@pinocio Jeste, ispod radara je prošla serija S8 Tab-a, ali vidi samo cenu za Ultra model. Pre laptop nego tablet za taj novac. Mogli su da se ispruže neki combo recimo, kombinacija telefon+tablet za neki novac.
Kamera sistem je identican hardverski S21 Ultri. Glavni senzor je isti HM3 model samo sto su sad ubacili Clear Lens sociva/stakla. Tako da bi u teoriji low light trebao da bude bolji plus softversko peglanje novo. Sto se tice olovke, kul je sto je u telefonu a da nije uticalo na kapacitet baterije. A sto se tice samog dizajna i oblika meni se ne svidja nesto preterano, previse kockast i ostar ali dobro, to je stvar ukusa. Dispej isti s tim sto su mu nabudzili jos vise peak brightness.
Mogli su S pen da stave sa desne strane kao na Note 10 Plus modelu.
Moj moto je da je život previše kratak da bi svaku odluku preispitivali, ako ti se uređaj sviđa, imaš keš, kupi, jednom se živi.Hm, sada sam u nedoumici, jer u Gi.at.onu ima akcija Banca Intesa do 15% ako plaćaš karticom. Ako oduzmem od mp cene tih 15%, ispada cca oko 127.000 rsd S22 Ultra.
Ovu foru za filp i fold ti kradem, genijalna jeE druže moj, da se time uvek vodim, imao bih minusa na računu koliko hoćeš. Problem je što mi je jača polovina kupila S21U na poklon
. Ne sme da primeti da je zamenjen, a vratili su olovku. Ima da napravi i Flip i Fold od mene ako sazna
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari