš+dobiješ sluške koje možeš da prodaš za 150-200 evra ako ih nećeš
A možeš i taj S21U da prodaš

Pitanje za taj popust i Intesa kartice, je l to online kada se porucuje vazi posto meni ne prikazuje ni u jednom trenutku taj popust?

@Sunshine4747 Tako bi trebalo da bude, još se lomim.
@bojsa Ja sam uvek ostvarivao popust samo u prodavnici.

E druže moj, da se time uvek vodim, imao bih minusa na računu koliko hoćeš :D. Problem je što mi je jača polovina kupila S21U na poklon :D. Ne sme da primeti da je zamenjen, a vratili su olovku. Ima da napravi i Flip i Fold od mene ako sazna :D.
Ovu foru za filp i fold ti kradem, genijalna je :)

Pa znaš kako, ako stvarno imaš takav popust, isplati se da kupiš, to je bukvalno za 30.000 jeftinije nego što sada košta S21 Ultra legalno. Bukvalno prodaš S21 Ultra za 800 evra, prodaš sluške za 100 evra (kada stignu) i ti imaš nabolji telefon na tržištu za istu cenu.

Nazad
Vrh Dno